received_307801741524485.jpeg 71,96KB
0 Parsiųsta kartų
Nemezgu.
Siūlpirkis moment moment pauzėj.
Sveikos,
vakar kažkaip susisuko galva nuo visko, persinervinau, persibendravau, ėmė galvą skaudėt, nepadėjo net pasivaikščiojimas prieš miegą, baisiai sunkiai užmigau ir blogai miegojau ir pabudau 6,30, dar prieš visus žadintuvus. Kai dabar ryte šviesu, man panika, kad pramiegosim vaikų mokyklą...Senokai taip buvę, bet buvę ne kartą, kad 8 val ryto atsibudam, pramiegoję žadintuvus.
Vakare prasimezgiau mėginukų. Nu gal tas Lora PIano linas dvigubas ir visai nieko. Mažą galiuką pamezgiau 2,5 virbalais, tieisog sulenkusi siūlą, net nieko nevyniojusi, nes labai smalus buvo, o nenorėjau vyniotuvo traukti, kad šeimos dėmesio naujais siūlais nepatraukti . Dar prasimezgiau lino+šilko kombinaciją, iš pradžių pradėjau 2,5 virbalais, atrodė irgi gana plona, kol nebaigiau 3,5 virbalais - visai gerai ir jais mezgasi. pradėjau vieną petį, ten mažai mezgimo, tada antrą pradėjau ir pasiklydau tarp geros/išvirkščios pusės, vokiškų trumpų eilių, tieisog smegenys nebesusivokė kur ką daryt. Šiadien iš naujo pradėsiu. Nusiteikus ardyt, nes dydį daugiau mažiau iš akies pasirinkau, gauge biškį neatitinka, gal reikėtų dar mažesnį dydį imt, bet keista, tai kažką bandau, bus matyt, kas išeis.
Aha, turiu . Per pora žinučių neaiškiai išsireiškiau
. Vienoj rašiau, kad jau yra. Kitoj - kad labai plioni
. Bet ne tokie, kaip pasirodė iš pirmo žvilgsnio. Megzti gana malonu, ne taip, kaip pernai dratinį itališką liną turėjau... Reikės šiandien rimčiau išsibandyti. Tik realiai jie tokie visai visai dangiški - šviesučiai, foto biškį kitaip atrodo. Man tai tinka. Ta prasme, kad patinka iš pirmo žvilgsnio, o ar prie veido tiks - bus matyt
. Linas su viskoze gražiai sidabriškas - to dar neišbandžiau.
Iki gegužės 17 aš dabar apsikasus po pernykščiais lapais. Šiandien labai norėjau su drauge iš Kauno pabendrauti, vaikštinėjom ir gėrėm kavą su tortu Paupy, tai užtat iki dabar dirbu ir dar galo nematyt. Šią savaitę tai visiškai 0 šansų susitikimams darbo metu ir dar tolybėse, nebent savaitgalį, jį kol kas dar stengiuosi pasilikti laisvalaikiui. Šiaip spontaniškai gali kas nors nutikti, visgi prioritetų klausimas, bet labai labai daug įtampos, tai beveliju nesiblaškyt, kad nebūtų taip, kaip kažkada panašiu metu - vairuoju ir nebematau mašinų, sukdama į kairę...
Gadget -nu vat dar sykį matai, kokios skirtingos mes. Tu teisingai viską dėlioji, bet šiuo metu aš taip negaliu (nors ir šiaip nesu tokia talentinga tiek visko suderint) : tiek daug visko, kad net susikaupti labai sunku. Geriausiai dirbasi vienai naktį. O iš pat ryto "nuostabi " žinia - vėl mūsų puslapio ir pašto atakos, o čia mano pagrindiniai darbo įrankiai... Gerai bent, kad šiuo metu mokam už nuolatinę priežiūrą, yra į ką kreiptis. Aš pažįstu save, man labai reikai susikaupti šiuo metu, ir taip kasmet, gegužę būna paskutinės jėgos ir pats intensyvumas. Birželį gaiveliojuosi beveik be plionkės. Užtat po to 2 mėn turiu beveik laisvės.
Aš tai supratau, kad tik gegužė būna ypatingai sunki, birželį sunkumo pasekmės, ir du mėn lengvumo. Visa kita įprastai
Ir šiaip, kiekviens užsiimam kažkuo (darbu ar ne) tikrai sąmoningai, apsvarstę visus + ir -. Ir tie pliusai, kaip ir minusai, turbūt taip pat kiekvienam savi. T.y. tavo pliusas man gali būt riebus minusas.
Dirbam, kaip mokam, ilsimės, kaip galim. Katuko išmintis