Mano 1 Jėzuituose, 8tokas, turi perstoti, abejoju ar pavyks... Tai bando dar į licėjų, VDG, pagal gyvenamą vietą priklauso Užupio gimnazija. Nėra blogas variantas, bet nori, kur draugai labiau. Man atrodo, kad privalai pasirinkti 1 pagal gyvenamą vietą, lyg ir neduoda pateikti prašymo kitaip.
4tokė bandys į Jėzuitus, tada Tuskulėnų gimnaziją su daile, pagal gyvenamą vietą Vileišio progimnazija priklauso. Arčiausiai eiti. Bet nenori, nes ten daug klasiokų eis. Teks, jei neįstos.
Buvau rami dėl 8tokės čiurlioniukės, bet auklėtoja nugąsdino, kad daug stojančių iš išorės (buvo 20, kai susirašėm, o dar ne pabaiga...), kurie konkuruos su savais 8tokais... Tai biški nerimo irgi atsirado , užrašiau dėl visa ko į Užupio, nes kur jai dėtis, jeigu prames, moksluose neblizga, kad kur kitur bandyt. Dabar pora dienų su drauge eina į Mažvydo biblioteką mokytis gamtos mokslus - pirmadienį standartizuotas testas, susirūpinus... Labai mėgsta tą biblioteką, jos erdves, ten bet kas gali eiti net be jokio bilieto.
Smalsute, primink apie saviškius, kelintokai, kur bandys?Ar papildomai ruošiasi?