Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Atsitraukęs karštis leido apsirengti megztinį.  Truputį pasiglamžęs iš lentynos, ypač nugaroje.

20220703_143326_medium2.jpg

20220703_143413_medium2.jpg

20220703_143354__2__medium2.jpg

20220703_143420_medium2.jpg

20220703_143411_medium2.jpg

Įkvėpėjas kžakoks toks buvo.

E8769E5F-05EF-4D7B-91D7-CA62B6A2B01E_med

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 liepos 2022 - 14:05

Kerpena, koks dailutis visas.

Tu visada kruopštumu pasižymėjai. Apdaila nepriekaištinga, spalva gaivi, dydis idealus. Smagu. 

Atsakyti

Tu visada kruopštumu pasižymėjai. Apdaila nepriekaištinga, spalva gaivi, dydis idealus. Smagu. 

Visus mano žodžius pasakei.

Atsakyti

Visus mano žodžius pasakei.

Atsakyti

niuma, trečias kartas nemelavo. :hihihi: Prieš tai du mezgiau sau, bet išėjo dukroms.

Atsakyti

Kerpena  :wub:​ 

Atsakyti

Nu aš prie to, kas jau pasakyta, nes teisybė, pridėsiu dar tai, kad paprastai tu negali, pridedi savo braižo, cinkelių. Koks siūlas?  Ir ar nebus čia pirmas tavo mezginys sau nuleistais pečiais? Tas truputį neįprasta, ypač, kai tavo pečiai gana statūs.

Faina, kad galima laisvai kvėpuot, atokvėpis po kaitros. 

Atsakyti

Nuleistais pečiais pirmas po ilgo laiko - jaunystėje tokius nešiojau.

Siūlas - Vernito pusvilnė, kurios nusipirkau kartu su praeito megztinio sagomis. :) Tada gavus siūlus baisiai norėjau pradėti, o užbaigus riešines iš karto ėmiausi. Ir numezgiau taip su vėjeliu be jokių matavimų ir ardymų. Šiokį tokį mėginuką pamezgiau, - suskaičiavau, kiek akių pečių linijai reikia ir pradėjau.

Atsakyti

Dailus labai! Faina, kad taip pavyko.

Savaitgalis gamtojaaaa užskaitytas. Buvo smagu,vanduo, saulė, valtis, griliukas. Ir po ilgo laikotarpio sužaistas badmintonas :D​ 

Atsakyti

Kerpena, labai gražus megztukas :wub: Ne tavo braižo, bet labai tau tinka :wub: 

Kažkokia sunki šiandien diena, lyg oro truktų. 

Atsakyti

Liniuka, o koks tas mano braižas? :)

Atsakyti

Geras klausimas :D  Net sunku apibūdinti, gal formos kitokios, pas tave labiau prigludę, liemenuoti, ilgesni mezginiai, gal dvasios tokios "kerpeniškos", na kad pamatai mezginį ir iškart gali atspėti, kas mezgė. Šito neatspėčiau :D 

Atsakyti