Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Taip, korona nublanko karo akivaizdoje. Bet dar nedingo. Kaip tik sekmadienį skambino viena draugė dėl mamos pasiteiraut, tai sakė bendro pažįstamo mama ką tik buvo mirusi nuo koronos.

Tėvui greitasis kaip ir neigiamas. Na užsidėjus akinius ir prieš šviesą beveik matau tą antrą liniją, Vis kad taip lengva nebūtų. Nežinau, ką toliau daryt. Ar esat kuri kitą žmogų registravus internetu? Ryte bandžiau, tai paspaudžiau, kad registruoju kitą asmenį, bet ten vis klausinėjo mano duomenų, o ne to kito asmens, kad išsigandau, kad tuoj save užregistruosiu ir lieps izoliuotis, tai ir mečiau nebaigus. Sakiau, gal skambinsiu, bet tėvas, sako nieko ten nereikia, nėr čia jam tos koronos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 kovo 2022 - 12:16

Taip, korona nublanko karo akivaizdoje. Bet dar nedingo. Kaip tik sekmadienį skambino viena draugė dėl mamos pasiteiraut, tai sakė bendro pažįstamo mama ką tik buvo mirusi nuo koronos.

Tėvui greitasis kaip ir neigiamas. Na užsidėjus akinius ir prieš šviesą beveik matau tą antrą liniją, Vis kad taip lengva nebūtų. Nežinau, ką toliau daryt. Ar esat kuri kitą žmogų registravus internetu? Ryte bandžiau, tai paspaudžiau, kad registruoju kitą asmenį, bet ten vis klausinėjo mano duomenų, o ne to kito asmens, kad išsigandau, kad tuoj save užregistruosiu ir lieps izoliuotis, tai ir mečiau nebaigus. Sakiau, gal skambinsiu, bet tėvas, sako nieko ten nereikia, nėr čia jam tos koronos.

Be problemų :D klausinėja tavo duomenų, nes tu gausi visą informaciją. Reikės tik registruojamo žmogaus asmens kodo.

Atsakyti

Tikrai taip, ne vieną kartą registruoti kiti asmenys mano istorijoj.

Bet nežinau, jei niekur tėtis nevaikšto po žmones, tai tas testavimas tiek ir reikalingas, kad būt informuota.

Ir iš kur jis tą koroną pagaut turėjo? 

Gydymas vistiek toks pat kaip ir prie kitų peršalimų, jei nėr sunki eiga.

Atsakyti

Tai tas testas tik dėl tikrumo, kiek man  saugotis ir pačiam tėčiui izoliuotis.

O pasigauti tai galėjo jis, nes vaikšto ir į parduotuves, ir kitais reikalais, mama tai ir iki ligoninės niekur nėjo. Pvz. šeštadienį miesto pirty buvo, kas šeštadienį ten eidavo. O ten tai jau tikrai be kaukių ir ilgai būna.

Ačiū, Nite, katuk,  užregistravau rytdienai pgr. Tikiuosi nesipriešins, nes savavališkiai teises paėmiau ir asmens duomenis suvedžau :)

Net geriau pasidarė - nors vienas reikalas pajudėjo, o tai gyvenime dabar vien neaiškumai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 kovo 2022 - 13:02
Kerpena, lengviausiai tai skambink 1808. O jei internetu, tai kaip sako, visur pradžioj tavo duomenys eina. Aš savo vaikus tik registravau. Dėl kitų suaugusių- Katukas turbūt daugiau info turi.
Registruosiu Emilį penktadieniui, nes dabar dar neparodys. O miegojo iki pat dabar. 38,8 tempa kai matavau.
Atsakyti

:hihihi: tikrai niekur nedingo kovidukas. Dukra sudalyvavo gimtadienio vakarėly šeštadienį. Du žmonės susirgo. Ji kol kas be simptomų, bet jau sėdi namie. Nors ir neprivaloma izoliuotis, bet negali žinot. 

Šiaip dabar kontaktiniam be simptomų ir nėra galimybės registruotis PGR. Nebent mokamai

Atsakyti

kerpena,  jei jau su akiniais matai  antra bruksniuka, tai  ir bus  pgr ... man taip buvo .  karunuota oficialiai  nuo siandien... izoliacijoje sedziu,  nuo  vyro  naminio  teigiamo. tai nuo penktadienio ... maniskiai tada dar  neigiamus rode, tik sekmadieni man  du neryskus bruksniukai ( antras per migla)  islindo

Atsakyti

Lusasita, kaip tavo tėtis?

Atsakyti

katuk, laikosi   dydvyriskai  :D  temperaturos  neturi. vakar 36,4. siandien 36,6... (  tik nezinau ar cia gerai, ar tai reiskia, kad organizmas nekovoja su   virusais??? )   tik  kad sloga didele nakti  trukde miegot... nu ir girdejau  kaip kosejo  nakti... dabar  diena   maziau  koseja.  nu bet  arbatas geria, klauso . anksciau vandens  neisiulysi, dabar  su malonumu vis karsta  geria ... domisi   visais  ivykiais... va  ka tik  kompa man atidave, reikejo viska  paskaityt  jam.

Atsakyti

Aš esu girdėjus, kad sumažėja netgi temperatūra prie šito viruso. 

Kad geria-gerai, tas padeda tikrai.

Kosėt gali ir nuo slogos. Ypač naktį pozicija patogi, kad visi snargliai į gerklę tekėtų.

Dar būt gal neblogai spaudimą pasimatuot vis, sako labai šokinėt pradeda prie kovido.

O šiaip sakyčiau, viskas tik į gera. 

Atsakyti

katuk, mano  spaudimas subludijo  pirmom  dienom, bet  kai tai sutapo su Ukrainos baisumais, tai nesureiksminau...  nuo itampos pas mane jis linkes uzkilt,  nors kai ramybeje  buna  apie  120,o vakare su mezginiu, apie 106... tai jau kai  pakildavo iki 128, as jausdavau, kad kyla... o  dabar ryte matuojuosi , tradiciskai  kaip kiekviena  ryta ta darau, tai  buna 145,  tai 152... ir svarbiausia, kad nejauciu as to spaudimo... o siryt  jau tik 135  buvo .... itampa del ukrainos tai niekur  nedingo , nu gal  kazkiek nebera laiko dometis  kiekvienu zingsniu ..

reiks  teti  ismatuot, nors jam irgi  toks amzius,  kad jau ir is tualeto parejus, buna  gerokai pakiles,  pailsi, ir  praeina ... bet  gerai, kad priminei,   nes jau galva tiek viskuo  uz pumpuota  pastarasias  dienas

Atsakyti

Lusasita, tu spaudimą matuojiesi ar pulsą? Nes aš nei aparato neturiu, nei matuotis kyla noras. Spausimui reikėtų 2 skaičius sakyt turbūt. Nors gal jau reikėtų su amžium ir man ar vyrui. Bet pulsą pasimatuoju, ypač, kai vaikštau ant max greičio, bet tik iš smalsumo.

Atsakyti