Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu aš jau po operacijos. Pilna narkoze. Viskas ok. Kelios dienos dar ligoninėj bus. 

Atsakyti

Niuma  :4u:  :4u:  :4u: , kad viskas sėkmingai praeitų. O praeis, tikrai. Būna periodų lyg tyčia...

Kojinės abiejų fainos. Man smalsu ir Kerpenos megztinį pamatyt, nes jie visada išskirtiniai. Ar iš tėvų dirbi, ar su sesė kažkaip keičatės, gali grįžt namo kada?

Turu vieną džiugią žinią - vaiknukas įstojo atgal į savo mokyklą, nors nemažai draugelių - ne.

Atsakyti

Skrist galėsiu. Ča svarbiausia, kad man viskas įvyko prieš, o ne per kelionę. 😇

Atsakyti

Niuma :4u: Kad tos visos sveikatos negandos pasitrauktų :4u:​ 

Atsakyti

Niuma, sveikatos kuo greičiau :4u:

Restar, džiaugiuosi dėl sūnaus. Ar pasiliks? O kaip dukra? Dar laukiat?

Megztinis be sagų ir tik ant pakabos. Nors šiuo laiku ant pakabos geriau atrodo. Kadangi pečius siuvau gyvomis akimis ir kaklui daug darbo įdėjau, tai vargu ar ryžiuosi ardyti. Gal dar kada nutiks sukūsti bent kiek..

Aš dar pas tėvus. Dirbu nuotoliniu. Šiam mėnesiui mane iš darbo išleido.

Priedas  IMG_20220517_110808.jpg   657,73KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20220517_110756.jpg   462,71KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20220517_110738.jpg   554,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

graziai  primezgusios, apie keliones  kalbat :D   sveikatos  balionai, kam reikia :4u: :4u: :4u:

vis   dar  nemezgu. Kiek  jau ten tu dienu  nuo  karo ir mano corones pradzios :unsure: :hmm:  bet   jau  jau  jau pradedu  noret  virbalus paciupinet , o gal net  vaseli ... nu tai gal uz kokio men ir pradesiu ka nors :hmm: :unsure:

Atsakyti

Viskai gerai naktis praėjo, jokių nuskausminamų papildomų nereikia. Turbūt ketvirtadienį paleis namo.

Ką tik kalbėjau su traumatologu. Sakė, pagal aprašymą, panašu, kad reikės operacijos, bet atsinešti įrašytą vaizdą. Praeit reabilitaciją, kineziterapiją, neurologo konsultaciją (gali būt dvi atskiros bėdos vienoj rankoj) ir tada pasirodyt.

Išvada- SBS (senatvė, bl.., senatvė) 🤣

Dar turim momeny, kad nuo pernai metų 4 implantus deduosi 🤐 isteriškas juokas ima. 

Ana dieną vyras sakė, kad panašu, jog garantinio nepraėjau- subyrėjau anksčiau laiko. 

Atsakyti

Žiūriu dideliame ekrane spalvos kažkokios ne tokios, telefone geriau atrodė. :)

Senatvė tai tikrai  ne kas. Aš labai tą jaučiu.Ir tai ne visada nuo amžiaus priklauso. Štai žiūriu į savo tėvą, kuris  gali visą dieną darbuotis miške prie malkų ir  gavoju, kad aš daug senesnė už jį fiziškai. Tėvui vasarą bus 87.

Atsakyti

P.S. ten dėl rankos telefonu su traumatologu kalbėjau.

Guliu. Mezgu. Atostogos :) (beveik) 

Atsakyti

Oj, senatvinis subyrėjimas.... skaudi tema..

Ką tik buvau pas kirpėją, pasiguodė. Mamai neseniai nustatė 4-os stadijos vėžį. Kiaušidžių. Užleistas, nebeoperuojamas. Tai lyg dar to būtų maža, prieš kelias dienas insultas ištiko. Gydytojai liepia pasiimt namo ir daryt, ką nori. 67 metai. Bet sakė, kol galėjo, tai ėjo, dirbo, gulėt niekaip nenori. Dabar jau nebepaeina...

Bet spėju tų vyresniųjų ištvermė būtent dėl nuolatinio judėjimo. O mes ką, sėdim, drybsom ir tiek. Visose srityse visokie pagalbininkai, kad tik mažiau fizinio judesio. O jei tik apsisprendžiam pajudėt, iškart visokios traumos...

Ai, užtat plaukų spalva graži :B​ 

Atsakyti

Baikit, senutėlės!

Net siūlus pirkti nebaisūs, nieks gi neatims.

Plaukų spalvą mano natūraliai graži.

Ir siūlų nespalvotų pirkau.

Seniai!

Atsakyti

Oj, ogi pora žodžių apie megztuką!

Man telefone spalvos visai gražios, tai spėju gyvai dar gražesnės.

Ir pof....g ką ten kiti galvoja, ūgis, svoris ne tas, spalvos negražios..... netaupyk, nusimezgei ir nešiok-kad ir prie kompo dirbdama! Visai tave įsivaizduoju su šiuo daiktu!

Atsakyti