Nėra taip, kaip atrodyt gali. Man intensyvus laikotarpis nuo rugsėjo per visus mokslo metus, tai pradžia būna entuziastinga, o pabaiga visada vienoda - nebedirbanti smegeninė. Ir darbe toks periodiškumas, o dar namie. Mano darbas man patinka, daug pliusų jame ir laisvės. Tiesiog yra taip, kad aš atostogauju tik 1 kartą metuose, niekur įdomiau neišvykstu per visus tuos darbo mėnesius ir į sezono pabaigą tiek visko prisikaupia. Nesiteisinsiu, kodėl. Kai kurios priežastys akivaizdžios, kai kurios ne. Per vaikų atostogas dar labiau pavargstu. Aš viską sąmoningai suvokiu ir tiek, kiek galiu, kiek leidžiu sau - prasidžiuginu kasdienybę/pasilengvinu ją, bet faktas tas, kad jau n metų gegužė tokia, tiesiog konstatuoju. (Pasikeis gal kiek, kai priimsim trečią darbuotoją - atranka paleista). Tiesa, pandemija tuo požiūriu buvo didelė dovana. Bet buvo kitų sunkumų. Užaugs vaikai - ilsėsiuosi daugiau. Jau per šias atostogas buvo planas bent kur palėkt su mašina ir vaikais. Aha - sulūžo ilgakojis. Tiesa, mano mergička vis dar visur nešiojasi specialią pagalvėlę sėdėjimui su skyle - į muzikos mokyklą, į mokyklą, visur, kur einam, ar važiuojam, nes skauda jai sėdėti...
Ryt einam į pokalbį VJG, nei pasiruoši ,nei ką, jau patirta, bet yra vis tiek stresas, nes žinau, kad krisim žemyn dėl tikėjimo klausimų, tai jau iš anksto dėl to nefaina, galim ir už brūkšnio nukrist...