Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Grožis 😍

Aš antrą kojinę baigiau.  Prieš savaotę pradėjus. Va tokie mezgimo tempai šiuo metu :) 

Atsakyti

koks oras  :wub: 

tai Eurovizijos nežiūrėjote? :unsure: 

mūsiškė daina man šiaip sau, bet Monika labai simpatiška.

Britas-  :wub:​ 

Atsakyti

susidubliavo..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 15 gegužės 2022 - 11:06

Žiūrėjau, iki pat paskutinių akordų.

Man švedų daina ir portugalų.

Ukrainiečių šiaip irgi nebloga.

Pritariu, kad Monika pati savaime labai žavi ir harmininga.

Kacumota, žiauriai gražu :wub: 

Kambarių remontus baigiau. Dabar reik baldų :B 

Mezgimo srity kažkokia apatija. Žiūrint teliką vis judinu tą Woodfordą, bet entuziazmo nėr... gimė nauja idėja dryžiui, bet reik mėginuko.

Oras :hmm:  vėjuota biškį...

Atsakyti

Man vokiečių daina buvo pati pačiausia. Tai nu nuliūdino

Atsakyti

Prie eurovizijos gerokai pajudinau megztuką vaikiui. Gal net šiandien pabaigsiu kūną. Liks rankovės ir kišenė. Ir tikėmimės jau be ardymų

Atsakyti

Aš Euroviziją epizodiskai žiūrejau, epizodiskai miegojau :D Bet balsavimą mačiau. Ir dar kartą įsitikinau, kad mano skonis visai nesutampa su daugumos. Man iš aukščiausių vietų niekas nepatiko, o mano favoritas šveicaras gavo 0 :unsure: Kaip ir vokiečio paskutinės vietos nesupratau :B 

Katuk, smagu del gražėjančių namų :4u: 

Pledukas fainas :wub:​ 

Atsakyti

Kacumota, čia to paties ar jau kito pleduko fotosesija? Labai spalvos  :wub: .

Mano skonis su Katuko sutapo :). Man labai ir portugalė, ir švedė patiko, bet ir daugiau buvo patikusių :). Kažkaip labai nekritiškai šįsyk buvau nusiteikus :). Olandų dar labai, serbai tokie išskirtiniai, per finalą, net vaikai plojo ir aš atidžiau žiurejau, man ir estas su lenku neblogi, graikė, norvegai, suomiai, moldavai crazy. Stebiuosi, kam ispanė patiko. Vaikams labai nepatiko šveicaras, britas :). Apie Lt su UA nekalbu net. Tik vyras nežiūrėjo, o mes keturiese tai ir parėkavom. Jie piktinosi brito ir ispanės gautais balsais, fakus rodė, aš už Ukrainą kumščius laukiau, tai emocijos prasiveržė balus išgirdus. Monikos daina gal ne mano stiliaus, bet neblogai išsiskyrė ir į smegenis įsėdo galų gale.

Pamezgiau itin mažai, nes ardyt reikėjo daugiau, nei galvojau, po akele atgal, rašto dalį primakliota velniava buvo.

Atsakyti

ale vis tik ne taip ir smagu lauke- toks šaltas tas vėjas..brrr..

Kacumota,mielas pledukas  :wub: Kokie siūliukai?

Atsakyti

https://www.siltassiulas.lt/cotton-tart-36715-ziemos-rytas     ir    https://www.siltassiulas.lt/midara-haapsalu-766-svelni-rausva

Nežiūriu eurovizijos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 15 gegužės 2022 - 14:40

koks oras  :wub:

tai Eurovizijos nežiūrėjote? :unsure:

mūsiškė daina man šiaip sau, bet Monika labai simpatiška.

Britas-  :wub:​ 

Ir britas, ir Monika  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Uf, padirbėjom sode, potvynio nebeliko, tai ir žolė nupjauta, ir pomidorai šiltnamyje susodinti. Bet bėda nelaimė -pamečiau savo žingsniamatį :(. Ir nežinau, nei kur, nei kada... Gali būt, kad ir turguje, ar Lidle... Yra dar vienas, bet apyrankės neturiu.... O telefono nesinesioju visur, nervina mane...

Atsakyti