Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet ten ne grynas linas. Dar yr bambuko ir šilko. Ir nedidelis mėginukas realiai nepakeitė dydžio po skalbimo.  Tai lauksiu, kol išdžius, bet oras tai visai tam nepalankus. Vistiek manau, kad teks padirbėt ir lygintuvu.

Atsakyti

Bambukas šlapias gi irgi traukiasi ir dar sukieteja taip bjauriai.Pagarinsi kai išdžius

Atsakyti

Pasikeičia keptuvę į mažesnę ir dar turėjau primokėti, nes vakar tai keptuvei buvo akcija, kuriuos šiandien nebėra.

Atsakyti

Čia visoms užmirštuolėms :)

Priedas  B56291CC-1440-4396-98EE-28B76EC140D2.jpeg   209,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Visai nepamenu :D 

Pasilieku prie savo varianto, gal kiek patobulinto: surinkti su pagalbiniu virbalu, pamegzti kiek ten reik eilių iš abiejų pusių,  o tada susiūt atvirom akim, tai yra užbaigti adata. Galima ir tiesiog pamegzt iš geros pusės, užlenkt ir prisiūt, bet siūlas matyt bus tamsus, tai kąžinau  :rolleyes: aš asmeniškai nepataikyčiau tinkamai :D 

Rumbelis gausis storesnis, tai aišku, nu nes ne šiaip dvigubas mezginys, o trigubas, nes viduj lieka bent viena eilė. Kad to nebūtų, matyt reikėjo iškart palikt atviras akis, bet dabar jau teks suktis iš to, kas yr. Bandyt rinkt akis kuo arčiau krašto :hmm:  kašmyrs minkštas, gal išskalbus nebus tokio jau didelio to rumbo.

dar galima bandyt i-cordą. Jis kažkiek vaizdu panašus į adatinį užbaigimą, užsiraito, padaro kraštelį, bet čia jau dizainerio pasirinkimas :D 

Minkštėja mano nevykėlis :rolleyes:  bet dar drėgnas

Atsakyti

Ačiū, Katuk! Taip ir pabandysiu padaryti, pririnkti akis iškart po kraštinės. Tik nežinau kokia bus savijauta šį vakarą, nes laukia dviejų protinių traukimas vakarop (kaip vyras juokėsi “Dabar jau būsi perpus protinga”), o taip norisi greičiau apsivilkt ir dėvėt, nes tokiu oru būtu kaip tik.

Atsakyti

Ai, įkalk nuskauminančių, ir jausies kaip tik mezgimui (nu nes fizinio krūvio negalima :mirksiukas: ) o ir atitrauks nuo minčių apie dantis ir jų netekimą :D 

Kartais iškart po kraštinės pririnkimas nebūna gražus :mirksiukas:  visokių ten skylių atsiranda. Aišku, labiau pas tuos, kurie yr laisvamezgiai :D  bet vėl gi-kašmyras po skalbimo skylutes užpildo.  Tai linkiu neskausmingo visom prasmėm vakaro :)​ 

Atsakyti

mane nuo to oro vėl kojinės apsėdo, medvilnė nesimezga :)

Atsakyti

Man vakar kaip tik bliuskė gerai mezgėsi :).

Atsakyti

Lakstymo diena šiandien. Gera žinia- operacijos nereiks. Bet normaliam gyvenimui- kasdien mankštos. Su žadintuvu telefone ir be atidėliojimų rytdienai. Pradžiai susirast normalų privatų kineziterapeutą ir vis su jo priežiūra atsistatyt laikyseną ir raumenyną.. nu.. teoriškai čia toks planas. 

Atsakyti

Niuma, labai puikus planas!

Mane domina tos kasdienės mankštos. Tiesiog bendro pobūdžio,ar kažokios spešel?

Nes mano petys vis nepraeina, ir jau toks vaizdas, kad visą ranką skauda, kažkoks ištisas uždegimas. Jau atrodo apsiramina, tik kryptelni nesėkmingai ir vėl viskas zyzia. Ir miegot kažkaip skauda.... 

Tu uždegimo malšinimui kažką vartojai ar iškart mankštos?

Nežinau, eit pas gydytoją po dukros patirties kažkaip net nesinori.....

Atsakyti

SANUS, Pamėnkalio g. 1, katuk.

Atsakyti