Katuk - Pavlikas Morozovas toks buvo , kai paklausei, tai iš atminties iškilo.
Nu kad ten tokia neaiški istorija, ir klausimas kurios pusės jis herojus
Jei gerai pamenu tai ne vieną carą rusai sprogdino gal ne visada sėkmingai
Sveikos. Pasirodo, kalbu, nekalbėdama susispaudė.
Mūsų vienas filialas yra Kijeve. Žmonės patransliuoja tiesiai, kas vyksta. Kolega skambučių įrašus permeta. Video (nežiūriu, nes per žiaurūs).
Didžiulis skirtumas, kai šalies žmonės gina ir kovoja už savo tėvynę, jų drąsa, pasiryžimas, susitelkimas, palyginus su užduotis gaunamais eiliniais šauktiniais. Neoficialiai- rusų žuvę virš 10.000. Žiniose, matau virš 3.500. Rusai visai neskelbia. Nesitikėjo jis tokio pasipriešnimo.
Liūdna dėl ES bejėgystės ir neįgalumo karo akivaizdoj.
Nu ką, išbučiavau Emilį ir einu kept širdelių.
Ingriduska jau Lenkijoje
Knygų užsipirkau keliems mėnesiams. Nesimezga, tai nors skaitosi.
Aš tik kojinės kulną įveikiau nuo vakar.
Skaitymas: Trys Paršiukai 🤣 Emilis skiemenim mokosi skaityt. Padedu.
Pietums- kugelis.
Tvarkau spintas
Ir aš spintas tvarkau.... sakau, jei teks skubiai išvykti, tai bent po tvarkingas lentynas kažkas galės kuistis. Arba bus lengviau staigiai susipakuot.
Pati stengiuosi nesėdėt info puslapiuose, bet vyras nuo pat ryto žiūri/klauso, tai jau kelis kart pulsas buvo užkilęs....
Net mano mezginio pabaiga tokia visiškai betikslė. Bet vistiek pasitvarkau-pamezgu...
Apie istoriją kalbant, prisiminiau, taigi 1917 metų revoliuciją.... visą caro giminę iššaudytą.. klausimas tik, ar pagerėjo nuo to
Katukai, ne be tikslė Pasipuošus namo parvažiuosi. Mezgimas ramina. Nu ir šiaip
Siūlai sunaudoti, gali kitą projektą mąstyt.
Kerpena, kaip nuotaikos kaime? Gal ramiau su tėčiu būnant?
Yra kalbų apie interneto atjungimą RU....
Tai jei dingsiu, nesijaudinkit.
Kerpena, kaip nuotaikos kaime? Gal ramiau su tėčiu būnant?
Kad aš ne kaime. Mano tėvai mieste gyvena. Tik kad savas namas, tai yra šioks toks kiemas, tiksliau praktiškai vien daržas.
Praeitą naktį jau normaliai miegojau, bet šiandien dar jaučiau pasekmes - visą dieną skaudėjo galvą ir šiaip įtampa vis tiek nedingo, tokia su pykinimu truputį. Aišku dar tėvas mėgsta radiją įsijungt, tai aš nepratus tiek naujienų klausyt. Nors per lrt radiją nesakyčiau, kad labai slegianti informacija eina.
Dar tėvų namuose aišku pakankamai šalta. Ten tėvas pakuria pečių apie pietus. Tai šiandien vis dar ką nors veikiau, ir dieną saulė šildė. Kai pirmadienį bus darbas, gali būt šalta sėdėt. Nors įsidėjau patį storiausią megztinį.
O dar kaip priekaištas tvarkingi tėvų namai. Galvojau, gal čia reikia tėvui grindis išplauti, bet namai švarūs tvarkingi. Matyt mama neseniai išplovusi buvo, o tėvas vienas neapvertė, ypač dabar, kai nei darže dirba, į lauką mažai eina. Mama, kuriai beveik 84, kuri su sutrikusiu širdies ritmu ir prastai matanti palaikė tvarkingus namus, o aš su savo sutrikusia galva, nesugebu to padaryti.
Yra kalbų apie interneto atjungimą RU....
Tai jei dingsiu, nesijaudinkit.
Kažkaip Liniukai kokiu telefonu patransliuok, kad mus painformuotų. Žinai, kad rūpinamės visom 🥰
Kerpena, galvos skausmas turbūt nuo bendros įtampos. Aš ryte vaistų išgėriau nuo galvos ir net vyrui daviau, nes irgi sakė, jog skauda.
Ir nustok lygint save su kitais. Gali nebent save su savim. Ir stebėdama savo pačios būseną įsivardint ar gali kažką padaryt ar ne. Gal šiuo momentu net nereikia daryt. Na yra dabar slogi būsena. Taip. Bet pavasaris artėja. Bus daugiau saulės. Bus daugiau šilto oro. Bus daugiau judesio. Natūraliai.