Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, ir man labai gaila Daivos... Nors jau daug metų sirgo, tai nebuvo naujiena. Ten tam HRe tai kaip užkereta, dar viena serga kraujo vėžiu, kita prieš metus nuo infarkto mirė.

Liko dvi iiiilgos darbo dienos iki atostogų. Kaip nors išgyvensiu. Bet taip lėtai laikas eina kai jo nors lauki.

Turiu bilietus į Pasaką, reikia prisiruošt išnaudoti. O kuri fainesnė Paupio ar senamiesčio?

Atsakyti

Restar, Emilis irgi su tėte buvo Pakalikuose darželio atostogų proga.

Vakaro malonumai

Priedas  Screenshot_20220701-204932_Gallery.jpg   298,61KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pakalikai patiko :).

Aš už Paupį :), nors man visos kino salės daugiau mažiau vienodos, bet aplink aura faina Paupy. Ir auto nemokamai lyg 2 val požemkėj galima pasistatyt. Palei Vilnelę pasivaikščiot.

Liniuka, ar Daugalę turi omeny ar ką kito dar? Dabartinių jūsų HR nebepažįstu Aistę žinau, bet šiuo metu ryšio neturiu, užsikasus, matyt, ir nelabaii linkus kur dalyvaut.

Atsakyti

Aha Daugalę. Su Aiste dar reikalų neturėjusi, nežinau kas per paukštis :D 

Atsakyti

Bandau megzti golfo tipo megztuką. Vis ardau ir ardau. Tai itališkas uždėjimas nesigauna - susisuka, tai per maža apykaklės apimtis. Patarkit iš patirties, kaip skaičiuojat golfo apykaklės apimtį. Galvos apimtis? Galvos apimtis - x cm? Kaklo apimtis + x cm?

Pastalė.

Priedas  25094ABB-CF75-45EB-AF90-4448A98C8BBB.jpeg   108,83KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pamatuoti patogų pirktinį golfą.

Laba diena

Atsakyti

O ne teta kažkur yra davus formulę kokią. Arba Qqutė gal žino. Dar Nitė su Lace labai techniškos pas mus. Itališkų būdų uždėti yra bent 3. Ir sekantys 2 yra daug lengvesni, negu pirmas, kuri išmokau ir vis būdavo sunku atsirinkti.

Kaip su to dryžiuko apykakle pavyko?

Tinginiauju sode.

Atsakyti

Pamatuoti neturiu ką.

Taip, be to dažniausiai naudojamo būdo (Su storesniais siūlais kažkaip išeidavo viskas be problemų), teko išmokti ir naują su vašeliu ir 4 gerųjų eilėm.

Dryžiukas baigtas, išplautas, laukia atšalimo. Gal kiek nuplatinau. Apykaklę pririnkau ant pagalbinio virbalo, numezgiau kažkiek eilių iš abiejų pusių ir susiuvau adata. Reikia išsituošti kažkur nufotografuoti ir dryžių, ir suknelę, kur pirtyje mezgiau.

Atsakyti

Pamatuoti neturiu ką.

Taip, be to dažniausiai naudojamo būdo (Su storesniais siūlais kažkaip išeidavo viskas be problemų), teko išmokti ir naują su vašeliu ir 4 gerųjų eilėm.

Dryžiukas baigtas, išplautas, laukia atšalimo. Gal kiek nuplatinau. Apykaklę pririnkau ant pagalbinio virbalo, numezgiau kažkiek eilių iš abiejų pusių ir susiuvau adata. Reikia išsituošti kažkur nufotografuoti ir dryžių, ir suknelę, kur pirtyje mezgiau.

Atsakyti

grįžauu

kokis mano fotelis patogus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 02 liepos 2022 - 19:50

aš tai taip pasakysiu- dėt akis ant papildomo siūlo ir nepradėt nuo kaklo apdailos

teta formulių bent nemokamų nedavė

aš dedu iš akies maždaug 110-130 akiu priklausomai nuo siūlo storio

Bandau megzti golfo tipo megztuką. Vis ardau ir ardau. Tai itališkas uždėjimas nesigauna - susisuka, tai per maža apykaklės apimtis. Patarkit iš patirties, kaip skaičiuojat golfo apykaklės apimtį. Galvos apimtis? Galvos apimtis - x cm? Kaklo apimtis + x cm?

Pastalė.

attachicon.gif25094ABB-CF75-45EB-AF90-4448A98C8BBB.jpeg

Atsakyti

Jei ne nuo apykaklės pradedi, kaip qqtė pataria, tai tada paimi mezginį suimi į ratą ir pažiūri, kad galva pralįstų, o tada susiskaičiuoji akis, kiek ten yra.

Atsakyti