Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Baigėm paskutinę 4tą klasę. Ir mergina su pagyrimu, ir tėvai padėką gavo :). Mūsų klasė kiečiausi pasijutom, kai tėvai už bendruomeniškumą daugiausiai padėkų prisirinkom. Na, tokie ir esam, bet atrodė savaime suprantama. Kitos klasės, pasirodo, neturi tiek veiklų su visom šeimom, kai kažką kartu veikiam, keliaujam rudenį ir pavasarį. Pernai dar ir žiemą čiuožykloj :). Ir dažniausiai dalyvauja ir tėčiai, mamos, broliai, sesės... Jaunesnės klasės mokytoja sakė, kad kuo toliau, tuo labiau tėvai individualistai ir nesiklijuoja, nenori niekur dalyvauti. Vakar jau beveik sutemus nuėjau iki bibliotekų, pavyko grįžti  iki lietaus. Megzti visai prieš vidurnaktį prisėdau, gal 6 eilutes numezgiau, iš kurių min 2 reiks ardyt. Nu niekaip limpant akim raštas nesuėjo, nors šauk. Visai menko protelio meškiukas... Nei pamegzta dorai, nei išsimiegota, bet turėjau pretekstą -1 balta maikė džiovykloj sukosi, kurios šįryt reikėjo.... Man vakar buvo penktadienis galvoj, tai šiandien antras. Ryt baidarės ir sodyba bei bendravimas su 2iejų klasių tėvais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 birželio 2022 - 11:05

Progos progos... linksmos ir liūdnos :4u: 

Mano viena dukra vakar apsigynė diplomą. Konkrečių rezultatų nėr, bet drąsiai sakau-apsigynė, nes kažin ar gali būt kitaip. 28 dieną eisiu į Šv. Jonų bažnyčią  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mano kieme faina manikiūristė papliurpt ir formą tobulą ji nagų padaro, ir nebrangi BET 1,5 val visada. O dirba nuo 9 iki 5 maždaug. Tai susiderint laikus sunku. 

Aš iš tų tėvų, kur jokio poreikio neturiu bendraut su vaikų klasiokų tėvais. Gyčio klasės iš viso nepažįstu. Nauja mokykla, karantinai. Viliaus klasės kadangi mokosi vidi nuo 1 klasės, ksi kuriuos pažįstu. Bet bendraut- turiu ir taip su kuo :D 

Atsakyti

Na ir dar standartinis mano sexy vaizdelis :D

Priedas  received_1113417925904823.jpeg   158,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, nu laaabai  :wub:  :wub: 

aš paskutinį kartą buvau pas manikiūristę, kuri padaro tobulai nago formą , bet.............2.20 min :blink:  :blink: Čia rekordas? :hmm:

Tai buvo pirmas ir paskutinis kartas.

O bendrauti su vaikų klasiokų šeimomis ir aš nelinkusi. Ir džiaugiuosi, kad nereikėjo.

Atsakyti

Vau, nu kokios gražios linijos visos, trikampis kaklas ♥. Aišku, mezgi iš savo patirties?

Dukrai  :4u: .

Niuma, aš suprantu, kad gal ir nesinori bendraut su tėvais. Bet kai būna klasės bendros išvykos, tai pradedi gi dėl vaiko važiuot į jas, o kai gana dažnai, tai ir visai susibendrauji, visokių ryšių atrandi, pvz. vieno klasės tėvo dėka nusipirkom šaldytuvą gerokai pigiau, nes tos firmos atstovas Lietuvoje :). Kai darbe nelabai turiu kolektyvo, tai man visai faina susipažinti. O jeigu dar toliau vaikai mokosi kartu, jau yra ryšys. Bet tai čia man. Šitoj klasėj, aišku, labiau mergaičių tėvus pažinau, o prieš tai, kadangi dvyniai mokėsi, tai visus pažinojau. Buvo gal 1 mergaitė, kuri beveik niekada nevykdavo niekur į tokias klasės bendras išvykas. Tai dukrai buvo tiesiog gaila jos, nes mama bendrauti nenorėjo, o kentėjo tai vaikas. Na, kad neatrodytų viskas taip gražu, tai dičkio pradinės mokytoja buvo lieva, neskatino tokių dalykų, tai patirtis labai nekokia, gal dėl to su džiaugsmu pradėjom visur dalyvauti su dabartine mokytoja, pas kurią net 3 vaikai gavo mokslo ir gyvenimo pamatus  :wub: . Aš tai intravertė, bet giliai širdyje labai noriu visur dalyvauti, man reikia, kad tik kas pakviestų :).

Mano tėčio irgi data kaip tik gal vakar buvo, dukra paklausė. Bet atmintis tam tikriems dalykams visai atšipo, jau nepamenu kiek metų, lyg 5, kai jo nebėra...

Atsakyti

Na, ne viskas tę taip gražu :P  bet smagu, kad jums patinka :D 

Mano tėvų datos tokios įsimintinos... mama išėjo per sesės ir brolio gimtadienį. Tėčio data pažymėta automobilio gavimu (tai visokie draudimai, TA nuolat primena). Močiutė per grabnyčias (nesvarbu, kad nežinau, nei kada tiksliai, nei kokia ten religinė minėtina data), likus 3 savaitėm iki sesers vestuvių...

Atsakyti

Mano tik dieduko mirties data įsimintina - prieš pat stojamuosius į VU. Taip gailėjau močiutės, kad buvau beveik pasiryžusi nevažiuot ir nestoti... Gerai, kad atkalbėjo.

Gimimo datos kai kurių tokios su simboliais -mama 01.01 gimus, vyras gimęs 07.20, kaip ir močiutė, susipažinau su juo tais pat metais, kai mirė močiutė - geriausias man žmogus pasaulyje. Gavau nuostabų pakaitalą  :wub: .

31 laipsnis  :wacko: .

Atsakyti

katuk, man irgi gražu.  :wub:

Mano jauniausios klasės tėvai labai bendraujantys. Kartais net be vaikų ką nors susiorganizuoja. :) Nes vaikai jau dideli, nelabi nori su tėvais. Tik aš nelabai  kur esu sudalyvavus. Iš pradžių, kol daugiau vaikų mokėsi, tai dalinomės su vyru ir ši dukra jam buvo atitekus, o paskui kai santykiai su dukra prasti buvo, tai nenorėjau ten lįsti. Nors daug tėvų pažįstu per kitas veiklas, tai kai susitinkam klausia, ko aš nebuvau.

Atsakyti

na va, vėl aš kitoje Lietuvoje- pas mus +20

Atsakyti

Kerpena, ar teisingai girdžiu žodį „buvo“???

Vilmak, aš jau senokai pastebėjau, kad pas jus ten gerokai kitaip. Beje, kai kažkada kažkur važiavom link jūros, bet pro jūsų pusę, tai pats baisiausias oras ir buvo apie Šiaulius ir Kuršėnus. Išvažiuojant normaliai, o ten, pliaubė tieisog siaubingai, paskui link pajūrio net saulutė švietė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 birželio 2022 - 14:57

Aš tai intravertė, bet giliai širdyje labai noriu visur dalyvauti, man reikia, kad tik kas pakviestų :).

Tai tokia ir intravertė, jei ne giliai širdyje :irnesakyk:

Atsakyti