Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lusasita, dideliausi tau ir tavo artimiesiems sveikatos linkėjimai :4u:  :4u: kad viskas be didesnių pasekmių praeitų

Atsakyti

imu balionus teciui :)

Atsakyti

Lusasita, laikykitės. :4u:

Atsakyti

Lusasita,  :4u:  Sveikatos visiems.

O PGR tėčiui..Ką atliktas testas keistų? Lygiai nieko..Svarbu, kad neįsisirgtų.

Mes paskutinę dieną izoliacijoje po teigiamų.. Nebūtume darę, tai nebūtume nė supratę, kad jie buvo teigiami. Man gal sloga vos vos.Bet sesė telefonu nė nesuprato, kad aš  užkimusi.

Kaimynė, babytė 80+, ką tik prasirgo.Neskiepyta.Du vakarus 37su trupučiu buvo, paprašė, kad testą greitąjį nupirkčiau, rodė teigiamą.. 

Tai gal ir jums taip šonu praslinks, nepiktas tas omikronas,.

Atsakyti

testas  ligos eigos nepakeistu... bet  ka as zinau, gal turi but  irasas, kad sirgo. neskiepytas del tos pacios priezasties, nes nueina iki tuliko ( aciu dievui) ar as sergu, tai tik rytoj  pgr atsakymas bus... bet  vat visi  izoliacijoje. o vyras dar ir uz 25 km nuo namu  pasirinko izoliuotis, kad neuzkrest  musu, o mes jau matyt uzsikrete  visi buvom. vyrui naminis penktadieni parode,  man sekmadieni,  teciui tik siandien.  kasdien testavomes.

Atsakyti

Lusasita  :4u: . Moki tu dar šiokį tokį jumorą išlaikyt... Nemanau, kad tau lengviau sirgt karo kontekste. Laikykis tu ir sveikatos tėvukui. Jau tu jį pas save pasiėmusi gyventi, kaip supratau?

*****, darbų tai yra, bet susikaupt jiems nežmoniškai sunku... Vis lendu tai šen, tai ten, tų naujenų visais frontais pilna...

Atsakyti

o įrašas ką pakeis? 

Tėtis, matyt, į užsienį nebekeliaus, o vietoje, namuose būnančiam žmogui, tie įrašai buvę-nebuvę. 

Blogiau, kad iki poliklinikos kebloka tyrimų ar rentgeno nuotraukos, jei prasčiau pasijaustų...

Bet gal nebus blogai.

Atsakyti

aciu uz palaikyma :)

restar, tetis  pas mus  nuo veliniu, tai jau 4 men. kai jau  pradejo  visai  sunkiai  vaiksciot,  parsivezem  pas save. nes ir valgyt jau reikia  padaryt ir paduot. pats nepasisildo jau.  tai prirista   prie namu  kaip su leliuku, kurio   su savimi  nepasiimsiu :)

skambinau  jo gydytojai, tai nuramino, kad  nusikaltimo nedarom be to  pgr. jei kas blogiau, kviest greitaja .. bet  tikiuosi    kad to nereiks .

ai, o ilindau pakalbeti, nu nes ir as  Ingriduskos bedas  zinau, nu irgi   pasiryzusi  dalintis  megztukais, jei tik  mano  nekasmyriniai  Ingriduko nesugrauztu... nu bet  kad ir siuntos issiust  dabar  galimybiu   neturiu... tai tik  palaikau mintimis...

Atsakyti
Vakar po darbo radau Gytį miegantį. Bandžiau kas valandą žadint. Praudo 21 val. Pavalgė ir vėl miegot nuėjo. Jam po kovido tokie ilgalaikiai miegai nepraeina. Reikės kraują patikrint.
Emilis šiandien karštas atsikėlė. Dabar vėl užmigo. Greitasis neigiames. Toliau bus matyt, kas išlįs, nes pakolkas tik tempa.
Parsivežiau kompą iš darbo. Susipildžiau nuotolinį darbą šią savaitę.
Tiesa, kieeeek mašinų padaugėjo Kaune. Čia turbūt dėl to, kad nuėmė izoliacijas kontaktams ir nuotolinius darbus valstybiniam sektoriui.
Atsakyti

O mano tėvas šiąnakt pradėjo labai kosėt. Kad tik čia nebūtų kovidas. :wacko:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 kovo 2022 - 09:58

Oj, nesirkit :4u: 

Aš baigiau megztinį.... nors dar bus matyt, ar baigiau. Džiūsta. Įtariu, rankoves reiks pailgint. 

Eisiu kojinių megzt. Visais laikais reikalingas daiktas. Liemenė buvo planuose, bet dabar tokia beprasmybė apėmus.... gal bent išsisukt reik į kamuoliukus siūlą....ir atidėt kokią dėžę išvežimui...

Skaičiau straipsniuką, jog Karaliaučiaus gyventojai panikoj. Prekių nėr, pinigų nėr. Bet realybėj nepasakyčiau, jog taip baisu. Prekių ir iki šiol buvo menkas pasirinkimas, dabar gal biškį daugiau papirko, bet vakar parduotuvėj buvau, tai yr ir konservų ir kruopų, o žmonių kaip visad. Rublis kritęs, bet irgi ne visai taip smarkiai kaip kad rašo. Kortelė mokėjimo dar veikia, ir per ją išvis š kursą pritaiko, t.y. savaitės senumo :D 

ir dar biškį neramu važiuot į LT. Sakė lietuviai nepalankiai žiūri į RU numerius.... vienai kolegei nepagarbius gestus rodė, prie kitos išvis priėjo paaiškint gyvenimo..

Atsakyti

Sveikos,

vakar ėjau gult 1, miegojau kap zuikis... Prabudau suspausta širdim. Kaskart turiu bandyti atsipalaiduot, nes žandikaulis suspaustas net.  Gerai, kai esu priversta išeit. Nors noras sumažėjęs, bet pareiga, tai prisiverčiu ir tada būna gerai. 

Galvoju, kad aš Covidą jau spėjau pamiršt, tokia šalutinė info pasidarius visam kontekste. Nors niekur gi jis nedingo. Sveikatos visiems, kam jos reikia  :4u: .

Mezgiau vakar truputį liemenę. Kadangi virbalais nr 5 ir dar lasvokai, ta greit auga, bet gali teks ardyt. Nes kažkaip man sauroka kaklo iškrptė pagal aprašymą gaunasi.  Šiaip aš visada dėl tvarkingu kraštuko 1 akį nukėlinėju. Tai aprašymuose būna visaip - būna rašo, kad irgi nukelti, o kai nerašo, tai, mol, reikia išmegzti? Tai kai peties akis nukėlinėjau, buvo super gerai surinkti, bet va su kaklo dalim, jeigu būčiau išmezginėjus, tai būt laisvesnė ta iškirptė, matyt. Ardyt nėra labai daug, bjauriau tik, kad ten tokiam šūdukui labai daug aprašyme smulkaus žūrėjmo, o aš net su akiniais jau sunkiai įžlibinu...

Ai parašiau seniai, darbai verda, kaip visada skubūs paskutinės minutės. Bet dzin viskas, eisiu į treniruotę, kad išgyvenčiau.

Atsakyti