Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuks, 15 Bal 2022 - 18:29, parašė: O šitą... iš tų 30 veislių bent kokį kitais metais kartojat? Ar tik šiaip įvairovę mėgstat :D Man pomidoras tai tiesiog maistas. Turi būt daug ir skaniai :D o ten jis juodas, mėlynas, dryžuotas ar koks dar, tai nelabai ir įdomu. Ir tų veislių nebeatsimenu...
Maždaug mano mintys. Galima pamaišyt, ar ten ankstyvesnių ir vėlyvesnių turėt, bet savo lysvėj max. esu trijų rūšių pomidorus ir paprikas auginus. Jos, tos paprikos, beje, reikalas daugiametis. Eksperimentavau su visom trim, viena TIKRAI PERŽIEMOJO, viena rūsy tikrai mirė, o dar viena tarpinėj būsenoj. Gavau egzotikas iš įvairovės mėgėjų, dviejų inžinierių, kuriems ta įvairovė itin gausiai sudygo.

Baldai keičia vietas. Vonioje atsirado kavamedis ir kavos aparatas. Nieko naujo, tik vieta kita. Dar reikia vieną sunkesnį baldą užsinešti, ir perkraustyti siūlų klodus, jame pratiškai savadrakiškai užsiveisusius. Kiek prisiminiau ko turiu!!!! Reikia miksuot ir megzt.

Priedas  2022-04-15-mixnews-black27.jpg   49,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pomidorai irgi daugiamečiai  :mirksiukas:. Gerai, kad galima bent 3 veisles augint :).  Bet gal man geriau 3-ijų rankinukų užteks :).

Apsikeitėm nuomonėm, likom prie savų.

Duona iškepė, torta dell nonno iškepė, mažos pavlovos dar kepa, lemon curd dar nedarytas. Guliu, ilsiuosi, pietus ką tik pavalgėm. Dar nemažai darbų likę... 

Atsakyti

Kiaušinius nudažiau. Liko nagus nusidažyt :) 

Tvarkiausi. Net ir kai kurias spintas. Pietus gaminau.

Ryt pusryčiai pas sesę. (Dar salotų padarysiu. Kitkas- pjaustomos mėsos supirktos). Mamos covid teigiamas.

Pietūs- cepelinai pas anytą. 

Ramu. Pamiegosiu. Pamegsiu. Dar saldėsius vaikų mažiems pusbroliams ir didelėm pusseserėms bei jų antroms pusėms supakuot reikės.

Atsakyti

Nudažiau kiaušinius, tik 9 ir nebaisiai gražius :B Prikepiau 60 kibinų, uošvis užsisakė :D Dar užkandukų padarysiu ir bus viskas. Važiuosim pas uošvius rytoj.

Su trumpais virbalais negaliu megzti, letenos per didelės :D​ 

Atsakyti

Nedažiau kiaušinių. Nemezgiau.

Pirkau siūlų.

Mammm@i vešiu citrininiu kremu pildytą panetonę.

Kas teeee maaa rankienytių pavydi? Taigi ne per vienus metus tas 3+ skaitlius pasiektas, NELYGYJANT su kaikieno pomyyyyyydorajs.

Atsakyti

Tai kad nepavydi :). Nerūpi man tos rankinės visai :),.

Kiaušinių vyras kelis išsivirė su vašku dažyt, o aš lukštus užsimerkus, paprastai dažau ryte, mano šeimos tradicija, mėgstu valgyt šiltus.

Ryt pas anytą pietų važiuosim, poryt pas brolį. Mieliausiai būčiau namie su mezginiu. Po visų švenčių vis pritrūksta poilsio... 

Atsakyti

Kiaušinius nudažiau 4   :D visiem po vieną . Nors būsim tik 2.

Dažiau superpaprastu būdu, apvynioji kiaušinį paprasta servetėle, su švirkštu apšvirkšti dažų visaip kaip, patapšnoji ir palieki pagulėt

Pasigavau kaži kokią zarazą, vakar gerklė perštėjo, šiandien balsas kažkur nusėdęs. Greitasis neigiamas, bet nusprendėm bacilom nesidalint, vyrs negrįžo ir pačios  niekur nevažiuosim. Tik viena dukra su būsimo žento tėvais į kaimą išvažiavo :B  ta, kuri namie nelabai būna, o ir sirgo neseniai ir pati, ir žento šeima, tai matyt nieko ir nebus. Nors ir man nelabai panašu į tą nelemtąjį. Bet negali žinot.

Tai vat tokios šventės. Sūrio tortą kepu vistiek :B 

Ir mezgu. Nors turiu abejonių dėl dar vieno paardymo. Atrodo, kad per laisvai, kažkoks skudurėlis gaunas....

Atsakyti

Aš 13 (kažkodėl) kiaušinių nudažiau :) . Ripsas jau vieną sudaužė- moka ir mėgsta numest ant grindų.... likusius sudėjau į šaldytuvą.

Mes ryte verdam ir daužom šiltus, nedažytus, bet šiuos dažiau pirštinėse, delnuose, tai per lukštą dažas nebus prasiskverbęs- irgi bus galima valgyt arba paskui mišrainėm sunaudot. 

Neišsirenku kurią suknelę ryt rengtis- mėlyną ar alyvinę :) 

Atsakyti

Katuk, mes šią savaitę gripu sirgom. Vaikai - aukšta tempa, kosulys ir sloga, mes - gerklės peršti, tempos mažos, kosuliai.

Atsakyti

Gripas irgi užkrečiamas :mirksiukas: 

Bet nežinau, ir į gripą nepanašu. Kaulų nelaužo, tempos nėr. Galėjau ir šiaip peršalt, gi dirbėjau biškį laukuose.....

Atsakyti

Svwikayos, meilės ir pilnatvės (ypač - siūlinės) visoms!

Aš 13 (kažkodėl) kiaušinių nudažiau :) . Ripsas jau vieną sudaužė- moka ir mėgsta numest ant grindų.... likusius sudėjau į šaldytuvą.

Mes ryte verdam ir daužom šiltus, nedažytus, bet šiuos dažiau pirštinėse, delnuose, tai per lukštą dažas nebus prasiskverbęs- irgi bus galima valgyt arba paskui mišrainėm sunaudot. 

Neišsirenku kurią suknelę ryt rengtis- mėlyną ar alyvinę :)

Katinėlus tuzinu pasirūpino!

O suknias gali panešiot abi, kaip tik ponia. Dideliam didelės šeimos baliuj. Esi gi pagerbta tarp puikių vyrų!

Atsakyti

Su šv. Velykom :)

Kiaušinių vyras kelis išsivirė su vašku dažyt, o aš lukštus užsimerkus, paprastai dažau ryte, mano šeimos tradicija, mėgstu valgyt šiltus.

O kam prieš dažant vašku juos virti? :mastau:

Atsakyti