Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nebijojai tos adatos kur nors susivaryt? Tokia plona, kad gal net nepajustum :D​ 

Atsakyti

Sveikos, leidau sau miegot, kiek miegasi, atsikėliau prieš pusvalandį. 

Mane nudžiugino, kad vyras rado mano akinius mašinoj, o ieškojau po visą Litexpo, galvojau, kad ten pamečiau. Radau ir tą žingsniamatį - džemperio rankovėj, atsisegė, kai nusirenginėjau, ir nepajutau. Tai dabar dar labiau brangūs tie daiktai. 

Niuma, mane tai tavo staigi operacija suneramino, bet jeigu nieko rimto, tai taip paatostogaut skamba visai patraukliai :).

VJG į 9 klasę priima 26 mokiniais mažiau, nei mokėsi 8. Plius dar priima iš išorės stojančius. Taip atsikrato blogiau besimokančių ar kitaip netinkančių (man buvo netikėta, kad šeimos visus metus vertinamos ir gauna balus vaikas už tai...)  ir pasirenka naujų geresnių. Mažė tai gavo balus ir už brolį, o jis - ne. Kieno daugiau brolių sesių mokosi - už kiekvieną gauna iki 10 balų. Į 5 klasės stojo virš 50 brolių /šešių, 38 praėjo į antrą etapą. Iš 104, kuriuos priims. Šeimų mokykla :).

Vakar kelias eilutes pamezgiau. Reikėtų persivert virbalus ir matuotis, kas ten gaunasi. 

Atsakyti

Katuk, bijojau, todėl vakar taip atkakliai ieškojau. Bet bijok, nebijojęs, kai nerandi...

Restar, kad duodavo  iki 10 balų, nesvarbu kiek brolių ar sesių  mokosi, nebent dabar kas pasikeitė paskutiniais  metais.

Atsakyti
Smulkiau FB apie save parašiau :) 
Atsakyti

Kerpena, keitėsi tikrai ir balai, ir datos rezultatų paskelbimo. Kai brolis stojo, tai jau gegužės 10 turėjom atsakymą.

Atsakyti

Va, netyčia radau - identiški siūlai, kaip mano megztukas megztas: https://www.isakies....SztS-LSz5XsVeUE, tik aš pirkau iš manosiulai.lt po 2,90 už 100 g.

Noriu dar kokios fainos medvilnės ar su kokiu mišiniu megztukų. Bet dabar mezgu bliuskę ir dar ne viena numatyta.

Atsakyti

Restar-baik gundyt. :B  

Bet šiaip-bais brangu :D 

Numezgiau vakar kūdikiškas kojinytes-batukus. Viskas būt gražu, bet jie su siūle,ir ta siūlė man tokia baisi :oh: 

Kažkaip niekaip nepasikeliu mezgimo motyvacijos...

Atsakyti

Jeeeeeeee! Nu ir mažė įstojo, pakilo į 14-tą vietą net :). Šeimos biudžetas mokslams turės būti dar didesnis, nu bet tik ~ 2,500 metams už abu, jau kaip nors išgalėsim tiek skirt.

Katuk - mano megztukas kainavo 14 eur, tai nebais brangu :). (Neskaitant aprašymo, tas arti antra tiek  :B ).

Atsakyti

Aš po Emilio nevykusio raudono megztuko, supratau, kad geri siūlai- esminis mezgimo Mūzinas :D dabar atsirado pilnas įkvėpimas. Ir būsimi mezginiai rikiuojais. 

Atsakyti

Nu aš pasikartosiu-iš fotkės man sunku nustatyti, kur geras siūlas. Vien parašymas jog tai pvz merino vilna, dar negarantuoja gerumo.

Ir gyvas pavyzdys-pernai pirkta medvilnė su linu. Kai gavau kažkokį dratą. Šalia pripirkta medvilnė su kažkokia sintetika realiai pasirodė daug geriau.

O tiesioginės rekomendacijos yr puikus kokybės garantas :bigsmile:​ 

Restar, sveikinimai. Ir linkėjimai, kad investicijos atsipirktų :mirksiukas: 

Atsakyti

Katuk, man tai mano megztukas patinka (modelis), bet siūlas - nežinau :). Nes tie tvido burbuliukai linkę nusiburbuliuot biškį. Prie kūno labai malonus nešiot, minkštas, dėl to dar noriu vasarinių sudėčių, megzt nebuvo lengva, bet turbūt labiau dėl rašto, lygiu mezgimu - lengva. Bet šiaip toks negražus siūlas man pasirodė gavus, kad tik tas raštas/modelis ir išgelbėjo juos, mano akim :)

Ačiū dėl linkėjimo dėl investicijų. Jau buvau sau atsakius į klausimą dėl to - vien dėl to verta, kad paskui nereikėtų psichologams ir psichiatrams mokėt... Nors mokykla nėra garantija, priklauso, kokie žmonėms aplink būna. Darom, ką galim, ir tikimės geriausio. Realiai, tai gailėjausi ne sykį, kad dičkiui nekeitėm mokyklos dar pradinėj :(, paskui visos psichologinių bėdų šaknys suveda į progimnaziją, į kurią paskui nei vienas iš kitų vaikų ir nebenorėjo eiti... Na, ir taip išėjo, kad nei vienas ir nebeis.

Atsakyti

😋

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 18 gegužės 2022 - 19:59