Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip tik nuėjau atdižiau pasižiūrėt į braškes  tai tos ankstyvesnės jau nemažai žiedų prikrovę :bigsmile:  nors lapų tai kūdai. Bet tai ir gerai, mums reik vaisių, o ne žolės :D 

Beje, man rodos pas mane iš tų populiariųjų, Asia viena veislė, bet nu nepamenu visai koks jų ten skonis :D​ 

Atsakyti

Labas, Prasimezgiau bambuko su priedais dryžiaus mėginuką. Jausmas, kritimas labai liuks, bet vat spalvos tai nežinau, kažkokios niūrios :hmm: gal kontrastas per didelis..

Priedas  received_371718431576817.jpeg   189,92KB   0 Parsiųsta kartų

Loropiano mėginukas praskalbus, patrynus labai paminkštėjo, tik foto tai nieko to nesimatys. Aišku, linas sudėtyje duoda savo kietumą, tai nežinau ar MB patiks... bet man tai patinka😀

Atsakyti

katuk gal tiesiog platesnių dyžių reikia?

Atsakyti

Ačiū labai už patarimus. Bande mane niliūdint, kad ten kažkoks žvėras toj vietoj šaknis nugraužia, na bet...aš optimistė.visko iškart nesurys :rolleyes: iR mezgu.Kartais. Va čia, už šitų šilkinių garbanų ir angeliškų akelių , guli pledukas mažai pupai Priedas  received_982104949175101.jpeg   144,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Koks gražuolis :wub: ar tu manai, kad kažkas matys tą pleduką :lol: spalva liuks to pleduko.

Tas žvėris labai ėdrus, kiek girdėjau :D pas mane jų nėr, tfutfu, nes molynai jiems neįveikiami. Kaip ir kurmiams. Bet vienais metais pas mane išsirito grambuolių lervos ir braškėms buvo chana. Kadangi lysvės uždaros teritorijos, MB iškedeno žemę ir visas išrinko, betgi gali būt ir šviežių naujais metais.

Qqte, nenoriu stambesnių :B nebent visai kokį kreatyvą daryt :D Man vis dar gražus toks

Priedas  Screenshot_20201216-102030_Pinterest.jpg   190,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas, matau tik Katuko nagus :). Nereali forma, ech, na, sakykim, aš, matyt, turiu kokių kitų privalumų, stovėjau pirma eilėj prie ūgio, o paskutinė prie nagų :D.

Man tai nelabai tas kontrastas, sau norėčiau abiejų pastelių vasarai, bet gi ne man bus :).

Ir dar ciūciką matau :D, pledukas diddarbis, ale užgožtas tų akelių :).

Bliuskos dalį vakar išardžiau, kur dar prieš tai naktį miegodama mezgiau, kaip įprasta, pasistūmėjau dar į priekį biškį. Beveik visi įdomumai, trumpos eilės baigėsi, belieka tik autostrada iki apačios ratu varyt. Lygiai su nedaug raštelio per priekio vidurį. Be šito užsibrėžus dar pora vasarinių mezginių minimum. O bus kaip bus. Tas mano naujasis medvilninis labai patinka ir nešiojamas.

Atsakyti

Atnešu savaitgalį nufotosesintas kojines, Qqutė per tą laiką 10+ numezgė..

Priedas  IMG_20220508_183604.jpg   319,02KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O vau kokios mielos :wub:​ 

Atsakyti

O wow!! tikrai kokios Restar kojinės😍😍

Pagaliau šilta pavasario diena🥰 net striukę nusirengiau. 

Eit reik savo braškes iš daržo iškast. Kai žydi, gaila, bet kai megzt pradeda, tai tik žirnio dydžio, kaip žemuogės kokios… Tai nebaigailėsiu šiemet. 

Labas vakaras

Ai, dar sekmadienį pagaliau kojinę baigiau😀 Gal ir antrą kada numegsiu. 

Atsakyti

Restar nu kai gražumo ;) reikia ir man tokias numegzt

Atsakyti

Šiaip, žinokit, visai ne mano stiliaus tos kojinės :). Tik sportinis interesas buvo. Vienai mielai asabai, kuriai kojom vis šalta miegant. Gal bandom susitikt, tai ir padovanočiau, jeigu ana Vilniuje? Ai, bet aš galiu tik po 17 d...

Atsakyti

Asaba šalančiom kojom? Tai Vilniuj, tai ne Vilniuj? :bigsmile:  intriguoji...

Šiandien kažkokia š.. nuotaika. Viskas griūva, buksuoja, nepavyksta.... o vakare žinia, jog mirė sesers anyta, labai miela moteris, mane jaunystėj itin globojusi, man šviežių burokų sultis į ligoninę nešusi po gimdymo  :cray: jau silpna senokai buvo, ir metų tikrai nemažai, bet vistiek liūdna...o dar sesers dukrai melanoma, vakar išoperuota....

Atsakyti