Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Siūlų pirkimo kodas nulaužtas :B 

Tie smegenai toks keistas daiktas, randa išeitį, kai ko nors labai nori :D 

MG naujiena iš Loropiano idelaiai tinka MB kažkada seniai užsinorėtam megztiniui. Būtent spalva. Tai atsiklausiau, gavau leidimą ir nupirkau :lol:  tik  :hihihi:  :topsecret: kašikiukan įšoko truputukas bambuko/lino/šilko. Dryžiukui kažkokiam vasariniam. Pudros rausva ir pilkšvai žalsva. Nu roks netikėtas derinukas, bet man patinka. 

Atsakyti

Katukas pagaliau racionalų paaiškinimą kodo nulaužimui rado :). ir aš taip darau. dažniausiai. O būna, kad darau, nors žinau, kad neracionalu, bet NORIU tuo metu.

Rausva su žalsva - gi pledukas iš tos serijos :).

bandžiau pasikelti nuotaiką puse kg braškių. Gal labiau padeda ausinės su visgi įjungta muzika. Nes aš taip dažnai sėdžiu tiesiog su ausinėm ir pamirštu tą muziką įsijungt, man ausinės padeda atsiribot nuo aplinkos dažniausiai. 

Šiadien gal bent kiek pamegsiu visgi. Saviterapijai.

Atsakyti

Katukas pagaliau racionalų paaiškinimą kodo nulaužimui rado :). ir aš taip darau. dažniausiai. O būna, kad darau, nors žinau, kad neracionalu, bet NORIU tuo metu.

Rausva su žalsva - gi pledukas iš tos serijos :).

bandžiau pasikelti nuotaiką puse kg braškių. Gal labiau padeda ausinės su visgi įjungta muzika. Nes aš taip dažnai sėdžiu tiesiog su ausinėm ir pamirštu tą muziką įsijungt, man ausinės padeda atsiribot nuo aplinkos dažniausiai. 

Šiadien gal bent kiek pamegsiu visgi. Saviterapijai.

Atsakyti

Ajo, charakterį pratestavau irgi. Buvo kaip Restar, dabar patavau Virtuozu :D sakyčiau daugiau tiesos dabar.

Ale rimts su tom spalvom :D  nu gal čiut biškį nuklydau, bet realiai jo-tas pats

Priedas  Screenshot_20220505-163055_Samsung Internet.jpg   727,04KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20220505-162830_Samsung Internet.jpg   609,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

uoj aš ne taip seniai irgi panašios sudėties derinuką nusipirkau ir spalvos žalia ir ružava tik gerokai ryškesnės :)

Atsakyti

Dailudailu :wub:​ 

Atsakyti

Iš tikro ekrane užryškinta, mano akimis gyvai kiek blankesnės tos spalvos

O loropiano jūsų nedomina :D

Spalva džinsas, sudėtis merinas/linas/šilkas. Virvelė. Bet gal kiek storokas, tai nežinaunežinau....

Atsakyti

Katuk, tai anksčiau darydama testą melavai :D. Man tu irgi panašesnė į save, nei mane :). O pas mus buvo taip - jaka matka, taka curka, jaki ojtec - taki syn.  Du vyresnieji naktį prasitestavo ir dar tėtį privertė. Tai mano 2 vyrai logikai :). Vyrą atpažįstu žodis žodin beveik, toks visiškai crazy teoretikas. O sūnaus tai visai nepažįstu, nepanašus man jis į vyrą :). Dukra šįkart naktį gal pamelavo ką, nes tapo tokia kaip aš, nors kelis kartus anksčiau sakė, kad buvo advokatė, man regis, ji tikrai labiau advokatė. Na, beliko dar  2 pratestuoti ir turėsim šeimos kompoziciją. Panašu, kad intravertams negimsta ekstravertai :)

Tai rodyk ir lora piano :). Pažiūrėt domina, pirkt - ne.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20220504-213852_Facebook.jpg   137,1KB   0 Parsiųsta kartų

Planas kažkoks toks.VISAS :D Priedas  Screenshot_20220504-213616_Pinterest.jpg   128,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ar tai jūs su Gadget Mados garaže kartu ir buvot? Nes šitus siūlus man ir ji rodė. Bet šitam gyvenimo etape mėlynų nebenoriu kol kas.

Cha - visgi šeimoj turim ir ekstravertę :) aktyvistę. O kitas draugelis - Administratorius. Labai panašu :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 gegužės 2022 - 17:57

Aš neatsimenu kas buvau aną kart dabar menininkė. Ir nenuspėjama

Pažvengavau biškį nes nei meniško nei nenuspėjamo nieko pas save nematau

Atsakyti

Atckirai buvom.

Iš esmės ji čia kalta, kad mano smegenai užsikūrė :D​ 

Atsakyti