Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dėl woolio ir principų. Aš tai biški nesuprantu, kodėl principai tokie, kad net atsisakoma kalbos - ištrinti visi live, kurie buvo rusų kalba.

Atsakyti

Aš tai kol kas nesugebu įsigilinti dar į kai kuriuos principus, kas ten tie Wooly savininkai ir pan, bet ir ramu, nes siūlų vis tiek nereik. Live'ų žiūrėt nemėgstu.

Buvom su vyru Akropolio SEB mažei sąskaitos atidaryt, tas jau norėjo varyt namo, aš paprašiau užsukt kokių skudurų pažiiūrėt. Net buvau nusiteikus ką nusipirkt. Įlindau į HM, Zarą, net kokius 3 skudurus pasimatavau ir movėm namo. Nekenčiu apsipirkinėt, ypač dėl to, kad nežinau, nei ko noriu, nei kas tinka. Įsivaizduojamas vaizdas ir ant manęs skiriasi, žodžiu, pasijutau beviltiška (eilinį sykį), kuri geriausiai jaustųsi gyvendama kaimo gilumoj ir nešiojanti tas pačias drapanas, kol sudils :). Na, ne visai taip iš tiesų, bet kartais tap jaučiuosi. O dėl ko myli Zara Gadget - supratau :). Vyras sakė, kad net akis duria, kai ten užsukom :).

Atsakyti

Priedas  https___bucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com_public_images_804a008a-a48d-40ab-beb6-2e310b7782c8_236x280.jpeg   23,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gadget, neapsisprendi, kuriuo pasisaldint gyvenimą? :D  medum šiaio geriausia

Restar, iki kaimietės tau toli. O beje, ir jos mėgsta pasipuošti. Kad pardėse nieko nėr, faktas seniai žinomas. Man šiaip didesnę nuostabą kelia tavo sugebėjimas apsipirkt internetu. Aš pvz taip nesugebu. 

Ir nu visai į temą, dukra nusipirko superines kelnes Bershkoj. Kodėl apie tai kalbu? Nes jos ne siauros, labiau klasika ir ilgos. Jai tai žeme velkas, bet įtariu Restar būtų pats tas ilgis. Yra juodos, pilkos ir berods žalios :hmm:  tai noriu pasakyt, kad kartais labai netikėtose vietose gali rast gerų dalykų. Bet neieškosi tai nerasi

Atsakyti

Katuk - aš gi gryna kaunietė prieš...30 metų buvau.

Gadget - labai jau nutrinti cukriukai, ištraukti iš kokios seniau nešiotos rankinės? Geriau be jokio cukraus :)

Pritvarkiau reikalų, nusivaikšciojau, noriu miego tik... Nežinau, ar dar šiandien, ar ryt varysim 8 sodą. Man dar per šalta ir per pilka, tik kažkas turi sugalvoti, kur naujas rožes pasodinti....

Atsakyti

Sveikos,

Smagu skaityt jūsų visų planus. Man nei siūlų reik, nei rūbų.. pabėgau nuo psich smurto. Biškį reik atsigaut ir planus dėliotis dėl ateities.

Atsakyti

O, tik dabar pamačiau, kaip telefas prikoregavo - aš kaunietė  :lol:  :lol:  :lol:​ . Nea, kaimietė...

Atsakyti

Waidaw :4u:  Susitvarkysi :4u: 

Restar kaunietė :D 

Pavaikščiojau po parduotuves, gražios man šito sezono mados :wub: Gėlėtos suknelės :wub:  O nusipirkau plačius džinsus. Visai man nebūdingus, bet kažkaip netikėtai gerai su jais jaučiuosi.

Išsigenėjom šiandien sodą. Tikiuosi labai grybo nepripjovėm :B  Viskas jau pasiruošę sprogimui :wub:​ 

Atsakyti

Waidaw :4u:  viskas tik į gera. Galiu tik pasveikint priėmus tinkamą sprendimą.

Kaunietė :D  iš pradžių nesupratau, prie ko čia, bet paskui kažkaip išsiryškino

Platūs džinsai tai per visur platūs, ar tiesiog tiesūs? Šiaip ir tie, ir tie labai puikiai su visokiais sportiniais džempais žiūrisi.

Bet vėjas vėjas :blink:  kaip ten tą sodą genėjot tokioj vėtroj? Aš tai sulaukiau MB :wub:  ir rinkomės labai neromantiškai :D -laminatus ir tapetus, dažus. Tikiuosi pajudės mūsų sandėliuko virsmas kambariuku.

O daugiau tai nieko įdomaus :D​ 

Atsakyti

Katuk, o kodėl sandėliuką norite paversti kambariuku? Gal sau rankdarbių kambarį įsirenginėsi?

Mums darbe paskelbė, kad bent jau finansai, dirbsime hibridiniu būdu, kai į ofisą eisim tik kokią vieną dieną į savaitę. Reikia pagalvoti kuriam buto kampe normalią darbo vietą įsirengti.

Atsakyti

Ai ne :D  pas mus vienas kambarys, kuris liaudyje vadinamas uošvės, o planuose turėjęs būti darbo, prieš n metų buvo patyręs traumą. T.y. baldų nebuvo, bet ten stovėjo šaldiklis, pilnas atsargų (tuo metu dar mėsą vartojom) ir kadangi mes buvom išvykę, tris savaites buvo dingus elektra ( ar patys pasirūpinom kad dingtų-čia istorija nutyli :rolleyes: ), visos atsargos atitirpo, išbėgo per kraštus, supuvo, pritraukė krūvą musių (nes buvo rugpjūčio mėn) ir AIŠKU-sugadino laminatą. Jį išlupom, maždaug pusę metų ar daugiau, vadavomės nuo dvėselienos kvapų.... po to ten kraudavom visokius niekur kitur netelpančius daiktus-pavertėm sandėliuku...

Tai vat pagaliau kažkas įvyko, pasitaupėm finansų, pajudėjo jo tvarkymas iš mirties taško,  susiradau, kas galėtų patvarkyti, t.y perdėti laminatą, o tuo pačiu ir atnaujinti sienų išvaizdą. Yra netgi papieštas baldų projektėlis, reiks tik užsakyti gamybą. Nors kaip suprantu iš nuogirdų, krizė visur-ateina trūkumas žaliavų, tame tarpe ir baldinių....

Atsakyti

Oi, kątuk, tą tavo istoriją labai gerai prisimenu. man atrodo dar ne taip seniai prisijungus prie jūsų buvau tada.

Lauke tokie garsai, kad kol nežiūri pro langą, atrodo kad viduržiemis ir baisi pūga lauke.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 kovo 2022 - 19:57