Flow metodą mokaisi, o metodU kažką mokais.
Khekhe, maikutė krūta
Nu va, gavau MRT atsakymus- trečdalis sausgyslės plyšę 🙄. Bus matyt, ar nuspręs operuot.
Dar paaiškėjo, kad vyro draugas irgi atskrenda į Romą. Bet jis tik 3 dienom. Mano pirminis planas ir buvo, kad skris jie. (Na, kaip aš su jum skridau į Bergsmo ir Barseloną).
Abu istorikai- galėtų lakstyt ir apžiūrinėt, kas ten jiems įdomu. Paskui vyras įkalbėjo skrist mane kartu, savaitei. O draugo tiksliai nepaklausė apie jo planus. Tai visai gerai gausis
Niuma, matei Le grande beleza? Ten yra epizodas, kur atrakina duris ir per tujų (lygtais) alėją matosi Petro ir Povilo bazilika. Tai per tų durų rakto skylutę galima pažiūrėt. Raudonu lašu pažymėjau žemėlapyje. Šalia irgi per skylę sienoje galima į seniausią Romos apelsiną pažiūrėti.
Vėl noriu į Romą!
4CE019C4-697F-4149-8CCE-BD4940A2DE61.png 1,11MB
0 Parsiųsta kartų
Jurgitak, dėkui už info
Nieko nežinau, kur vaikščiosim. Visus maršrutus kiekvienos dienos maniškis susižymėjęs žemėlapy. Nusipirkęs knygą apie Romą. Studijuoja, kur eisim, kur būsim nesuku sau galvos visai
Žinau, kad turėsim viešbuty kambarį su masažine vonia 😂 po ilgų vaikščiojimų galėsiu relaxuot
Vat aš ir galvoju, pasitąsyt po Romą būtų faina, bet skaityt, gilintis ir žiūrėt pro kiekvieną rakto skylutę aš visai nesiveržiu . Su apsiskaičiusiu gidu būtų faina, bet 3-jų dienų man pakaktų turbūt. Ir vėl norėčiau su sektantėm kur pakeliaut ♥.
Jaučiat - dar taip anksti, o aš einu megzt jau.
Nepatikėsit, pirmą kartą gyvenime kepė vyras plaktą kiaušinienę iš ... 24 kiaušinių. Aš juokais mestelėjau, kad 20 gal užteks, bet jis buvo protingas ir padaugino. Bet pačiam mažiausiai teko . Negalėjom patikėt, kiek prisidėjo mažė ir suvalgė iki trupinėlio - daugiau ir už tėvus, ir abu brolius... labiausiai augantis žmogelis šeimoj
. Vyrui teko kažko dar užkrimst.
Niuma, nu kaip pavydu gal tik draugo nelabai
bet šiaip, net ir tas, kad vyras viską suplanavo.. mano viena iš priežasčių ne itin norėti kelionių, tai kad vyrs nori, jog viską suplanuočiau
Turėjau šiandien intensyvią dieną. Ir vėl mašiną pakeičiau. Šįkart gavau automatą, plę, biškį primiršus kaip ten kur kas, tai teko ir stabdį abiem kojom kirst, ir atbulinį pamiršt perjungt.... ir toks gan aiškus supratimas, kaip iš europos aikštelės II aukšto auto išskrido, nes pėdalų jautrumas labai didelis. Gerai, kad tik ant savo kiemo šokinėjau....
Apturėjau svečiuose brolį su žmona...
Ir dar palydėjau amžinon kelionėn labai mielą žmogų...
Ai, dar ir apdailos prekių apsipirkau gražėja mano namai, meigamasis ypač
Restar, 3 d Romai per mažai. Gautųsi bėgimas. 1 ir paskutinę dieną- tik apie gyvenamą vietą. Lieka 5.
Knygą šitą pirko. Ką planavo aplankyt, ten viską ir rado ir šiaip gerų patarimų. Nes jis Romoj gyvena. Mažai kur eisim į vidų, nes kainos nuo 30-40 eur. Per brangu tiesiog. Bet bus ir šiaip daug grožio.
Screenshot_20220512-204813_Samsung Internet.jpg 312,62KB
0 Parsiųsta kartų
Oj, Katukai, dėl draugo- aš pati jam siūliau pakviest Jie kartu studijavo, o dabar jis Londone gyvena. Buvom pas jį nuskridę atostogų anksčiau.
Gyvensim visai atskirai. Susitikinėsim kažkur sutartinėse vietose. Bijau, kad per visą savaitę vien dviese gali būt per daug dramų melodramų čia aš moku vėjus kelt lygioj vietoj. Ypač, jei pavargus būnu. Arba užsiš..kt 🤐