Kerpena Pati per tą praėjau, baisi bejėgystė, kai niekuo žmogui padėti negali. Ir ligos ne fizinės baisiausia....
Tylios... Nuėjau 10 km, tai ir aš au tik patylėsiu. Mezgimas nevilioja, ir vakar nemezgiau. Reikia vaikus į mokyklą bent užrašyt, kol termino nepražiopsojau...
Kerpena, stiprybės..
(P.S. rusu kalba.)
https://www.youtube....h?v=ml0mWuDxbnc
Tyla-gera byla
Ir dūšiai ramiau
Na, kas woolio puslapy buvo atsidaręs?
Aš buvau. Bet visai nerezultatyviai. Į spalvas akis paganiau
Man šiandien kažkoks penktadienis.
Į woolį neinu. Iš principo.
Apibrėžkite savo principą
Prisidubliavau
A jie Pitery užsidarė?Kai paskutinį kart mačiau tai dar veikė.Va toks ir principas. Kaip su Rido kiaušiniais
Buvau. Juokingos nuolaidos. Mohera su nuolaida brangesnė, nei kada pirkau anksčiau be nuolaidos. Žinau, žinau, o kam lengva . Viena iš tetų jiems uždraustame instagrame pabuvo pozityvi, kad va, dabar visai sąžinė negraužia dėl siūlų atsargų (sąžinė dėl ko kito turėtų raudot, ale...). Nu iš aš rami kaip belgas siūlų klausimu. Į parduotuves ir bezino kolonėles neinu/nevažiuoju, ramu.
Šiandien man gal PMS, nes papiktinta nuo ryto buvau, nors praktiškai viena namie - retos rojaus akimirkos - bet kažkodėl rijau nuo ryto iki treniruotės vis kažką. Treniruotė žiaurokoka vėl buvo . Vat šį kartą visgi pajutau, kad negaliu su jauniklėm laikyt tempo, akyse tik tavaruoja, visos kūno dalys juda kur nori kaip nori. Bet pratimų ant vienos kojos rodikliai tikrai ženkliai pagerėję, stebiuosi.
Būt gerai gal šiandien ir pamegzt jau... Būtų tap gerai, kad penktadienis būtų, bet ne - ryt anskt keltis, varyt mokymų organizuot, o tas pats dar ir šeštadienį, ne tik ryte nuvažiuot 8ta, bet dar ir vakare pasiimti savo hibridino mokymo aparatūrą... tai suš.. diena. Viltis yra nuvaryt ik sodo rožes pasodint, 4 krūmus papirkau (užsisakiau gal sausį, turi šiandien-ryt ateit paštomatu).
Aj, čia tas principas..vadovaujantis tuo principu, tai visus siūlininkus italus, kurie parduoda savo produkciją to RU, reiktų ignoruot....
tai kol kas ir nepirkau