Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, taip, Liniuka teisi dėl siluetų, bet dėl spalvos ir visokių pamandrinimų  - vis tiek matosi Kerpenos stilius :). Man pirma mintis, kad su žakardais labiausiai Kerpena asocijuojasi.

Biškį mezgiau, filmą žūrėjau apie Vespos kūrėją (faina), net skaityt bandžiau, bet, spėju, kad mesiu aš tą knygą, nes iš kelių pabandymų niekaip neįsivažiuoju. Šiandien dar sode, bet ryt kam kirpyklos, kam kraujo pridavimas, tai teks vakarop grįžti.

Atsakyti
Aš vis kokių nors naujienų pas kineziterapeutę sužinau.
Sakė, pastebėti, kai mezgu, ar nebūnu įtempus žandikaulio (visada galvoju, kad tikrai neįtempiu). Patarė vis atitraukt akis, pažiūrėt į tolį, kad atsipalaiduotų akys ir žandikaulis, nes tada atsipalaiduoja po smakru kaklo sausgyslės, kurios ir į rankas duoda įtampą. (žodž, pagalvojau, apie Restar, kai pati sakai, kad įtempus žandikaulį mezgu. O man liepė atpalaiduot žandikaulį, kai darė su galva pratimus, bet aš nesijaučiau ano įtempus).
Atsakyti

Aš labai jaučiu. Ir megzdama, ir šiaip lygioj vietoj būna kartais viskas įtempta. Lengva pasakyt - atpalaiduot, kartais ko tik nedarau - nepavyksta...

Atsakyti

Sveikos iš pajūrio :) 

Baiginėjas atostogos. Kaip tik lietus prasideda ir grįšim :) 

Vežiaus megzt, deja deja vos vieną vakarą kelias eilutes pamezgiau  :D per karšta

Kerpena labai dailu  :wub: 

Atsakyti

Labuka W@idaw!!!

Kaip tu?

Atsakyti

Pačiobreliavom truputį ant Bradeliškių piliakalnio, pasimaudėm Elniakampio ežere ir visai neplanuotai, t.y. netaikyta liepos 4tos datai,  kepamės burgerius. Tada namai. Kodėl labiausiai noriu būti čia, kai jau reikia išvažiuot  :oh:.

Waidaw - tai fainai, jei net megzt nebuvo kada. Kaip tavo reikalai?

Atsakyti

W@idaw, smagu matyti . :4u:

Mano vyresnioji grįžo nuo jūros po kelių dienų, tai kojas sakosi nudegus, bet taip keistai, kad net galvoju gal kokia alergija ar dar kas. ne taip netolygiai ir tokiose netipinėse vietose, kur pirmiausiai dega.

Atsakyti

Kerpena, neaišku, kokiom pozom deginosi :D 

Arba kas kremą tepė :mirksiukas:  aš prie ežero kažkaip keistai krūtinę pasitepiau, biškį padegiau kreivai šleivai, su intarpais.

Niekaip nepavyksta pamegzti. Visokie smulkūs ir nelabai reikaliukai. 

Užtat visia netikėtai nusipirkom komodą. Kai jau praradom viltį, nes nuo lapkričio laukėm, niekaip mūsų spalvos ikea neatveždavo, nusprendėm imti kitą spalvą, ir oplia-yr mūsiškė. Nors ir buvau užsisakius, kad praneštų, kai atsiras, neatsiuntė pranešimo kažkodėl.

Ai, ir užsisakiau auto numerius naujus :rolleyes:  tipo pamečiau senus. Tai dabar spėlioju, kokį raidžių derinį gausiu :D dabar iš M raidės dalina,   idealiausia būtų koks nors MUR, bet matyt gausiu kokį nors neištariamą MHK...

Atsakyti

Aš mėgstu sugalvot žodžius, kad atsiminčiau savo mašinos numerius. Prieštai važinėjau su FuTuRe. Dabar su HeRBu :) 

Atsakyti

Katuk, nesupratau dėl tų tipo pamestų numerių :hmm: . Tipo, seni nusibodo? ArAr keiti jau į lietuviškus?

Grįžom. Nelabai daug buvau saulėje, bet oda jau rusvesne. Priminėt man, kaip pernai atsiputus kremų ištekliai savo baltaodės dukrą. Oi, kaip man gėda buvo ir gaila vaiko, kai raudoni dryžiais nudegė...Reikia sąrašą kelionei darytis, ką suziuret, nusipirkt ir pan.

Atsakyti

Na, taip jau įvyko, kad mums pratęsė kadenciją dar metams. Tai važinėti LT su svetimais kažkaip nesinori. Dauguma kolegų pasiprašė naujų numerių. T.y. susimoki pinigėlius ir gauni naujas lenteles bei tech. pasą. Senieji nustoja galioti. Tai tipo juos pamečiau, sugadinau ar kitaip praradau. Galės anoji šalis pasilikti prisiminimui, kai baigsis kadencija :rolleyes: 

Dublikatą gali gauti tik vieną lentelę, ne abi.

Naujus numerius galite gauti bet kuris, jei senieji numeriai nusibosta, nebepatinka ar dar kažkas jiems įvyko :D kaip mano atveju, pvz pametėte :D 

Atsakyti

Hm. O ten su LT numeriais saugiau? Svarstau tik. 

Atsakyti