Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai praktikuoju vandens mankštas kasdien. Bet baigsis tie karščiai ir reikės vėl kokio sporto pasieškot. Ranka jau po truputį gerėja, galėsiu kokias grupines treniruotes gal pasiplanuot.

Ech tie daugiavaikių mamų rūpesčiai :) Man su vienu vaiku nesuprast. Nors gal ir suprast, užtat vaikas tik vienas :D​ 

Atsakyti

Liniuka, tau dar namie triukšmo nesuprast :D 

Pokalbis su vaikais, kiek jie turės vaikų:

Emilis- aš tai 9.

Gytis- aš tai 1. Kad jam vargo nebūtų. 

🤣 individualistas. 

Atsakyti

Liniuka, ką tavo didelė mergaitė veikia vasarą? Su draugėm kur nors eina? Ar namuose prie baseino?

Triukšmo pas mane tai nebebūna, brolis vis stebisi paskambinęs, bet man tai tik liūdniau, kad jau dideli ir kas sau.

Išklausiau paskaitą apie taii, kaip sau apdėti sergant autoimuninėm ligom. Susisuko galva, nežinau dar ką su tuo daryt, nes labai jau daug papildų viskam reikėtų. (Paskaitą parengęs ne papildų platintojas, o žmogus, ieškojęs sprendimų sau ir vaikams ir daug įsigilinęs). Bet kai kas "suskambėjo", tai bent kažkiek padarysiu gero sau, vis geriau negu nieko.

Atsakyti

Pas mane pagrinde ginčai tarp dviejų jaunesnių. Va ir dabar lovose debatai.

Vakarais būna

- o jis šviesos neišjungia.

-aš išjungiau, jis įjungė.

-jis telefona žiūri.

-o jis kalba ir miegot neleidžia 

Ir taip be galo. Būna ir iki ašarų. 

Bet jau bet kokiu atveju žymiai didesni ir mažiau audrų, nei anksčiau. 

Atsakyti
SVeikos, Kadangi mažai pasisakančių, pabūsiu šį kartą savanaudė, nes fiziškai man bus lengviau:

Keičiam susitikimo vietą. Iš Anykščių į BIRŠTONĄ liepos 9-10 d.
(aš tik penktadienį vakare grįžtu iš Lenkijos po 3 dienų komandiruotės bendravimų ir vairavimų, vėl kitą dieną atvairuot iki Anykščių bus sunkoka 😊 )

Liekančių nakvoti šiuo metu:
niuma;
gadget;
Lietutis;
qqtė
(LAukiam sąrašo papildymo). Su nakvyne, ar be.

Birštone ir centras gražus ir SPA pasirinkimų - daugoka smile.gif Pasimegzt ir pasivakarot bus smagu
Atsakyti

Maniškė aišku daugiausia prie kompo. Nepatinka man, bet jau susitaikiau, kad nieko čia nepakeisiu. Baseinas dažnai lankomas. Su draugėm kartais susitinka, bet dabar geriausia draugė serga kovidu, tai distanciją laiko. Nu ir aš dar kartais kokių darbų duodu, dabar įdarbinau produktų tiekėja :D​ 

Atsakyti

Turi savo asmeninę Barborą?

Super!

Labos!

Birštonas tinka. Svarbiausia juk kompanija!

Atsakyti

Iškaitot?

Atsakyti

Ir karšta, ir migdo... Nuvežiau dukrą į stovyklą, ant sofos įsitasiau su telefonu, apsnūdau, užmigau, atsikėliau, šį tą veikiau, padariau valgyt, pavalgiau, vėl miego noriu. Kojos rankos šlapios, stengiuosi mažiau judėt.

Vakar santykinai net visai gera diena buvo, šiandien kažkur arčiau plintusų :). Reaguojasi į bet ką. Sprogimai Odesoj. Themofisher ex HR (ex mūsų valdybos narės) mirtis sukrėtė. Gaila visų ir dar savęs tuo pačiu  :D . Bet kadangi sugebu ironizuot, tai tikrai daug geriau, nei prieš tai savaitgalį.

Katuk, tai kap ten uošviai - įsileido juo, ar apsuko? Atvirai, tai žinant, kad taip gali būti, man net į galvą nešautų rizikuoti. Bet aš labai mažai aplinkybių težinau.

Atėjo mano vasaros uniforminis "setukas": smėlio spalvos šortai ir žydrai dryžuoti marškinėliai iš va čia: https://www.ajajai.com/58-marskineliai. Vasaros atostogoms pasiruošus. Jaučiu, kad net nebandysiu suknelės į lagaminą dėtis, nes puoštis būtinybės nėra, patogumas kelionėj aukščiau visko. Ir tik kai atėjo namo supratau, kad 2 panašiai dryžuotus lininius rūbelius turiu ir iš Ristinos :). Bet trikotažinė maikė vis tiek nepamainoma vasarą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 liepos 2022 - 15:04

Baigiau savo 'asmeninį pliažą'. Mėlynai-smėlinį.

Laiminga 🥰 patinka. Siūlui visi nuopelnai. Ir dar biškį man, kad netingėjau ardyt iki pažastų numezgus.  Foto bus, kai turėsiu ir gražų foną 😁

Laukiu autobuso. Su vynu ir mezginiu judėsiu pavakarot 🥳

Atsakyti

Mes va spontaniškai nusipirkom bilietus į multiką :). Pakalikai 2, palėksim pėstute iki Paupio "Pasakos". Mažiausias vaikas lieka namie, nes neįdomu, eisim 4-iese :).

Atsakyti

Uošviai nuvyko. Tik muitinėj buvo anšlagas, laukė gal 2 val eilėj. Tai turbtū dėl žmonių gausos ir netikrino kruopščiai

Aš šiandien irgi labai smarkiai savigaila užsiimu. Viskas blogai, galvoj košeliena...

Bet ryt varysim prie ežeriuko :rolleyes:​ 

Atsakyti