Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai šiandien skalbinius išdžiausčiau  dieną ir tada kruša pasipylė. Bet labai trumpai. O tėvas kaime, miške tuo metu buvo, tai sakė net balta buvo.

Smalsute,, nemanau, kad čia vaikai jėgas atėmė. Labiausiai tai storumas, su kuriuo nesugebu susitvarkyti.  Kai ataugau viršvorį, skauda nuo  bent kiek didesnio pavaikščiojimo. Ir šiaip visokie skausmeliai. Širdį jaučiu kartais nemaloniai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 gegužės 2022 - 19:59

Skaitau daba tokią knygą, visai ne į temą :D  J.Nesbo detektyvą. Tai ten buvo kalba apie materialistinį monizmą. Viskas yra apskaičiuota ir vyksta grandinine reakcija-kiekvienas veiksmas yra ankstesnio veiksmo padarinys.  Taip, kad remiantia šia filosofine teorija, Kerpenos vaikai irgi yra prisidėję prie jos būsenos :D  nebent gali patikrint, kas būtų, jeigu (ne)būtų. Negali? Tai padėkok savo kūnui, už tai, kad jis yra, kad ištveria viską, ką jam skiri. Dabar, o ne kažkada. Tas kažkada gali ir neateit. 

Atsakyti

Kerpenai :4u:  

Sniego nemačiau, gal pas mane ir nebuvo.

Restar, mane tai irgi stebina, kiek vaikų dirba su korepetitoriais :unsure:  Dėl to dar labiau savo vaiku didžiuojuosi :wub: Prieš stojamuosius siūliau, bet atsisakė ir pasiruošė pati. 

Katuk, patinka Jo Nesbo? Kaip laukiu jo kokios naujos knygos. Viską esu perskaičius. Patinka man tie niūrūs skandinaviški detektyvai :rolleyes: 

Atsakyti

Labai geri detektyvai. Gal ir žiauroki kartais, bet ir kalba turtinga, ir siužetai ne primityvūs. Rasi ir istorijos, ir geografijos, va, ir filosofijos, ir žinoma, medicinos :D​ 

Atsakyti

Restar, sveikinu.

Hm, pas mus niekur nereikėjo stot, jei lieki savoj mokykloj 🤔

O apie tą staigų gyvenimo pasikeitimą... po paskutinių žinių iš aplinkinių, tikrai- reik džiaugtis, kad sveiki.

Aš net negalvoju, kad man kažkas blogai. Jeigu taip nuskambėjo. Tik skirtingų įvykių daug supuolė.  Viskas dar pataisoma. 

o šiaip-  vos ne kaip sanatorijoj :)   Daug bendrauju ir mezgu (mažiau pliurpčiau, daugiau pamegzčiau). Valgyt atneša. Lėkštes nuneša. Viskas tinka ir patinka. Va dar ir pavertėjaut teko- ukrainietė guli, sesutė rusiškai nemoka. Vyras kaip tik buvo atėjęs, koridoriuj sėdėjom, išlėkė- gal kalbat rusiškai? Nu gal galiu. Gerai, kad daugiau į Lt verst reikėjo, nes ko tai rusiškai medicininių terminų vartot netenka. Darbe- kita specifika įpratus kalbėt. 

Atsakyti

katuk, kurį J.Nesbo detektyvą skaitai? Su H. Hūle esu visus perskaičius.

Atsakyti

Šarvuota širdis

Aš kažkaip chaotiškai skaitau, ne iš eilės. Nu taip gavos, nes ne visus turiu :D​ 

Atsakyti

Aš tai pačią pirmą perskaičiau "Vaiduoklį". Paskui tik supratau, kad ten jos turi eilės tvarką.  Tada jau iš eilės pradėjau.

Atsakyti

Tai kad ta eilės tvarka nelabai ir svarbi. Nebent iš jo asmeninių santykių pusės - gyvena su Rachele ar negyvena :D​ 

Atsakyti

Nu dar yra ten pora maniakų per kelias istorijas :D​ 

Atsakyti

O kur jų nėra :D​ 

Atsakyti

Man tai labiau patinka iš eilės skaityti būtent dėl tų asmeninių santykių. Nors šiaip kaip detektyvą galima skaityti  ir ne iš eilės - labai netrukdo. Kaip ir A. Marininos knygos.

Atradau karoliukų adatą. :hihihi:

Buvo megztinio , kurį apsirengiu sėdėdama, rankovėje.  Vis tik matyt ko tai siekiau per tą stalą. Nors vakar atidžiai apžiūrėjau megztinį, neradau. O buvo  rankovė užlenkta. Šiandien žiūriu, koks čia siūlas prilipęs.

Atsakyti