Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Būtum Vilniuj paimciau knygas. Turiu tokią maniją kaupti senas knygas :D 

Gal kuri esat buvusi Splite?

Atsakyti

Kas tas Splitas?

Atsakyti

Jau pagooglinau. :D tai net nesakysiu, ar buvau.

Čia Restar reik klaust

Atsakyti

Labos. Waidaw, bent Girstupio bibliotekoj yra spec lentynėlė žmonių atneštom atiduoti knygom. Kas nori, ateina ir pasiima. Kitose irgi turėtų būti.

Atsakyti

Na, mumi tik plaukėm iš Splito į Brač salą. Draugė stebėjosi, kad buvom Splite ir jo nematėm, ale... Kai per nuostabius pakeliui pasitaikiusius paplūdimius vėluoji į keltą, paskui pasirodo, kad grafiko ten niekas nepaiso ir tenka laukti kokias  3val užsiėmus eilę prie kelto, o temperatūra 37, grįžti irgi laukėm daugiau nei planuota, tai neberūpi jokie miestai, nes tarp tų akmenų kaip žuvis ant kranto... O dar su vaikais :). Tai vėl varėm kuo greičiau iki Zadaro, tada tik naktį nakvynės vietą pasiekėm. O tu nori ten apsistot ar kaip? Nes po Kroatiją geriau keliaut, fainiausia visi sako, kad salose, mūsų patirtis nedidelė, bet pritarčiau. Biškį Splito matosi :).

Priedas  IMG_20210809_183953.jpg   95,25KB   0 Parsiųsta kartų 

Atsakyti

Mes neilgam ten, tai neplanuojam važinėti. Tiesiog norisi gražioje vietoje apsistoti. Tai ir galvoju gal kokį patarimą gausiu :)​ 

Atsakyti

Sako, gražus būtent Splito senamiestis. Pats miestas toks nemažas. Aš labiau mėgstu gamtą arba mažus miestukus. Tiksliau, tai visai neįsivaizduoju mūsų mieste kokiam apsistojusių, nebent mudu dviese ten rastume ką veikti, o vaikai nevertina architektūros grožio :). Aišku, googlint ir pati moki: https://www.kelioniu...kytinos-vietos/. Net užsimaniau tik su vyru kokią gegužę paskraidyt... Nu kada nors ir tai bus įmanoma.

Atsakyti

Pasiskiepijau nuo erkinio encefalito :assa: 

Čia man įvykis ypatingos reikšmės, bo nes tiek metų ruošiaus ir pagaliau prisiruošiau :D​ 

Atsakyti

mes šiemet po trečią skiepuką gavome. Irgi ilgai ruošėmės.

Atsakyti

Mūsų  trečias rugpjūčio pabaigoj laukia. Aš nesiruošiau visai skiepytis, kol vienas po kito nepersirgo vyro brolis, kaimynė, jos mergaitė - užteko man pasiklausyt apie jų sirgimus  :B .

Šiandien beveik nieko gero nenuveikiau - tik vežiau mergičką į Tuskulėnų gimnaziją bandyti stoti, pasiėmiau, pasportavau (atsakančiai, dar nuo antradienio kojos skaudėjo, o dabar dar ant viršaus nukankino juodai) ir... kimarinau... Kažkaip jaučiasi, kad daug kas atostogauja, tai neknisa proto :). Na, tik naminiai atostogautojai. Ryt stojimas į licėjų - jaunuolis dieną prieš sugalvojo pasimokyt :).

Va, išmetė man reklamą: https://www.svelnumo.lt/apie-svelnuma. Žinojau, kad Narkutė mezga, o va ir versliuką vysto. Nemanau, kad pati čia viską numezga...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 balandžio 2022 - 17:07

99 eurai :blink: 

Nu tai maniškis mažiausiai 150 bus vertas :D 

Bet šaunuolė, kad vysto versliuką. Papildomai, nes pragyvent iš to tai kažin ar įmanoma

Atsakyti

Šiandien beveik nieko gero nenuveikiau - tik vežiau mergičką į Tuskulėnų gimnaziją bandyti stoti, pasiėmiau, pasportavau (atsakančiai, dar nuo antradienio kojos skaudėjo, o dabar dar ant viršaus nukankino juodai) ir... kimarinau... Kažkaip jaučiasi, kad daug kas atostogauja, tai neknisa proto :). Na, tik naminiai atostogautojai. Ryt stojimas į licėjų - jaunuolis dieną prieš sugalvojo pasimokyt :).

O taviškiai abu Jėzuituose dabar? Šiaip labai smalsu kokias mokyklas rinkosi, valstybines galima berods po tris? Ar teisybė, kad nepasirinkus pagal deklaruotą gyvenamąją vietą priklausančios mokyklos sistema net neleidžia pateikti prašymo? O gal ją galima įrašyti vėliau, jau žinant kur neįstojai? Mums tos priklausančios mokyklos visiškai į dausas, visas gyvenimas, darbai – į priešingą pusę, tai kukliausią variantą, jei niekur geriau įstoti nepavyktų, norėtųsi rinktis, kad bent jau patogu važinėti būtų, šalia dabartinės progimnazijos.

Atsakyti