Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, tu gi pati nusimezgi, sorry. Ir užjaučiu, tikrai sukrečia tokie dalykai artimoj aplinkoj.

Atsakyti

Tai aišku, kad ne man :D  ir net žinau, kam :mirksiukas:​ 

Atsakyti

O tai kur plepalai? Aš tai šią savaitę nusivarius kaip ciucikas, turim didžiulį auditą, aš stoviu fronto priešaky, tai grįžus namo tik bukai į teliką galiu paspoksot. Nors vakar gal net 6 dainas pažiūrėjau. Šveicaras :wub: O tie visi vyrukų ansambliai... Ir tikiuosi lažybininkai nebus teisūs, kad Ukraina gaus paguodos prizą :B 

Kojinės gražios :wub:​ O kas čia per kulnas toks įdomus?

Atsakyti

Nėr plepalų, nėr skaitalų :D. Aš valdaus, kad nerašyčiau viena vis, nes nelabai ir turiu nei ką, nei kada. Šiadien toks biškį atchadniakas - yra ką veikt, bet gal svarbiausi darbai padaryti, tai smegenys nori poilsio, su menkais darbais net nenori prasidėt. Ilsėsiuosi po gegužės 17 d.  :B 

Šveicaro net neįstengiau klausyt. Be LT ir Ukrainos (man jie patinka ir manau, kad ir be paguodos verti laimėt) labai patiko portugalė ir olandė, norvegai :).

Kulnas tas pats strong, Qqutė su manim pasidalino video, kur net 4 būdai  strong parodyti, skiriasi tik vieta, kur uždedamos akys, principas tas pats. Tai čia smalsumas nugalėjo, nors aš labiausiai myliu eilinį bobutišką kulną :). na, bet čia nereikia akių surinkinėt ir kai nusimezga kulnas, jau nebedaug tos pėdos ir bebūna likę.

Aš paskutinėm dienom į vasaros režimą persijungus - einu gulti 00.30-2 val, tame tarpe, o jau kaip keltis košmariškai sunku, negirdžiu jokių žadintuvų, nors iš baimės pramiegot ir savo nusistatau. Tai gerai, kad vyras sąžiningai vykdo savo pusryčių gamintojo pareigas, man belieka išsiropšt iš lovos po 7, kad dėžutes panom spėčiau sudėt ir įduot.

Atsakyti

Sveikos.

Šnd peties MRT padarė. Lauksiu atsakymų. Rytoj vieną dantuką įsuks. Dukterėčia susižadėjo. Kitą penktadienį Emilio išleistuvės iš darželio. O 24 d skrendam savaitei į Romą su vyru. Mama su mano trijule gyvens. 

Po kelionės pradėsiu reabilitaciją, nes dabar-eilės. 

Siūlų neperku. Vieną kojinę numezgiau :) Graži.

Va tiek kažkaip daug skirtingo veiksmo pas mane. 

Atsakyti

Pas mane tai kažkoks papilkėjęs dryžis... nesinori vadint jo juodu, nes kaip ir nieko blogo, bet sukrito visokie š.. mano sprendimai lieviausi, nuo to kenčia piniginė ir mano nervai... nu ir nuotaikos, aišku. Ner gėda kam pasakot, nes tokie blondiniški š

Ai, va vieną papasakosiu :D  pasikeičiau interneto modemą, atvežė į namus, viskas ok. Einu pajungt. Ant modemo lipdukas su šauktukais, kad tinka tik standartinė kortelė, jokios mini ir micro-no. Nu, galvoju, gi konsultantas viską žino, kai derino man modemus, ir tikrai pažiūrėjo kokia kortelė pas mane, nes kitaip gi būtų ir naują kortelę pridėjęs. Ištraukiu iš seno, grūdu į naują... turėtų spragtelt, hm, nespragtelėjo.... tai nagu dar pagrūdu, spragtelna. Aišku  kad interneto nėr. Ir tada man ateina nušvitimas  :oh:  :oh:  :oh:  plęęęęę, taigi pas mane mini kortelė. Ištraukt be šansų.... važiavau į MTTC, sumokėjau 15 eurų.....

Tai va, tokių sprendimų per paskutines tris dienas  kokie 5....plę, esu savim visiškai nusivylus, kažkokioj amžinoj nerimo būsenoj, net jau vaidenas smegenų pažeidimai....

Atsakyti

Niuma, pirmą kartą į Romą?

Atsakyti

Oho, Niuma, net savaitei, tai prisiburkuosit dviese ♥.

Katuk, te  :4u: . GYvenime visko pasitaiko. Būna darom daug nesąmonių, būna - mažai. Klysti - žmogiška, ir ne visada tik mūsų klaidos būna. Kad tik karo nebūtų, o visa kita - turbūt pataisoma, nebark savęs labai  :4u:​ .

Atsakyti

Niuma, pirmą kartą į Romą?

Taip.

Mes kartu buvę tik Norvegijoj, Anglijoj, Čekijoj. Na, dar Lenkija, Latvija.

Oho, Niuma, net savaitei, tai prisiburkuosit dviese ♥.

Jeigu išskrisim. 3 kart persipykom. Bilietus turim jau keli mėn. Bet kuo arčiau kelionė, tuo labiau rimstu. :D 

Atsakyti

Niuma, kaip faina :wub:​ 

Atsakyti

Mezgu. Salotinė alpaka eina į trasą. Dėl kašmyriuko rankovių medituoju.

Eurovizija 90 Pr. Miegotaaaaa ;)

Britas puikus! Ryte pamačiau.

Darbe daug vyksmo.

Ryt tinkuos su seniai matyta vaikystės drauge  :wub: 

Mokslus vienus pradėjau. Flow metodas. Patinka.

Atsakyti

Labas rytas:)

Kuri nunėrėt?

Priedas  nertinis.png   739,95KB   1 Parsiųsta kartų

Niuma - išskrisit, kur dėsitės :). Pinigai gi mokėti :).

Atsakyti