Nu va, skaitau Niumą - aš tokia ... būdavau. Vis iki žadintuvo pabusdavau. O dabar, ar pervargus, ar atsipūtus, nežinau, kas čia man pasidarė, bet negirdžiu ničnieko, nei vyro žadintuvo 6.35, nei savo 7 val. Aišku, gult irgi einu tarp 24 ir 1 val kasdien...Tai būnu pažadinama, kai vyras eina mažės kelti, po 7 val.
Šiandien netyčia atsibudau 7 val, bet tai per vėlu - sudėt panom dėžutes, atstovėt eilėj į WC/dušą, išsimaudyt, išsidžiovint, sugalvot, kuom padoriau apsirengt, išsilygint ir prieš 8 išvaryt į autobusą, kadangi vyriškis mašiną į servisą profilaktiškai nusprendė vežti (prašiau mane prikelt anksčiau, bet tai ar girdėjo...) O man renginys 9 val. Pagal Trafi turėjau keliauti visą valandą 3 autobusais/troleibusais. Tai kadangi į autobusą nespėjau (papusryčiaut irgi), tai pavežėjo mane iki ten, kur jau tik vienu trūliku pavažiavau. Bet tikra laimė tie gyvi renginiai, susitikimai, patirtys. Pasisėmiau teigiamų emocijų.
Oras toks įdomus šiandien. Jeigu žiūrėt tik pro langą, net neįtartum, kad taip karšta. Tai kas būtų, jeigu nebūtų debesų... Tikiuosi, kad nebus ištisai lietus nuo 17 val, nes mokyklos kieme (kuris matomas pro mūsų langus), bus 30mečio šventė
. Su dičkiu šventėm 20metį, su dvyniais - 25metį, o su paskutine "mažyle" - 30metį. Labai faina ta mūsų pradinė, kūrybingi žmonės dirba.