Katuk, klausiau kažkada interviu su žmogumi, kuris buvo ministras po caro valdžios nuvertimo, tai ten visus planus sujaukė Leninas su savo komunizmu. Jei įdomu, galiu paieškoti nuorodos. Man buvo naujiena Rusijos istorijoje.
Jurgitak, žinau čia mums mokykloj pasakas sekė apie ddėdę Leniną, o iš tikro jis toks pats beprotis psichopatas.
šiaip yra Netflixe ddokumentinis/meninis seialas apie paskutinį carą Nikolajų. Aš su malonumu pažiūrėjau. Beje, filmuota ir LT, daug aktorių vietinių.
Ir visai įdomu nuoroda
Internetą turim, bet kabelinė TV tai mirė.
Prižadino mane vyro žadintuvas ir nebeužmigau. Nesupratau tik kur jis keliasi 7 ryto sekmadienį. Tiksliau, nesikelia nes jis tai miega toliau, o aš vat knapsau. Minčių avilys dūzgia galvoj. Net ir pasaulio pabaiga kažkur ten...
Aš šiandien stebėtinai rami. Žaviuosi Zelenskiu. Jo tvirtybe. Jo transliuojamom žinutėm.
Važiuosiu į senamiestį, renginį.
Šiandien susipažinau su tėvų pečiaus kūrenimo ypatumais. Kažkada šią žiemą dar kalbėjom su mama - sako tėvas kūrena pečių, vis sako eik pažiūrėt, kaip pečius kuriamas, o tai jei man kas atsitiktų, negalėtum net pasikūrenti, bet vis neprisiruošiu. Tada ir pagalvojau, kad jei kas tėvui atsitiktų, niekas nežino, kaip su tuo pečiumi elgtis. Kol dar gyvenau pas tėvus, tai ir aš mokėjau, kartais tekdavo pakūrenti. Paskui kelis kartu keitė jie pečius, kiekvienas ten turi savo specifiką. Ta dabar paprašiau, kad tėvas parodytų, ką ten išvalyti reikia, kaip pakrauti, ką ten reguliuoti.
O šiaip, kai prisilieti prie to kūrenimo, tai suprasti tos šilumos kainą kažkaip kitaip. O karo akivaizdoje ir tie šalti tėvų namai atrodo prabanga.
Miegas ir šiąnakt buvo normalus, bet ryte nubudus nerimas tykojo dar neatsikėlus. Taip paskui ir kovoju su juo visą dieną. Apsiraminu - vėl ateina.
Šiek tiek istorijos https://youtu.be/wA225DBywU4
taip, propaganda-didelė jėga- gerasis Volodia , davęs įsakymus marinti valstiečius badu,paskandinti kraujo upėse, Pavlikas Morozovas, Zoja Kosmodemjanskaja..Kas ten dar.. Daug tokių pseudoherojų, išaukštintų, išgarbintų ir tebegarbinamų..
Ir kas keisčiausia man, dabar ir tų pačių rusų prikurta gausybė dokumentikos, parentos faktais, dokumentais, bet vis tiek yra daugybė tebegarbinančių tuščius stabus. Todėl ir veisiasi putinai..
Mėgstu žiūrėti tokias dokumentines laidas.
Saulytė šiandien, tai nuotaika smagesnė.
O štai ką "laikina" teta
Dar ir atrašinėja teta..
[URL=http://www.radikal.ru][/URL]
Kita teta irgi panašu į tą pačią pusę, labai laikosi, nieko nerašo, bet kartais prasimuša, pvz. įsižeidė, kodėl instagrame ukrainietės mezgėjos perėjo prie ukrainietiškos kalbos, neberašo rusiškai
Na, branduolinis karas "nuneš" visas tetas.ir dėdes Neatsirinks deja, kuris čia kuris, patriotas ar ne, ir kurios tautos.
Ir deja, bet dar kol neutraliai, laikiausi. Bet dabar tai unfolowing. Megzt išmoksiu ir be jų.
Beje, RU televizijos Tiesiog. Tai. Yra. Košmaras. Smegenų plovimas. Totalus.
aš irgi unfolowinau, tikėkimės daug tokių, nes gi giriasi kad jos sekėjos iš viso pasaulio, nu tai...
o tas "neutraliai" katuk tai žinai, jei sako neutraliai vadinasi už putiną ir tiek
kažkada seniai seniai buvo netyčia prasitarus apie simpatijas tam diedui
Ukrainą užpuolusi Rusija kalba ne apie karą, bet apie „specialiąją karinę operaciją“ - citata.
Didžioji dauguma rusų ir neįsivaizduoja, kas vyksta, nes net neskelbia apie jokį karą, jokius žuvusius ar sužeistuosius. Jie net neabejoja Putino žodžiais, kad jis daro gera...
🤐
Kaip ir sako- didžiausi karai ir baisybės vykstai, kai žmonės galvoja, kad logiškas protas nugalės.