tai o Lenkija ko blogai?
Nors..vaikiui birželį su klase nusimato kelionė į Gdanską, sakau ar nori. Sako nuu kur nors ne į Lenkiją būt įdomiau, nes gi panašu kaip pas mus. Va sako į kokią Prancūziją norėčiau labiau
Restar, Karaliaučius jums būtų liuks
nes maisto kainos kavinėse ten net ir po sankcijų nedidelės, degalai pigūs, ir maudytis yra kur, ir pažiūrėt ką galima rast 3 dienom nepervargstant. Ir važiuot netoli
ir klimatas savas
jei kokią liepą, tai net visai ir geras oras. ir neseniai vizos nekainavo....
suprantu, kad šiuo momentu tai skamba kaip kokia šventvagystė.....
Aha . Prisiminiau net vakar, kaip svaigom pas Katuką ir Ingriduką sektantės keliaut aplankyt, o dabar abu variantai tapo neįmanomi
. Realiai gailiuosi, kad į Ukrainą nesusiruošėm, Lace vis man pasakojo apie ją, bet kažkodėl pasirodė ne tas variantas. Vis labiau ant egzotikos traukia
.
Rusija, Lenkija - siūlo jos čia man, kai mano svajokliai svaigsta apie Azorus, Prancūziją, Italiją, Portugaliją, Albaniją . Aš labiau realistė, bet irgi noriu labiau pakeist aplinką su kuo mažiau skausmo piniginei. Tai Juodkalnija tam puiki šalis ♥. Ir nedidelė, ir labai įvairi, ir eurus turi, nors ne ES, ir nenuvalkiota turistų, ir kainos negąsdina. Aišku, naujumo efekto nebėra
, o man tas irgi svarbu. Vyras yra suplanavęs kelionę automobiliu į ten, bet aš priešinuosi tiek važiuot... Žodžiu, bus paskutinės minutės planai, kaip visad.
Nu va, gavau MRT atsakymus- trečdalis sausgyslės plyšę 🙄. Bus matyt, ar nuspręs operuot.
Dėl tiek neturėtų operuoti. Per laiką apkremzlės. Pas mane irgi panašus. Vakar pagaliau prisiruošiau nueiti pas reabilitologą. Mankštelės 2 k dienoje (aha ), kineziterapija ir masažai. Susidėliojau grafiką beveik kasdien iki birželio. Tikiuosi mačys
Pirminė trauma prieš 10 metų. Panašu, kad neapkremzlėjo. Tik niekaip MRT negaudavau. O skausmai sudažnėjo nuo kas kelių metų iki kas kelių mėnesių. Antradienį, kai dirbs, skambinsiu pasitart.
Reabilitologė 10 lazerio procedūrų skirė (po Romos pradėsiu, dabar- eilės) ir vėl pasirodyt po jų. Tęs gydymą pagal situaciją.
21000 žingsnių šiandien... Pirmoj dienos pusėj nuėjau į GO 9 apsipirkt, ieškojau tamsiai mėlynos suknelės COS, bet gyvai neradau, nieko išvis ten gero nepamačiau, tai pora marškinių Lindexe paėmiau. Baltų seniai norėjau, o oranžiniai netikėtai patraukė akį, norėjau bent pasimatuot ir... teko pirkt. Šeimai jie patiko labiau už baltus. Reiks liemenių ne vienos prie jų .
Vakare kultūrinomės muziejuose. Patiko šiuolaikinis Afrikos menas Kasiulio muziejuje, ryšku.
Megzt pradėsiu tik dabar. Tik reikia nu ardyt vakardienos mezgimo miegant pasiekimus . Kada aš nustosiu lipt ant to paties grėblio...
Labas rytas
received_328462989397098.jpeg 63,13KB
1 Parsiųsta kartų
received_738412744260701.jpeg 40,44KB
1 Parsiųsta kartų