Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš ta, kuriai visada šalta.

Gailiuosi, jog neatsivežiau visai vasarinių rūbų, tik pora maikučių. Ir neaišku kam-striukę su pašiltinimu :D 

Šiaip mieste visada gerokai šilčiau, nei kaime :mirksiukas: 

Kažkoks mezgimo šišas užėjo, vakar beveik visą dieną mezgiau... bet bet bet :oh:  pradiniam užmanymui vienos spalvos siūlo trūksta... nu aš ne pirmą kartą pasimaunu ant bambuko. T.y. nepagalvoju, jog jis daug sunkesnis, ir kitaip skaičiuot reik kiekį.

Tai dabar du variantai: 1.pasidėt iki atvykimo iki pardės ir tikėtis, kad to mizerinio likučio, ten esančio (95gr) užteks. Kadangi antros spalvos dar yra,  pergalvot idėją.

Bet nežinau ar noriu ten visokių miksų. Realiai kažko man išvis noras dryžių praėjo, keikiu save, jog tiesiog vienos spalvos nenorėjau.... ir apskritai, keistą derinį pasirinkau, mintyse nelabai pritaikau prie esamo garderobo :D 

Bet net ir bekeikdama mezgu :D 

Atsakyti

katukai kurios spalvos trūksta?

Atsakyti

Qqte, ne tos :D 

Tos rausvos. Pagal planą. Ji pas mane tipo bazinė. Dryžiukai žali. Mezgu nuo viršaus. Pirkau po lygiai žalios ir rausvos. Tai galvoju, gal apačią padaryt reversu-žalia bazė su rausvais dryžiais...

Atsakyti

Aš tos rausvos turiu.

Atsakyti

Hm..

Kai jau pilna pasirinkimo :D  tai nusprendžiau, kad na..k čia tų siūlų kaupti. Kadangi patys dryžiai ir taip ne itin patinka, tai kombinuosiu iš to, ką turiu :B  o ten bus matyt. Visada galiu išvis išardyt :D 

Atsakyti

Pernai iš panašaus bambuko irgi panašiai gavos😀 tai kombinacija net man labiau patinka už pradinę mintį

Atsakyti

Katuk ir šiandien tau šalta?

Aš vakar vėl bandžiau megzti miegodama. Tik lygiu raštu, gal nepridirbau ko. Ir Youtube klausiau - ničnieko negirdėjau... Nes pagaliau susitikau su kaimyne, tai kad pleptelėjom, gal 22.30 grįžau namo, pamezgiau iki 23.40 šiaip ne taip. Bet užtat pabudau prieš žadintuvą šiandien. Kažko širdis daužėsi.

Dėl siūlo - jau ne viena išeitis atsirado :).

Atsakyti

Tai žinai, kai išeitis viena, tai nėr ko ir svarstyt :D  o kai variantų n+k, tai ir atsiranda visokios abejonės

Atsakyti

Nu dažniausiai vis tiek yra bent 2 išeitys - kažką kombinuot/pergalvot arba ... ardyt :). Bet Katukas gudrutė mūsų ir sudėtingų uždavinių mėgėja  :4u:​ .

Atsakyti

Oi kažin ar aš gudrutė, jei vis pasimaunu ant savo "gudrybių" :D 

Bet jo-faktas-man vis reik kitoniškai, kad ir nežmoniškai :rolleyes: 

Tvankybė tuoj bus vainikuota diskoteka :bijau2:​ 

Atsakyti

Vakar užsisakiau knygų vaikams, guli knygomatuose, nes vakare per lietų eiti nebenorėjau. Šiadien iš ryto nepririruošiau eiti, dabar atrodo karšta, ale va, jeigu diskoteka bus, tai irgi nenorėsiu eit... Sėdžiu namie ir prakaituoju beveik nejudėdama...

Atsakyti

Supratau, kad aš lauke praktiškai nebūnu. O namie ir ofise- vėsu. Tai karščių nejaučiu. Mašinoj- kondicionierius. 

Atsakyti