Katuk, KĄ PAHALVOJAI? Aš tik linkiu manęs pasiilgo, IR VISKAS.
FOTO.
received_813179339668218.jpeg 59,43KB
0 Parsiųsta kartų
received_443662500523343.jpeg 131,61KB
0 Parsiųsta kartų
Katuk, KĄ PAHALVOJAI? Aš tik linkiu manęs pasiilgo, IR VISKAS.
FOTO.
received_813179339668218.jpeg 59,43KB
0 Parsiųsta kartų
received_443662500523343.jpeg 131,61KB
0 Parsiųsta kartų
Penktadienį nuo šešių PM ar AM
Turiu keistą klausimą apie soc tinklus. Konkrečiai IG.
Yra ten tokie hashtag. Nu tie po #. Kažkokiu būdu juos naudoja reklamai. Tas man nelabai įdomu, kokiu. Kai kuriuos hashtag'us follow'inu. Bet man ta reklama nepatinka. Ir norėčiau kai kuriuos unfollow'inti. Tai vat klausimas, kaip. Nu nes neleidžia. Sako couldn't. Vienintelis, ką galiu padaryt, tai duot feedback'ą konkrečiam įrašui. Prašau nerodyti daugiau. Bet matyt tas veikia tik kažkam konkrečiai, nes ir vėl pasipila visokios nesąmonės.
Beje, kalba eina būtent apie rusių hashtag'us
kaip išmest hashtag'ą iš sekamųjų sąrašo!!!
Jono anūkė Janinos dukra Rasa priima dėmesį penktadienį nuo šešių su kepta žuvim, tamsiu alum ir marinuotų aviečių sumuštėliais.
Ūkyje dar trūksta Griunbergerio taurių... ak, pateikiu iš stiklinių. Peilius žuviai PAPIRKAU.
AJOOOO, baigiau kavos spaviteto kojines. Liko 46 g. Nu tai dar vienas mėgstu.
Kai parašei, tai supratau, kad ir aš esu Jono (kuris mirė metai prieš man gimstant ) anūkė beigi Janinos dukra. Turim šį tą bendro
.
Bankietas nusimato .
Foto tai kojinių spalva į kavos nepanaši, kai šalia .
Katuko išmanumas beribis, labai įdomiai prigalvojai, kaip užbaigt. Nors... Nudžiuginai, kad nesi visame kame tobula . Bet rimtai - gyvai nesimatė peties kliauzių. Gal ir realiai taip nesimato, kaip kad nufotkinai ir pabrėžtinai demonstruoji. Kas pas tave dabar ant virbalų?
Aš vakar truputį kūno numezgiau, baigėsi privyniotas antras siūlas, tai kaklo ir rankovių atnaras nusimezgiau. Bet... panašu, kad kaklą ardysiu, nes irgi nesigavo tobulai pririnkt kampukuose. Vakar galvojau dzin, gal nesimatys, nes buvo vakaras, dienos šviesoj galvoju, kad geriau pabandysiu dar kartą, gal su pynele vąšeliu. Tai ne Katukui, kur reikėtų viską išardyt, kad tą siūlę pakeist. Man tik menką atnarėlę .