Dėl to ir kėliau vėjus dėl to ir nežinojau, ar išvažiuosim kartu. Aš noriu tokio tipo kelionės kaip Barselonoj. Jis žino, kad greičiausiai, antrą kartą ten pat negrįšim dėl finansų ir nori kiek galima daugiau pamatyt, bet nebėgant. Tai galiausiai palikau viską jam rinktis ir nebesuku sau galvos. Tik batus patogius nusipirkau
Man Barselonoj buvo idealiai. Bet ir su vyru panašūs poreikiai būdavo. Ne viską pamatyt o tiesiog pabūt, pajaust, psvsikščiot kur akys veda....Paryžiuj taip ir buvo..bet man tų dienų vis mažai..o dabar ir kompanijos neturiu, vaikis dar nelabai pribrendęs tokiom kelionėm, su kitais sunkoka susiderint juolab kad mokslo metais ir palikt vaikio neturiu kam
Man jis net ir Kaune surengia ekskursijas ir pasakoja, kur koks išskirtinis namas savo buvusiais gyventojais ar architektūra. (Nors aš nei skiriu, nei atsimenu, bet kartu pavaikščiot galiu ) Arba po Aukštaitijos dvarus važinėjom. Pasakojo istorijas. Visų pavadinimų nepamenu, bet buvo gražu
.
O šiaip, noriu vasaros ir susitikimo su mezgėjom. Kad ir ant pledukų Arba bet kur.
Qqte, tavo sūnus gi vyresnis už mano. Kodėl sakai, kad nepribrendęs kelionėms? Maniškis yra puikus kelionių palydovas, tik planšetę traukinyje ar lėktuve reikia turėti
Labas rytas!
Flow metodas patinka. Naudoju veiklos efektyvumui savo kampu - kaip valdyti idėjas laike. Mat idėjos turi įsistoveti bei turėti diskutavimo laiko.
Dar - galvoju, natūraliai planuoju apie 60 pr savo laiko, todėl nenumatytos veiklos tiesiog telpa, o darbai dažnai ilgai nenusitempia. Šiandien išgirdau patvirtinimą.
Per Eurovizija nepaėmiau mezginio, nes užgulė pasiilgęs Šo, tai iš to įdomumo ir užmigau.
Nuo šiandien atsisakiau TV paslaugos, tai šeštadienio EV gal bare žiūrėsiu ir neuzmigsiu. Britas gi dainuos
Gadget-atsisakei TV, tai išmetei televizorių? Nes kelis kanalus gali matyti visi aš taip iir gyvenu, gal 8 kanalai. O RF telefone pernai žiūrėjau.
Flow metodas gerai. Tik.manau, kad jis egzistavo dar ir tada, kai nebuvo taip konkrečiai įvardintas.
Qqte, tavo sūnus gi vyresnis už mano. Kodėl sakai, kad nepribrendęs kelionėms? Maniškis yra puikus kelionių palydovas, tik planšetę traukinyje ar lėktuve reikia turėti
nu ne taip gal išsireiškiau, gal tiesiog aš nepribrendus dar po svetimas šalis bastytis su juo vienu be antro suaugusio žmogaus
o ir jam norisi dar kažkokios kompanijos jo amžiaus, pvz mielai lenda į miestą kai yra pusbrolis kartu bet jei mes dviese tai matau kad nuobodžiauja

Sveikos,
žiūriu čia temoje ir pelėda apsilankė ir vyturys , pasižiūrėjus į postų laiką.
Mano vaikai zirzia apie keliones, ypač vienas šnekutis svajoklis (prie žmonių - pats tyliausias nedrąsiausias vaikas ), žiūri Euroviziją - mato miestų vaizdus, nori į Italiją. Ir tada negailestinga mama primena, kaip tie patys vaikai "nori" vaikščioti po miestus
. Buvo vietų, kur net aš norėjau pasivaikščioti, aha, kur tau - amžinas zyzimas, eikim greičiau iš čia, jau nekalbu apie muziejus. Dar ir dėl to, kad atostogaujam tik vasarą, kai ganėtinai karšta, ypač tarp miesto mūrų... Tai su jais - truputį kultūros ir daug gamtos, maudynių, maisto labiausiai pasiteisina
. Ir net nežinau, ar čia aš prie vaikų prisitaikiau, ar vaikai į mane
. Pamenu, kai per pirmą vyro suplanuotą kelionę į Čekiją pradėjom jo numatytus objektus lankyt. Pilys, rūmai... Nu greit mes pakoregavom jo maršrutus, kai supratom, ką visa tai reiškia - nueit prie pastato, apeit, nusifotkint ir toliau... reikėtų bet jau kažką daugiau žinot, bet realiai... įdomu tik tikrai įspūdingi istoriniai objektai, o ne kiekvieni rūmai...
Tai Niumos kelionė turėtų būti įdomi, sutinku. O jeigu labai nusibos, tai paleisi vyrus istorikus vienus, o pati kavinukėse pasėdėsi . Aš tai turiu viltį, kad kai užaugę vaikai nenorės su mumis keliaut, mes dar nebūsim visai nusenę ir norėsim/turėsim iš ko dviese keliaut (arba su draugėm).
Gudrutis Emilis . Man tai su vienu vaiku liko dar savaitė kankintis laukime, su kitu - 2, o su trečiu iki birželio kažkelintos, bet ten jau net nebesinervinu, ten gal mažiau rizikos neįstot. Nors vaikai labai jau atsipalaidavę, ar pavargę, sunkiai mokosi...

Šiaip, pernai planavom vasarą mašina į Norvegiją.
tada žiemą užmatė pigius bilietus į Romą. Galvojom nuskrisim savaitgaliui. O gavosi reziume- visa savaitė į Romą, o Norvegijos šįmet nebus. Mes ten buvę abudu, aš juk gyvenau su metukų Vilium, kol jis dirbo gal pusantro mėnesio. Keliavom ir kai dar iš viso vaikų neturėjom. O su juo mažiuku apvažiuodavom savaitgaliais apylinkes, kiek spėdavom. Norim vėl ten.
Bijau, kad Norvegijai mūsų kišenės per tuščios. Realiai nelabai ir domiuosi konkrečiai, bet pora kartų buvau komandiruotėj Osle, tai konferencijose nemokamai maitindavo šeimininkai, bet patiekalų kainas mačiau... Man atostogos, kai ne visada maitiniesi savo maistu bile kokiu... Vienam prisėdimui kavinėj pavalgyt 60-70 eur ( 50 eur jau būtų gana pigu...) minimum mums reikia, tiek leidžiam, bet ne kasdien, tada bile ko užkremtam, tai grįždama namo svajoju tik apie lengvą sriubytę ir daug daržovių... Ir kaip su maudynėm ten?
Restar, Karaliaučius jums būtų liuks
nes maisto kainos kavinėse ten net ir po sankcijų nedidelės, degalai pigūs, ir maudytis yra kur, ir pažiūrėt ką galima rast 3 dienom nepervargstant. Ir važiuot netoli ir klimatas savas
jei kokią liepą, tai net visai ir geras oras. ir neseniai vizos nekainavo....
suprantu, kad šiuo momentu tai skamba kaip kokia šventvagystė.....