Katuk nu tai tobulint galima ne išorę o pvz dvaasinį pasaulį
Aš kai norėjau garbanotų tai cheminį susidėjau. Panešiojau, dabar patenkinta savo tiesiais
Apie skausmus
Tarkim nesigilinsiu,visur visko pasitaiko bet gyvent netrukdo dar
Labos
Progos, progos.... mano, dabar dukriuko.
Užsisakė keksiukų
received_559818965714228.jpeg 171,93KB
0 Parsiųsta kartų
Kacumota, dar kartą bučkis ir tau 🥰
Ir dukriukui 😘
Aš papraščiau prasisukau- be gamybos. Žinau, kur pirkt skanumynų- per pietų pertrauką apsirūpinau
received_368924595239499.jpeg 223,9KB
0 Parsiųsta kartų
Labas,
vakar tokia lėkiminė diena buvo, visur paskubom, jauste jaučiau įtampą visam kūne ir žandikauliuose - kaip viską suderint, suspėt ir pan. nesinori man tokio tempo, kuris anksčiau kasdienybė būdavo... Vakare parsivilkau iš paskutinio tėvų susirinkimo, popiktė dėl daugelio dalykų, tada terapinau savo vaiką, ojoj... tada bandžiau padirbt, ko nespėjau, nelabai pavyko, nes vyko ašaringas matematikos mokymasis... Į mezginio pusę net nepažiūrėjau. Aš jau ėjau gulti apie 1, dukra dar bandė kažką išmokt... paguodė tik tai, kad ir daugeliui jos klasės vaikų su matematika prasti reikalai. Maniškės toks pats rezultatas, kaip ir sesių dvynių, kuriems tėvai jau 1,5 metų samdo korepetitorius matematikai 2 kartus per savaitę... Ir nekvaili tie vaikai, susigaudo ramiai namuose, bet kai ateina kontrolinis - tarsi koks blokas. O niekaip nesulaukiant sėkmės motyvacija tik mažėja... Dar kaip tik ryte tokią tezių suvestinę apie motyvaciją pas mano sekamą dieduką paskaičiau: https://www.facebook...z7Hiwydk6d4dnCl. Nieko labai naujo, bet aiškiai vienoje vietoje. Ir liūdna pasidarė, nes taip ir yra, kad dukra nuolat kartoja, kad ji beviltiška matematikoje, nes kiek besimokytų - niekaip nesulaukia jokio atpildo... Viena viltis, kad nuo 9 klasės (jeigu pavyks įstoti...) sakė, kad pasikeis matematikos mokytoja, kurią apibūdino kaip gerą. Visgi geras pedagogas yra aukso vertės... Ai, užsivedu aš su tais vaikų mokslais dabar, gal dėl to, kad su vyriausiu buvau perdaug atsipalaidavus. O šiaip - iš dukros išgirdau, kad klasėje yra ir ne viną sykį bandžiusių žudytis, ir sanatorijoj mėnesį dėl depresijos gulėjusių... Užtat pajautrintai stebiu, kad šįkart nepražiūrėčiau nieko...