Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, iš dalies- spešil. Tam kineziterapeutas- jis turi parodyt kinkrečiai man tinkamas su sausgyslės įtrūkimu ir kaklo slankstelių pakrypimu, kurie spaudžia nervą. Tada daryt namie, ką rodė. Sakė ryte ir vakare. Tik kad save pažįstu... Daug iliuzijų neturiu. O kai pasidarys lengvos- vėl eit prašyt kitokių. 

Bet tikrai daug video mankštų pečiams, kaklui yra youtube. Ieškojau anksčiau. Kurios atrodo paprastos, o man padaryt sunku. 

Atsakyti

Na, iš tikro tai reiktų spešel, nes neaišku, kokia skausmo priežastis. Pas mane pvz beveik 100 proc neteisingai atliktas skiepas. Sukėlė kažkokį tai uždegimą. Tai manau, kad pradžiai reiktų tą uždegimą paslopint kažkaip. Bet sakau, dukrai skaudėjo apie pora savaičių, ji nuėjo pas gydytoją, tai ta net neišklausė normaliai, sakė lauk-praeis. Kaip nekeista, ir praėjo :lol: o vat man toks vaizdas, kad plinta tas skausmas. Nu arba senatvė ir visokie lėtiniai reikalai.Tai vis dar laukiu ir tikiuosi, kad praeis. Kartais neviltis apima, kai pagalvoju, o kas jeigu ne :cry2: 

Tai.va-Gadget-ačiū, ber spėju pradžiai reiktų kito kelio.

Atsakyti

Katuk, dabar gydytojų nemažai atostogauja, tai gali pakliūt pas ne savo :). Arba ir pas tą pačią gal kitaip pašnekėtum, nei vaikas, kitokio patarimo gal sulauktum. Dabar bijosiu 3 kartą skiepytis... Nors mūsų sesutės labai geros, tikuosi, kad puikiai pataikys, kaip ir ankstesnius kartus.

Atsakyti

Jei pasiilgot mano intymių foto :D  tai prašom

Nelygintas. Gal ir nereik... priekio dekoras demonstruoja, kaip žaliasis biškį suka į kairę :D demostracija su naminėm kelnėm, gal kada kas perforkins ir gražiau.

Antra foto demostruoja, kaip tiems laisvamezgiams sunku gyvent :D  peties juostelė megzta atskirai ir pririnktos akys iš kraštelio kūnui, tai vienoj pusėj gražiai prisirinko, o kita kažkoks jovalynas :B

sIūlas-bambuko/lino/šilko miksas iš MG, po 200 g kiekvienos spalvos megzta iš dvigubo 2.5 nr virbalais.  Mezgiau nuo viršaus žemyn trumpintom eilėm, formavau nuolydį pečių, tada rankovių skyles mažinau akis. Nuo pažastų ratu, papildomai nepridėta pažastyse. Rankovės irgi ratu nuo viršaus tiesiai, tuputuką siaurinant, bet iš esmės nereikėjo. Pradžioj buvo ilgesnės, bet kadangi pritrūkau siūlo kūno ilgiui, tai patrumpinau :rolleyes:

Priedas  received_454294386432198.jpeg   268,51KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_497280555483827.jpeg   245,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, labai gražu.  Gal išskyrus tą peties pririnkimo liniją - kai jau pasakei, tai matau, kad ten palaida. Bet vaizdas iš priekio tobulas

Atsakyti

Kerpeną susakė visas mano mintis.

Tikrai gražu,nestandariškai, įdomiai, katukiškai.

O peties linija- manau natūroj paprastai žiūrint tiek nesimato ir nekrenta į akis, kaip foto, kur konkrečiai skirtumus rodai :) 

Atsakyti

Labas!

Katinėli, tu puiki!

Nusirašytina spalvinio ir faktūrinio derinimo idėja, ai laik! Peties juostoje iš kitos pusės pasiuvinėk rausva spalva (jei turi bent porą metrų) kryžiuku.

Nežinau, ar ok tas ilgis iki alkūnės linkio. Atvažiuoja kada kavos. Aš pvz šnd apie penktą būsiu Panoramoje.

Atsakyti

katuk gražu, ilgis geras 

dėl peties tai gyvai iki skalbimo tikrai taip nesimatė man

Atsakyti

Rankovių ilgis laukia sektančių šių siūlų naudijimo statistikos :D  a vdrug liks kaip tik rankovių pailginimui :rolleyes: 

Sutinku, kad šis ilgis nei šis nei tas. Ir rankovių, ir gal net kūno. Kūno tai labai priklauso su kuo dėvma. Nes ne visos apatinės dalys turi tinkamą juosmenį.

Petys.... yra mano liapsusas. Nes buvo paprasčiau mezgimo pradžioj nematyti. Pasistengsiu nematyti ir dabar :D  iš tikro ten dar ir pririnkimo momentas svarbus. Nes kažkaip.man visada vienas mezginio kraštas gaunas kitokiom kraštinėm akim. Ir tada apskirtai reiktų pakeist pririnkimo metodą. Nu vat ir gaunas, kad savo užsispyrimą nukreipiu ne ten. :D 

Gyvai tą kraštelį tyrinės tik mezgėjos :lol: 

Gadget, aš dar negrįžau :B Panorama man kol kas tolokai

Atsakyti

;) kas tas yyy iki penktos :) dar gali daaaug duomenų pasikeisti ;)

Atsakyti

Tfutfutfu, nusispjauk per kairį petį tris kart.

Tokio duomenų pasikeitimo niekam nereik :B 

planas grįžti ryt-poryt. Tada biškį pabūsiu. Bet vis duomenys rodo, kad reiks daug dėmesio šeimai, tai nežinau, kaip ten su ta kava gausis

Atsakyti

Jono anūkė Janinos dukra Rasa priima dėmesį penktadienį nuo šešių su kepta žuvim, tamsiu alum ir marinuotų aviečių sumuštėliais.

Ūkyje dar trūksta Griunbergerio taurių... ak, pateikiu iš stiklinių. Peilius žuviai PAPIRKAU.

AJOOOO, baigiau kavos spaviteto kojines. Liko 46 g. Nu tai dar vienas mėgstu.

Atsakyti