Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš atgremžiau balkoną-turėklai tokiom kerpėm buvo apėję tai gremžiau tiesiogine to žodžio prasme

per piet nulėkiau nusipirkau pelargonijų, sudėjau į vazonėlius, bet vienos trūksta, po darbo dar lėksiu, ir tada jau pasodinsiu į lovelius

galima bus gržiai ryte kavą gert :)

Atsakyti

Man tai diena kosmosas :B Ryte lėkem su leisgyviu katinu į kliniką :B Nežinau kuo čia baigsis :( 

Tada darbe kliento auditas žiauriai sunkus. Grįžau išsunkta kaip citrina :oh: 

Tikiuosi rytoj bus geresnė diena.

Atsakyti

Norėjau čia kada Liniukos klaust, kaip katino reikalai... Tai liko klinikoje vėl, ar parsivežėt? 

Lietus prasidėjo visai šventės pabaigoj, skėčio, aišku nepasiėmėm. Surizikavom lėkt namo, tai, aišku, grįžom šlaputėlės iki siūlelio, bet smagus nuotykis :). Ir bėgau kaip jauniklė per balas :).

Atsakyti

sušalau... nuo pat ryto dulkė, paskui lyg nustojo, išvažiavom iki tvenkinio-vyras meškerę užmesti, aš- paukštukų paklausyti... Ir sustipau.. Jaučiu gerklę ir ko gero kosulys pareina.. Žiemą nesirgau, dabar ko gero teks..

Keista vasara.. Anądien važiuoju, mąstau sau- va, medžiai jau visiškai sužaliavę.. ir susigriebiau, kadgi Joninės jau čia pat.. Bet užtat gėlės visos palengva žydi, yra laiko pasidžiaugti.. Ne taip, kai karšta- iš ryto išvažiuoji-dar neprasiskleidusios, vakare-jau nužydėjusios..

Aš irgi balkone pelargonijų prisodinau, bet svyrančios ir dar nesubujojusios.

Atsakyti

Palikom. Kol pats neėda, namie nelabai susitvarkytume. Plius visiškai nelaiko šlapimo, tiesiog viskas bėga :B​ 

Atsakyti

Vargšas katiniukas :(​ 

Atsakyti

jergau, koks nabagiukas.. :( 

ar čia tas pats, kur pas jus įsiprašė gyventi?

Atsakyti

Tas pats. Pasirodo seniai jau jam kaupėsi tie kristalai pūslėje, visa apžėlus. Tik mes nesupratom, nebuvo aiškių simptomų.

Atsakyti

Vargšiukas....

Vilmak, nu tu kaip kitoj Lietuvoj gyveni :). Vilniuj visą dieną apniukę buvo, bet karšta, tvanku, aš su plonyte bliuzele be rankovių 8 val ryto išėjau, jokio ilgarankovio rūbo nereikėjo. Pavakare ir saulė išlindo, o apie 19 val prapliupo.

Atsakyti

nu, kitoj , matyt :D 

pas mus dar kaštonai ir alyvos tebežydi.

Trumpomis rankovėmis šiemet tevaikščiojau 2 dienas. 

Sako, ekonomiškai yra 2 Lietuvos, tai ir klimatiškai taip gaunasi :)

Nieko, man gerai, aš nesu karščio mėgėja

Atsakyti

Kaune alyvos irgi žydi :) kaštoną aną dieną dar mačiau.

Vakar netikėtai pas draugus pavakarojom. Šašlykų išsikepėm. 

Trumpom rankovėm dar nevaikštau. Man dar šalta :D 

Atsakyti

Juokaujat dėl to šalčio... Žydėt daug kas žydi. Bet tuoj ir liepos žydės :).

Atsakyti