ašš tai viską mačiau..tvardžiausi, nėjau į tą pusę pasivaikščiojimo metu ;D nes algos dar negavau
Aš esu Rasa Ona Agnė, mano tik mama antru vardu Marija.
Siūlai vilioja, bet nors šiandien buvau nuo MG kokio 100 m atstumu, bet neužėjau Nes logiškai mąstant man nieko dabar nereikia
Testas sako, kad esu administratorė. Tinka dirbti įstatymų priežiūroje. Nu to tak, pvz. audite
Rusų woolis patapo kažkoks lepo
gal išsiskyrė su latviukais?
Labas,
vakar sunki be galo diena buvo, emociškai visaip kaip. Bet kažkaip pribaigiau darbą vieną iki 22 val ir dar leidau sau pamegzt. O jau kad numezgiau - baigiau kojinės pirštų dalį, uf, nes viena ilgokai voliojosi be poros... Pasivyniojau savo lora piano lino ir lino su viskoze, kad galėčiau prasimegzt 2 siūlus sudėjus. Kol kas sužavėta to lino su viskoze - storis iš 2 - puikus, bandžiau su Nr 3 virbalais, bet dar imsiu ir didesnius, bent 3,25, siūlas minkštutis, malonus megzti ir liesti, akys gula labai lygiai. Kokia bliuzelė tai vasarą nenuimama nuo kūno turėtų būti. Bus matyt, kaip elgsis išplautas, šiandien dar kokį raštuką išbandysiu. Nuoroda
: https://www.mezgimui...u-viskoze-li285 .
Galvojau, kad šeštadienis bemiegodama, bet teko pabusti į realybę...
MG irgi buvo Loropiano lino. Bet mačiau tik vieną spalvą. Tokią rudą, lyg šokolado....
Restar, o ta viskozė neblizga? Šiaip tokie siūlai formos nelaiko visai turbūt.
Šlykštuva oras.... nors visai šilta
Pirkau vakar laminatą, tai tik šiandien pamačiau, kad viena dėžė ne tos spalvos ir tik dėl to, kad sugalvojau į kitą vietą perdėt. Suklyst labai lengva pagal kodą, nes skiriasi tik vienu skaičiuku-turi būt 6, o ten toks paplaukęs 5. Bet spalva akivaizdžiai. Teks važiuot keist.
O savaitgalį užsiimsiu mažuoju kraustymu. Reik atlaisvinti kambarius remontui. Bus bardakėlis kažkiek laiko, užtat po to biškį bus naujos nuotaikos. Mes moteros gi mėgstam viską nauja net jei tai užmiršta sena
Katuk, ten linas su viskoze. Tai toks vos vos blizgesys, lengvas, prislopintas. Žodžiu, nei linas, nei viskozė. Dėl formos - bus matyt, ko tik nenorėčiau - kas viskas apsitrėkštų, tai reikės nepamažinti gaminio. Bet aš kol kas optimistiškai nusiteikus , modelių pora galvoj, dar vieną radau ryte, bet jam siūlo perdaug., tai gaila likučių būtų prisidaryt.
Sėkmės, Katuk, su remontais. Aš turbūt bent dalį pomidorų sukišiu į šiltnamį 9aišku, reikia pasižiūrėt į orų prognozes prieš tai dar...). Neįtikėtina, kaip tie mano suskiai atsigavo vos per pora savaičių, atsiprašiau jau, paglosčiau, tegu tik gausiai dera.
Spekit kur buvau
Screenshot_20220506_182751.jpg 565,19KB
0 Parsiųsta kartų
Spėjimų gal būt ne vienas turbūt netoli?
Linas?
Taip
Toks gal biškį melanžas?
Ne, tolygi spalva.