žinai Niuma man šį kartą norisi pasakyt-nežinojimas nuo bausmės netleidžia
viską jie žini, viską įtaria, bent jau didžiuosiuose miestuose, reikia per langą pasižiūrėt, teliko nereikia
Tai, plę, informacijos šaltinių iš kitų šalių nieks neatjungė dar rusams. Visas pasaulis meluoja, o pas juos tai tik tiesa.
Aha, trečioji pasaulinė karinė operacija, kur gi ne.
Dieną girdėjau-"rusų kariuomenė apgynė xx miestą..." nuo ko apgynė????? Nenorit nueit pas kaimyną kokį nors sandėliuką apgint? Žiurkės mažum puola....
Ką tik va išgirdau Šulman- "mane išprovokavo, jie patys kalti" yra eilinio buitinio smurtautojo klasikiniai pasiteisinimai. Arba... "koks mielas ir malonus buvo kovidas ir jo problemos...."
Čia viena iš adekvačių RU veikėjų, jeigu ką. Yutubo kanale.
aš apstulbus,
pasirodo, Lietuvoje laisvai veikia kažkokia Varlino laida youtube.
Po kelias valandas pliurpologijos, kokie vakarai blogi ir kaip Rusija gelbėja Ukraina ir ukrainiečius.
Gelbėja, nes tie nebegerbia veterenų, griauna paminklus antrojo pasaulinio veikėjams, dar neteisingai valdo finasus ir pan..
(Gal savo kiemą tie gelbėtojai pirma išsikuoptų??)
Ir ten vos ne kasdien naujos tos jų laidos išeina, ir stebinčių kiek..............
Ir nereikia, kad rusai nežino. Žino, bet jie gi užzombinti, jie įsivaizduoja, kad vis gelbėja pasaulį.. Ir visi jiems turi būti dėkingiuž tą gelbėjimą.. Idi korabl"...
Aš tą ir noriu pasakyt, kad mes stebimės, kaip tokia melagienų info gali būt transliuojama pas mus. O jiems visą gyvenimą tik tokia transliuojama.
Dauguma įtikėję ir net nekelia sau klausimų.
Neabsoliutinu. Sakau- dauguma.
Vyras senai daug klauso įvairių diskusijų laidų per youtube. Girdžiu, kiek yra jį palaikančių. Kad ir kaip bebūtų keista.
Taip pat nesitiki ką šiais laikais gali daryti lukašenkos režimas su suimtaisiais. Dažnai norisi atgirdėt iš kolegų, kurie ten dirba, detalią žiaurią info.
Nereikia ir YouTube, kiek rusiškų TV kanalų ištisai tokią propagandą varo. Kartais įsijungiu pažiūrėt iki kiek nusipeza, kantrybės užtenka kelioms minutėms. Ir labiausia pikta ne ant rusų, kurie toj aplinkoj gimę, augę ir smegenim išplautom, bet lietuvių, kurie viskuom tiki ir laukia ruso
Sveikos. Prsiduodu, kad gyva. Gyvenau visu tuo, kaip ir dauguma. Nervavausi. Meldžiausi. Vaikščiojau. Bandžiau megzt. Be proto sunku užsimiršt ir atsiribot nuo visko. Turbūt tik itin šaltų nervų žmonės gali arba su pakeistom smegenim. Tai sakot, reikia tetą unfolowint. Mėtydavo man nemažai instagramas rusiškų arba mezgėjų, arba maisto gamintojų puslapių. Negaliu dabar išvis žiūrėt ten, kur gyvenimas vyksta tarsi niekur nieko.
Džiaugiuosi, kad Ingriduška ištrūko. Katyk, laikykis tu ten. Tikiuosi, kad neliksi be ryšio.
Restar-ką folowint, ko ne, yra tik tavo asmeninis reikalas. Lygiai taip pat, kaip turėti savo nuomonę. Kuo tikėti, kuo ne.
Aš asmeniškai nesiruošiu viešai smerkti visų rusakalbių, nors manau, kad atsakomybę turėtų prisiimti visos valstybės piliečiai.
Vakar gyvenau labai neramiai, nors buvau ir išėjusi, ir namie veiksmo turėjau. Užeina tokiom bangom minčių srautas. Turbūt pirmą kart toks neužtikrintumas dėl ateities. Suprantu, kad bus kaip bus, negali nieko pakeisti, bet vistiek suki ir suki mintis ratu, jog galėjai kažką padaryti, arba dar gali spėt
Šiandien jau ramiau, turbūt ir dėl to, kad nesėdžiu info puslapiuose.
iš tikro, viskas ką galime daryti asmeniškai šiuo metu-gyventi įprastą gyvenimą. Dirbti, mokytis, valgyti, vaikščioti ir pan.
O man tai ką, reik ruoštis grįžimui į LT. Nu nes manau, kad jei ne skubiai, tai per kelis mėnesius tikrai būsim atšaukti.
Mezgu. Be entuziazmo.
Aš vakar vakare pamezgiau pasileidus jau matytą serialą. Tuo momentu tarsi grąžino kažkur į praeitį, pavyko nuo visko atsijungti. Šiąnakt kartą nubudau nuo panikos, bet kažkaip pavyko gana greitai nusiraminti ir miegoti toliau, nors jau budinėjau iki žadintuvo.
O tame nerimo fone viskam padidintas nerimas. Nuskambėjo žadintuvas, dar atidėjau, nes namuose šalta, o po kaldra šilta. Ir šiaip miegas vienintelis įmanomas būdas nors trumpam išnykti, užtat man visada sunku keltis.. Paskui atsikėliau, lipu į antrą aukštą, nes ten vonia. Visur tylu, tėvo kambario durys uždarytos, niekur jo nesigirdi. O jis šiaip labai mažai miega, tai dažniausiai anksti keliasi. Galvoju - viskas, dar ir tėvu kas nors atsitiko. Bet paskui pro plyšį, pažvelgiau - sėdi lovoje, o po kiek laiko ir atsikėlė.
Mamą šiandien žada perkelti į kitą skyrių, tai laukiam ką ten pasakys naujas personalas. Vakar tėvas paskambino seselėms, tai sako - va vaikšto po palatą, galiu duoto pašnekėti. Tai tėvas kalbino, ta nieko aiškaus nepasakė, tik kai paklausė ar ko nereikia, pasakė "ne". Tai nors kiek optimizmo suteikė, kad jei leidžia vaikščioti, gal nėra orientacija labai sutrikus. Iš pradžių, kai pusseserė matė, tai sakė buvo pririštos rankos, blaškėsi.
Bandau dirbti, bet sunkiai sekasi. Gerai, kad šiuo metu darbų nėra labai daug. Labai sunku bet kam susikaupti.
as su jumis su Ingriduska ir su Ukraina... mums viena diena smoge karas, kita diena korona vyrui, isvaziavo izoliuotis nuo musu i soda, kad neuzkrest beveik 94 m mano tecio. ta pacia diena pasidejo man simptomai, kita diena jau ir greitasis parode 2 bruksniukus. itampos daug.. o siandien jau ir tetukui 2 bruksniukai... skambinausi ir i karstaja linija, ir seimos gydytojai, nevaiksciojanciam zmogui pgr padaryt misija neimanoma... zodziu siuo sunkiu ukrainai metu, mane nuo baisiu minciu saugoja korona
niuma, matyt vienos zinios blokuoja kitus pojucius... ( na yra tu simptomu, bet zmonems blogiau buna) ..tik spaudimas ir pulsas nuo itampu pakiles, bet ir ta paimrstu... tetis kolkas biski pakoseja, temperatturos neturi kolkas... svarbiausia, kad jam lengvai praeitu