Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Siaubasz, niumuk, vasaros nemataaaai

Atsakyti

Nu... šiandien telefonas sako, kad 5 kilometrus vasaros mačiau 😝

Atsakyti

Katuk, iliustracija tavo idėjai. Esu išsisaugojusi tokiems atvejams, kai vienos spalvos gali pritrūkti.

Priedas  BD6650C7-F1A8-46CB-A1CF-446B48BC505E.jpeg   116,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labai graži idėja...

Deja, mano tokia jau nebesigaus :D 

Bet panašią bliuskę turiu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tik dabar supratau, kad jau ketvirtadienis :blink: Savaitė tiesiog pralėkė. 

Vasarą jaučiu, bet kažko karštis mane nervuoja :B Šiandien buvau manikiūro pas ukrainietę, sako va prasidėjo karščiai, dabar kepsim kokius 4 mėnesius :D Aha kurgi ne, papasakojau apie lietuviškas vasaras, tai visai apsidžiaugė, mažiau vasarinio garderobo reikės pirkt :D 

Bet kaip aš myliu savo nagų mergaitę ir jos 45 minutes :wub: Nu nes šiandieninės DVI VALANDOS yra siaubas :B​ 

Atsakyti

Va, prašau :D  čia aš, jei kas nepažįsta. Pati jau nebepamenu, kad tokia buvau...

Priedas  received_556995002775111.jpeg   241,09KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mano telefonas šiandien parodė , kad nuėjau 10 000 žingsnių, nors neįsivaizduoju kur. Buvau per pietus truputį išėjus. Dar darbas - stotelė per senamiestį  prieš darbą ir po darbo, bet  mano vidinis  matuoklis sakytų kokius 6 000 galėjau surinkt daugiausia.

Atsakyti

Gražios ir bliuzelė, ir panelė :). nebeturi jos? Ar ir dabar mezgamą išardei?

Atsakyti

Panelės nebeturiu :D  bliuzelė yr. Kažkur. Kadangi klubai paplatėjo :rolleyes:  tai biškį kitaip atrodo. Nebaisiai, bet ne prie visko tinka.

Dabartinės neišardžiau. Dar. :D Bet dėl daugelio priežasčių tokia nesigaus ir tiek.

Beje, to elektrinio siūlo dar kažkiek turiu. Kažkoks šilkas iš kiniečių. Ar kinietiškas :hmm:​ jį man Lace parūpino. Šitoj bliuzėj jis maišytas su tamsesne medvilne

Atsakyti

Oi Katuk, prisimenu šitą tavo bliuskikę :wub: Man kaip dryželių mėgėjai jinai labai :wub:​ Ir siūlas mielas.

Atsakyti

Katukų o wau kokis derinys ir svajingas žvilgsnis!!

Ne klubuose gyvenimo gėris, nu. Esi graži ir protinga.

Vakar buvo diena, kai suėjo keturi metai mano buvimui našlaite. Kaip visiška pagonė geriau prosecco pas naujus italus prieš cerkvę. Die.viš.ki. O kokia pas juos dešra su pankolio sėklom omg omg ir mozarella... Ir kawitė.... Tėtukui būtų patikę.

Mezgiau. Dvi akis. Nu gal tris eilutės. Bet su tooooookiu kaifu!!!

Siūlų, kaip nekeista, nepirkau.

Atsakyti

Gadget :4u: Liūdnos tos progos. Mano viena irgi prieš mėnesį buvo, kita bus spalį.

Turėsiu klausomąjį meeta 1,5 val. Eisiu ant šezlongo būtinai pabaigti mezginį, nes nu tik tiek ir trūksta, o niekaip neužbaigiu :B 

Atsakyti