Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Idėja yra?

Kad daugiau postų būtų, aš po vieną klausimą :D 

Labas rytas, beje. Nebloga kol kas diena atrodo pro langą :super:​ 

Atsakyti

Kol kas labai neišgryninta - trumparankovė bliuzelė.

Aha diena puiki. Krapštomės lauke trumpom rankovėm. Šaslai kepa. Būtų viskas puiku. Tik liūdna, nes vakar mirė viena gera pažįstama, mano metų :unsure:​ Net nežinau kas nutiko. 

Atsakyti

Oi, kad mirė.... 

Man tai pinigų leidimo diena. Turgus ir Lidlas. Baisu, kaip kainos sukilę, jeigu jaučio kumpis kainuodavo apie 7eur, tai dabar 9-10. Vytinta nugarinė būdavo 12, dabar 15.... Radau pigesnės, bet jaučiu, ne tokia tobula, prie kurios pripratę. 5 pomidorai - 5 eur  :B, pasimoviau ant reklamos, kad ypatingi... Daigų dar biškį. Tik parsivežėm prekes, išsikrovėm ir tada jaunuolio apipirkinėt. Pora kelnių, pora maikių ir pora šampūnų :). Sau tušą ir pieštuką, viskas. Papietavau dabar, darosi geriau...

O lino to mėginukas visgi nedžiugina. Jaučiu, reikia arba trečią siūlą dėt arba pirkt lino su viskoze irgi  žydro mačiau yra. Bet kuriuo atveju ką nors dasipirkt... Sumąsčiau, kad tada gal net Nualai man tiktų tas storis.

O tas lino su viskoze mėginukas puikus, nepasikeitė, visgi neblizga, matinis. Lora piano linas vienas labiau blizga. 

Atsakyti

Pinigų leidimo diena po algos :mirksiukas: 

Aš tai vakar ir užvakar taip pasišvaisčiau, rimtiems pirkiniams, visokie dažai, lentos....

Ai dar pagaliau nusipirkau naujus klozetų dangčius :D  senieji buvo tokie papigiaiski, ploni, tai apsitrynę, pamėtę visokias tarpines. Dabar turiu su navarotais, lėėėėtai nusleidžiantys :D 

dar ištuštinau kambarį, sukaišiojau visus jo rakandus į kitas vietas :D  nupjoviau  pievą, iškepiau pyragą su rikota ir smidrais vakarienei... ai, dar išvežiau šiukšlių į stambiagabaričių aikštelę.. nu tiesiog moteris didvyrė :lol:  nes dar planuoju ir kokią eilutę megztelt

Liniuka, tikrai, kad liūdna :4u:  ir kažkiek baugu, kai nežinai, kada ir kur....

Atsakyti

Aga. Pirkimo terapija ir pas mane paskutines dvi dienas :) Džinsai, pilkos kelnės, rankinukas-kuprinė ir platus raudonai rudas diržas į naujus džinsus. Ir dar pajūrys 🥰  su mezginiu.

Poilsis. 

Atsakyti

sveikos, pas mane nebuvo leidimop diena bet noras kilo didelis. Siūlų irgi

o šiaop bastėmės mieste, moticiklininkų renginy buvom, europos dienose ir šiaip, grražus miestas pavasarį

Atsakyti

Aš irgi prie tų išlaidūnų. Nuvažiavau M. paimt iš kino, per 10 min suknią už 80 eurų nukoviau :B Geriau jau būtų su autiku grįžus :D 

Šiandien kaip ir priklauso pasodinau svogūnų lysvę.

Katuk, didmotere tu :4u:​ 

Atsakyti

Oho, Katuk, pavarei. Niuma pajūry :wub: .

Aš dar prikepiau keksiukų, nuvažiavom iki Belmonto pasivaikščiojimui, o tada kieme valandą pliurpiau su kaimyne iš gretimo namo, nebeliko laiko megzt :). Nu gal kažką dar pajudinsiu.

Atsakyti

Svogūnų nepasodinau, nes kažkas išardė mano vienintelę laisvą lysvę :cry2: 

Tiksliau žinau kas. Kažkada čia buvo uošvis, nusprendė padaryt gerą darbą, nes tos lysvės galinės lentutės papuvę buvo, iškrypę. Tai atkasė žemę, nuėmė lentutes, o tada nerado su kuo sutvarkyt, ir paliko tokią rauseną :lol:  nu lyg ir šį pirmadienį žadėjo atvaryt ir užbaigt. Va tada ir svogūnai bus.

turiu kelias galvas šiltnamy :rolleyes: dar ten išdygę salotos, ridikai, špinatai, ir net brokoliai :bigsmile:  bet nesudygo cukinijos :( 

Bet tam kad užbaigt lysvę, reikia lentą nusipirkt. O lentos tai buvo baltarusiškos.... kažkaip nėr pirkt. Lentpjūvių nepažįstu, kad nuvažiuot ir gaut kokią nekondicinę.

Nu va. Šiaip mezgu. Ir net neima miegas :Dbet spėju ryt pajausiu nugaroj pasekmes tų kilnojimų šiandieninių 

Atsakyti

Liniuka, kokią suknelė? Kuriam sezonui? Spslva? Medžiaga? Stilius?

Aš nuo savo tom tailor džinsų svaigstu. Aprangos išparduotuvėj radau vienintelius, mano dydžio, kurių stilius patiko. Ir kaina. Nes beveik per pusę :) 

Nu.. Katukai. Pasakei, lyg interneto neturėtum. Rasi lentpjūvių tikrai ;) ir vilniuj, ir trakuose yr. 

Atsakyti

Katuk, yra Čekoniškėse lentpjūvė. Arba šiaurės miestely Medžio centras.

Suknia paprasta, tik audinys fainas. https://www.lemodus....ilka-032eo1e342

Atsakyti

Vasara vasara 🥰 ir pasiuvimas patogus. 

Atsakyti