Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tas alyvų kvapas net per ekraną padvelkė :wub: O pas mane sužydo sumedėjęs bijūnas :wub: Kvapas :wub: Šiemet taip ūgtelėjo, žiedai lėkštės dudžio gal kokie 20 :wub: 

Man tai irgi siaubą kelia klaidos :B Ypač darbe toks vaizdas, kad parašė ir išsiuntė net neperskaitę. Sakiniai belia kaip sulipdyti. Negi taip sunku tris užrašytus sakinius du kartus perskaityt :hmm: 

Kepiau rabarbarų ir braškių pyragą. Tada išvarėm su M į Akropolį apsipirkti ir tik tada prisiminiau, kad pyragas jau kokias 1,5 valandos kepa :D Skambinu vyrui, o tas lauke darbuojasi ir negirdi. Tada skambinau kaimynei, kad eitų vyro ieškot :D Pavyko išgelbėti. Ir apsipirkom, sau džinsus pilkus radau. 

Rankovės liko sprindis. 

Atsakyti

Sorry, rašiau telefe be akinių, ir žodžių trūksta, ir dar ko nors :).

Aš rabarbarų ir obuolių pyragą kepiau ryte :).

Liniuka, kur pilkus džinsus radai? Ir parodyk savo bijūnus prie progos  :4u:​ .

Atsakyti

O as užuosčiau mažutę Mejerio alyvą. Tai dabar reik kaip šikt.

Atsakyti

Džinsus pirkau Mango.https://shop.mango.c...s_27001111.html

Priedas  Screenshot_20220606_073116.jpg   527,41KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20220606_073047.jpg   437,94KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O tame Mango ir realiai yra didesnių dydžių, ar čia tik internetinėje? Nes atsidarius nuorodą randu daug drabužių, kurių yra didesnių dydžių, o buvau susidarius, kad įspūdį, kad Mango tai tai  vos ne paaugliška parduotuvė. Buvusi kolegė, kūdutė, labai mėgo tą parduotuvę, kartais kai ką dukroms atiduodavo, tai gal todėl. :)

Atsakyti

Yra ir L, ir XL dydžių. Ir sakyčiau atitinkantys. Ne taip kaip Lindexe. Dukrai teko pirkti 44 (uk16) dydžio džinsus, nors šiaip nešioja pora dydžių mažesnius. 

Atsakyti

Dėkui, Liniuka  :4u: . Nuostabūs žiedai  :wub: . Hm, Lindexe man atitinka kelnės/džinsai, 42 dydis. O Mango kažkodėl niekada neužeinu nei pati, nei su dukra. Gal kad Akropolin itin retai užsukam, dažniau į Ozą.

Kas keitėt pasus Vytenio g. -kaip ten su parkingu aplink? Iš anksto nervinuos :B , ar rasiu, kur greit pastatyt, nes vaiką iš mokyklos imsiu, skubėsiu.

Atsakyti
pernai kai keitėm tai būdavo vietų, šiemet nežinau kokia situacija
Atsakyti

Turėtum rast vietų toj gatvėj, ten lyg ir žalia zona.

Qqte, kaip vairuot sekasi?

Atsakyti

laukiu egzo :) Regitroj eilės

Atsakyti

Na, vakar visgi neatsispyriau vakarinės saulės žavesiui, išlipau iš šortų, šukų neradau sode, bet nusiploviau purvinas kojas ir rankas ir ant juoko papozavau :). O paskui nebenorėjau nusivilkti. Lengvumas, patogumas, natūralumas, labai mano.  1 siūlas lino, 1 siūlas matinio šilko. Vat tik kyla mintis gal kaklą nuardyt ir šiek tiek  daugiau akių surinkt, laisviau užbaigt gal . Nes kartais lyg lipa jis man aukštyn. Ilgis galėtų būti irgi trumpesnis. bet gal ir trauksis. 

Priedas  50 proc.jpg   359,57KB   1 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry....estar/ooh-la-la

Atsakyti

Restar, neseniai važiavau šiaip Vytenio g, tai būna ten gatvėj vietos.

Bliuskė-leeedas. Tikrai labai tavo visas vaizdas, o iš aprašymo ir jausmas :clap_1: 

Atvariau trumpam į Vln, tai jomajo, toks vaizdas, kad vairuotojai perkaitę. Lekia akis išdegę, bele kaip, vakar ir autostradoj vien avarijos, ir Vln šiandien vien kamščiai...

Pas mane tai aguonos žydi :wub:  irgi žiedai kai bliūdai. Ir bijūnas grasinasi apsipilt žiedais, bet dar po kokios savaitės

Atsakyti