Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tiksliai-medžio centras. Buvau pamiršus tokį.

Nu į Trakus dėl lentgalio tai nevažiuosiu :D 

Sėdžiu vakar viena (nes atžalos linksminas kas kur) , II aukšte kažkas babach :bijau2:  plę-eit neit, toks vaizdas kad kažkas kažką nuvertė.. nu bet kas čia ko eis-lipu. O ten toks treniruoklis spyruokles pametė :lol: 

O vyrs šiandien atsiuntė 24 širdeles ir parašė, jog eitų su manim į žvalgybą :flirt2: 

Suknė liuks. Aš laukiu nesulaukiu, kada savo lininę nešiosiu. Panašaus fasono.

Atsakyti

Buvau laidotuvėse. Ech liūdesys ir žmogaus silpnybės... Žinojau, kad turi problemų su alkoholiu, bet ne iki tiek :( 

Vakar vasara, šiandien vėl šaltis :oh:​ 

Atsakyti

Liūdna, kad taip.. jaunystėj :( 

Palangoj visą laiką buvo apie +12, tai jokios vasaros ir nepajaučiau, bet oras smagus :) Kaip išvažiavau, taip ir grįžau- vienodoj temperatūroj. 

Atsakyti

Oras būtų visai puikus, jeigu nebūtų mūsų sklypas apsemtas....paleido vakar gal sodo vandenį, pas kaimyną kiauras vamzdis, visas vanduo kliokė į mūsų sodą...Atvažiuojant -keliu bėga upeliai, mūsų sklype visur balos... Tarp lysviu braidžiau, kojos šlapios, batai klaikūs. Norėjau pasodinti 15 pomidorų,, kur tau -iškasus duobės Jose vanduo.... Nu tai tik iškasėm, paruošėm, palikom. Vanduo dabar užsuktas. Bet bet kas bet kada gali atsukt ir vėl plaukiam.. Tas kaimynas yra ir bendrijos pirmininkas, užsienyje... Dar taip nėra buvę. Na, bet ši tą nuveikėm, šašlykaii buvo skanūs.

Atsakyti

Oi Restar, kaip nefaina :4u:​ 

Atsakyti

Eik tu sau....

O tai tas pirmininkas greit grįš? 

Mūsų kaimyno sklypas gerokai aukščiau už mūsų. Šalia ribos-jų daržas. Kažkada vasarą tipo laistė, numetė žarną ir paleido vandenį. Vakare. Ir pamiršo. Ryte radau pas save vienam kampe baseiną :D  šiltnamio pomidorų laistyt nereikėjo.....

Atsakyti

Nieko nežinau apie tą pirmininką. Tik, kad ukranietis ir pilotas lyg. Tai fantazija visko gali prikurt. Bet gal tiesiog reise arba atostogauja. Santechnikas jau lyg žadėjo pažiūrėt. Nes prieš išviuojant kažkas vėl atsuko vandenį. Net nufotkinau tas balas. Jeigu sustabdys, tai nutrauks gal tą vandenį, jeigu vis bėgs, tai gali būt blogai. Mūsų sklypas kaip lovy tarp kitų...

Ai, padariau ką galėjau, daugiau negaliu, tai nesinervinu. Noriu pamegzt :).

Atsakyti

Sveikos.

Užsireikė braškių-saldžių, kvepiančių, ne parduotuviniu.

Gal kas turit patarimu kokia rūšį žiūrėt sodinimui.

Atsakyti

Kur auginsi, lysvėj ar balkone?

Kažkada man rekomendavo pašaldytus daigus rinktis-frigo vadinasi. O veislių tai visiškai nežinau, net nepamenu, kokios pas mane sukištos. :D​ Tik žinau, kad vienos ankstyvos, kitos vėlyvos. Beje, labai kažko sunkiai jos pas mane po žiemos atsigauna. 

Atsakyti

Lysvej.Gavau tokia "smeliadežę " .galesiu kapstytis

Atsakyti

Frigo daigus jau baigia išparduoti. Taip, jie, ypač A++ klasės jau šiemet duotų derlių.

Kaip tik šiandien kalbėjausi su braškių augintoju, klausiau kuras veisles rinktis. Cituoju :"rumba, clery, sunsation, žinoma Asia, Malvina"

​Čia jos nuo anksyviausių iki vėlyviausių.

Atsakyti

Aš nepatarėja su braškėm. Būna auga , būna neauga. Šuo metu galva tuščia apie veisles. Šiuo metu gana skanios saldžios yra graikiškos :). Frigo daigus užkišau už šilnamio, kur niekas neauga, tai nieko ir neužaugo, ko reikėjo ir tikėtis :D.

Atsakyti