Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha dušnoka lauke, ryškiai bus lietaus. Valom baseiną, reikia sezoną pradėt.

Vairuot kartais man pačiai patinka, ypač žinomom vietom ar kai reikia skubėti, nes vyras mano labai lėtas :B Bet nežinomuose miestuose geriau būnu šturmanu. Ir kokiose kritinėse situacijose juo labiau pasitikėčiau.

Bet šiaip vairuot yra vienas didesnių malonumų :wub:​ 

Atsakyti

Aš šiandien pusę LT apvažiavau. Kretinga, Šilalė. Smagu išlįst iš ofiso ir su žmonėm pabendraut. Ketvirtadienį planuoju Šiaulių pusėn. 

Namie- reformos. Keičiam spintą. Ruošiamės miegamojo remontui. Žiūriu į tą kalną rūbų ir suprantu, kad laukia drastiškas senienų metimas lauk. 

Atsakyti

Niuma, sveikintina :D  neseniai rašiau, kad ištrenkiau visas savo morališkai pasenusias sukneles ir palaidines. Visai ne dėl susidėvėjimo, o tiesiog. Kad nu vistiek nebesirengsiu.

Atsakyti

Aha, užsieny tik šturmanauju. Na, Lenkijoj, Latvijoje, Estijoje galiu pavairuot. Apskritai, kai važiuojam kartu, tai leidžiu vyrui pavairuot. Nes visa kitą laiką aš vairuoju sau :). Automatas išvis zuikių dainos, ne vairavimas :).

Apie spintas ir pokyčius nenoriu nieko girdėt  :B​ . Nėra tam ūpo, gerai, kaip yra. Lentynose żieminiai megztiniai, vasarinius išsitempiau su maišu iš tamsaus kambario. Ateis noras -susit-susitvarkysiu.

Atsakyti

Ketvirtadienį planuoju Šiaulių pusėn. 

gaila, kad ketvirtadienį dirbu. Drįsčiau siūlytis pažindintis prie kavos puodelio.

Keista, iš karto žinutė nusisiuntė, kaip senais laikais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 07 birželio 2022 - 19:08

Vilmak,  privaloma būtų, kaip bendravardėm 😁

Nebent ne su visais klientais laikus suderinsiu ir kitas važiavimas dar už savaitės bus, tai informuosiu. 

Atsakyti

Restar mano spintos reikalai panašūs :D vasariniai su maišu ištraukti, žieminiai lentynose

apsirengt nėr ką :D 

megzt tingiu, noriu miego ir naujų suknelių, nemegztų ir kad būtų didelė spinta :)

Atsakyti

šiandien dirbu iš namų tai pabudau tokiu laiku kaip važiuodama į darbą :) kas įdomiausia visai išsimiegojus

ta proga tarp darbų gal ir namus susitvarkysiu, nes vis nėr kada

Atsakyti
Man paskutiniu metu iš viso stebuklas- kelias savaites prabundu dešimt min prieš žadintuvą.
Atsakyti

O aš miegu miegu ir dar noriu....

Atsakyti

Mane šiandien irgi miegas kankina. Niekaip dar neįprantu prie ankstaus kėlimosi, kai dirbu ne iš namų. Antra diena ir darbe alpstu.

Gal dar ir oras įtakos turi - toks sunkus, atrodo tuoj pratrūks lyti.

Atsakyti

Nu va, skaitau Niumą - aš tokia ... būdavau. Vis iki žadintuvo pabusdavau. O dabar, ar pervargus, ar atsipūtus, nežinau, kas čia man pasidarė, bet negirdžiu ničnieko, nei vyro žadintuvo 6.35, nei savo 7 val. Aišku, gult irgi einu tarp 24 ir 1 val kasdien...Tai būnu pažadinama, kai vyras eina mažės kelti, po 7 val.

Šiandien netyčia atsibudau 7 val, bet tai per vėlu - sudėt panom dėžutes, atstovėt eilėj į WC/dušą, išsimaudyt, išsidžiovint, sugalvot, kuom padoriau apsirengt, išsilygint ir prieš 8 išvaryt į autobusą, kadangi vyriškis mašiną į servisą profilaktiškai nusprendė vežti (prašiau mane prikelt anksčiau, bet tai ar girdėjo...) O man renginys 9 val. Pagal Trafi turėjau keliauti visą valandą 3 autobusais/troleibusais. Tai kadangi į autobusą nespėjau (papusryčiaut irgi), tai pavežėjo mane iki ten, kur jau tik vienu trūliku pavažiavau. Bet tikra laimė tie gyvi renginiai, susitikimai, patirtys. Pasisėmiau teigiamų emocijų.

Oras toks įdomus šiandien. Jeigu žiūrėt tik pro langą, net neįtartum, kad taip karšta. Tai kas būtų, jeigu nebūtų debesų... Tikiuosi, kad nebus ištisai lietus nuo 17 val, nes mokyklos kieme (kuris matomas pro mūsų langus), bus 30mečio šventė :). Su dičkiu šventėm 20metį, su dvyniais - 25metį, o su paskutine "mažyle" - 30metį. Labai faina ta mūsų pradinė, kūrybingi žmonės dirba.

Atsakyti