Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas.

Prieš keletą dienų baigiau savo ilgai megztą megztinį, kuris labai nesimezgė. Tai koks procesas, toks ir rezultatas. Nors sesuo buvo svaitgalį, užsirengė, tai ant jos visai nieko. O ant manęs šiaip ar taip viskas baisiasi atrodo šiuo metu  Iš likučių dar kojines numezgiau savaitgalį.  Drops delight ir yra kojininiai siūlai. :) O megztiniui sagų dar trūksta. Pasirodo mano gimtajame mieste net buvusi universalinė parduotuvė, kurioje buvo skyrelis su siuvimo ir mezgimo rekmenimis, užsidarė, tai net nežinau, ar bėra kur būtų galima rasti sagų, bent jau aš nežinau.

Atsakyti
Aš vakar pradėjau pagaliau vasarinį modelį iš perinančių spalvų nuo mėlynos iki rudos sliūlų. Pagaliau per du metus modelį 'pamačiau' jiems tinkantį ir man patinkantį.

Atsakyti

Kerpena, šiais laikais galima apsipirkt neišeinant iš namų :mirksiukas: net ir sagų.

Niuma, o parodyt? Modelį.

Mano aplinkoj nieko naujo...mezgiminių planų daug, bet tokių daugiau iš reikalo, tutbūt dėl to ir tempas toks šlubuojantis.

Atsakyti

Oj, su tuo modeliu- žinai, kaip būna po savo permodeliavimų ir perskaičiavimų daug. Kaip Gadget sako- toks pats kaip saulėlydis, tik žalias :D Be kaklo, be rankovių, kaklo akių skaičius 136, nes virbalas 2,5, o ne 4,5. Įgilinimo eilių žymiai daugiau. https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=

Priedas  received_544164733834712.jpeg   112,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O, kažkas naujo :bigsmile:  Niumos pasaulyje. Antpečiai :D

Kažkada jau rašiau, man su šitu metodu visada problemos. Jei peties linija vietoj-kūnas per siauras. Jei kūnas gerai, pečiai per platūs. Paplatinu kūną-rankovės per plačios. Niekaip nepagaunu, kurią vietą reiktų koreguot :oh:​ 

Atsakyti
Antpečius jau turėjau vienus. Laisvalaikinį variantą, bet siūlas graužė, atidaviau.
Aš paskutiniu metu įvaldžius kūno platinimą jau atskyrus rankoves, žemiau per kelias eilespo pažsatų, šonuose po 4 akis - 2-3-4 kartus. Pagal poreikį. Matuojuosi. Nes krūtinė žemiau, nei pažastis, tai išsiplatinu kiek reikia, o viršus irgi gerai sugula.
Atsakyti

Neeilinė diena. Man tai jau stresai nuėjo. Liko tik klausimas ar galėsiu skrist į Romą. Po kelių dienų paaiškės. Laukiu mini operacijos su moteriškais reikalais-už valandos operuos. Įsiprašiau pas savo ginę apžiūrai, sako- važiuosi susirinkt daiktų ir į ligoninę. Su geriamais antibais namo nepaleisiu- per silpni bus. Va taip per pora dienų ištinka situacijos. Kelias dienas pabūsiu ligoninėj. Mezginį turiu. 

O ryte Vilius skambina iš mokyklos. Pirma mintis- kas dabar? Nes šiaip neskambina. Nukrito tinklinį žaisdamas ant kojos. Greitoji. Klinikos. Trūkę raiščiai. Langetė.

Taip kad- sveikata didžiausias turtas. 

Mama atvažiavo pagyvent pas mane anksčiau, nei planavom. 

Atsakyti

Kojinės bent jau nebjauriai atrodo.

Priedas  IMG_20220516_203031.jpg   674,86KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20220516_203011.jpg   630,22KB   0 Parsiųsta kartų

Oho, niuma. Kiek visko per dieną. :blink:

Laikykis ir pasveik iki kelionės. :4u: :4u: :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 gegužės 2022 - 19:43

Kokios spalvotos :) Mano irgi paskutinės linksmų spalvų, tik vaizdas foto labai paprastas:

Priedas  received_1409651429509676.jpeg   144,38KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kojinės liuks!

Niuma, laikykis! Viskas praeina, ir net gerai, kad operacija iki kelionės, ne per  :mirksiukas: 

trūkę raiščiai. Irgi galima rast pliusų- ne lūžis, ir vaikis namie pabus...bet  :4u:  kad greičiau ir be pasekmių

Atsakyti

Aga. Ir nesiblaškys vaikinas laukais :D mamai bus ramiau, kol mes kelionėj būsim. Manau, galėsim važiuot.

Atsakyti

NIUMA  :4u: 

sveikatos visiems

Atsakyti