Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai o Lenkija ko blogai?

Nors..vaikiui birželį su klase nusimato kelionė į Gdanską, sakau ar nori. Sako nuu kur nors ne į Lenkiją būt įdomiau, nes gi panašu kaip pas mus. Va sako į kokią Prancūziją norėčiau labiau :)

Atsakyti

Mokamos TV atsisakiau.

Atsakyti

Restar, Karaliaučius jums būtų liuks :hihihi:

nes maisto kainos kavinėse ten net ir po sankcijų nedidelės, degalai pigūs, ir maudytis yra kur, ir pažiūrėt ką galima rast 3 dienom nepervargstant. Ir važiuot netoli :D ir klimatas savas :D  jei kokią liepą, tai net visai ir geras oras.  ir neseniai vizos nekainavo....

suprantu, kad šiuo momentu tai skamba kaip kokia šventvagystė.....

Aha :D. Prisiminiau net vakar, kaip svaigom pas Katuką ir Ingriduką sektantės keliaut aplankyt, o dabar abu variantai tapo neįmanomi :(.  Realiai gailiuosi, kad į Ukrainą nesusiruošėm, Lace vis man pasakojo apie ją, bet kažkodėl pasirodė ne tas variantas. Vis labiau ant egzotikos traukia :).

Rusija, Lenkija - siūlo jos čia man, kai mano svajokliai svaigsta apie Azorus, Prancūziją, Italiją, Portugaliją, Albaniją :D. Aš labiau realistė, bet irgi noriu labiau pakeist aplinką su kuo mažiau skausmo piniginei. Tai Juodkalnija tam puiki šalis ♥. Ir nedidelė, ir labai įvairi, ir eurus turi, nors ne ES, ir nenuvalkiota turistų, ir kainos negąsdina. Aišku, naujumo efekto nebėra :(, o man tas irgi svarbu. Vyras yra suplanavęs kelionę automobiliu į ten, bet aš priešinuosi tiek važiuot... Žodžiu, bus paskutinės minutės planai, kaip visad.

Atsakyti

Nu, net ir pas mus yra ką pamatyt ir pasižavėt. 

O Gdanskas gi labai gražus, ir Centrum Hewelianum įspūdingas, Qqte, pažiūrėk, ar įtrauktas jis į kelionę, ten tikrai vaikams turėtų patikti.

Atsakyti
Restar, dėl maudynių nepasakysiu. Šaltoka. Kalnų yra daug smile.gif Maniškis mėgėjas.
Daug mes Italijoj, Barselonoj restoranuose valgėm? Čia apie poveikius piniginei ;) Visur galima važiuot plačia ranka arba ekonominiu būdu. Bet sutinku, kad maistui išeina labai daug, kai didelė šeimyna. Dėl to mes su vaikais buvę tik Venspily. O kitur į užsienius važiuojam dviese. Po Lietuvą važinėjam daug visi kartu. Nesvarbu, kad jau atsikalbinėja bernai, bet atsiminimai liks.
Gytis su klase šįmet po mokslų važiuoja į Estiją, AHHA muziejų.
Atsakyti

Tai visur visko yra, bet apetitas kyla bevalgant :). Keliavom ir po Latviją (nemažai), po Estiją (1 kartą), po Lenkiją kaip tik labiau pajūriu, ir Gdanske buvom, bet žmogus gi nori vis ko kito, kur dar nebuvęs :). Po Čekijos proveržio vis norim kur įvairiau :).

Atsakyti

Viskas, baigėsi mano auditas, akys prašviesėjo :yahoo: 

Noriu keliauti jūsų prisiskaičius :wub: 

Atsakyti

Nu jau mano  dienelė tai pagerinta - penktadienis, 13 ir mėnulis pilnėja... ir dar nesibaigė, reikės prisiversti vakare ieškoti ko nepametus, gal kaip nors. Pirmadienis irgi special bus, antradienį jau pats įvykis, na, o po to - gal gyvensiu...

Atsakyti

Nu va, gavau MRT atsakymus- trečdalis sausgyslės plyšę 🙄. Bus matyt, ar nuspręs operuot.

Dėl tiek neturėtų operuoti. Per laiką apkremzlės. Pas mane irgi panašus. Vakar pagaliau prisiruošiau nueiti pas reabilitologą. Mankštelės 2 k dienoje (aha :D ), kineziterapija ir masažai. Susidėliojau grafiką beveik kasdien iki birželio. Tikiuosi mačys :B​ 

Atsakyti

Pirminė trauma prieš 10 metų. Panašu, kad neapkremzlėjo. Tik niekaip MRT negaudavau. O skausmai sudažnėjo nuo  kas kelių metų iki kas kelių mėnesių. Antradienį, kai dirbs, skambinsiu pasitart. 

Reabilitologė 10 lazerio procedūrų skirė (po Romos pradėsiu, dabar- eilės) ir vėl pasirodyt po jų. Tęs gydymą pagal situaciją. 

Atsakyti

21000 žingsnių šiandien... Pirmoj dienos pusėj nuėjau į GO 9 apsipirkt, ieškojau tamsiai mėlynos suknelės COS, bet gyvai neradau, nieko išvis ten gero nepamačiau, tai pora marškinių Lindexe paėmiau. Baltų seniai norėjau, o oranžiniai netikėtai patraukė akį, norėjau bent pasimatuot ir... teko pirkt. Šeimai jie patiko labiau už baltus. Reiks liemenių ne vienos prie jų :).

Vakare kultūrinomės muziejuose. Patiko šiuolaikinis Afrikos menas Kasiulio muziejuje, ryšku.

Megzt pradėsiu tik dabar. Tik reikia nu ardyt vakardienos mezgimo miegant pasiekimus :B​. Kada aš nustosiu lipt ant to paties grėblio... 

Atsakyti

Labas rytas Priedas  received_328462989397098.jpeg   63,13KB   1 Parsiųsta kartų Priedas  received_738412744260701.jpeg   40,44KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti