Hm. O ten su LT numeriais saugiau? Svarstau tik.
O kas sakė, kad ten aš su LT
RU aš negrąžinu
Tiek nesugalvojau.
Po skalbimo mano naujas mezginys pasileidęs buvo (patiesiau plačiau, kad nebūtų aptemtas. Per daug plačiai gavos )
Kadangi buvo likę vieno kamuoliuko viena spalva, vakar atardžiau atnarą, pasiaurinau (reikėjo dėl rašto) ir vėl užbaigiau pilnais turimais siūlais. Pasiaurėjo ir pailgėjo gal 3 cm, bet visai kitas bendras vaizdas.
Restar, turėsiu pasirinkimo laisvę kaip norėsiu, taip darysiu.
šIaip Vilniuj jau pakankamai ramu, bet pvz buvau Ignalinoj, tai vien žvilgsniai nulydintys net persisukus verčia susigūžti. Bet ten turėjau garažą, tai labai neerzinau
Bet būna ir rimtesnių reikalų, pvz tech apžiūra. Jei įvykis-draudimas...elementariai Uniparkas ne visur moka perskaityt, net va prie orouosto turėjau skambint, kad išleistų, prie Šeškinės pasažo...
Restar, pagyvensim pamatysim. Vežiotis visų komplektų nesiruošiu, jei keisiu, tai savo kieme. O visokie keistumai prasideda jau tada, kai auto yra registruota dviejose šalyse, kai turi pirkti du draudimus, anksčiau ir TA tekdavo abiejose šalyse praeiti.
O tvirtinasi įvairiai, dažniausia "užsiklikina" iš visų pusių. Ir taip, nuo dažno klikinimo atsilaisvina, atsiranda daugiau šansų iš tikrųjų pamesti. Reiktų tokios sistemos, kaip per visokių agentų filmus rodo kai paspaudi mygtuką ir apsiverčia numeriai
Nusikirpo mano mažė plaukus wolf cut, tai dabar namie korėjietė . Visa šeima šviežiai po kirpyklų, bendra suma 131 eur... 55+25+14+14+15+8. Dičkis kažkaip pigiai prasisuko, gal dėl to, kad mašinėlė tik šonus išsiskuto. Brangiausiai, aišku, mano kirpimas ir tonavimas. Sesių kaina skiriasi 10 eur, nes dičkę jautruolę ramiau patikėjau savo kirpėjai, labai jau ji stradalintoja, iš lygių plaukų irgi woolf cut kirpmo norėjo, tik pasiliko beveik visą ilgį, ta atrodo visai skirtingai. O mažę nuvedžiau į šalia namų esančią, kur vyrus siunčiu. Baisiausiai laiminga
.
katuks, 04 Lie 2022 - 23:02, parašė: Dublikatą gali gauti tik vieną lentelę, ne abi. Naujus numerius galite gauti bet kuris, jei senieji numeriai nusibosta, nebepatinka ar dar kažkas jiems įvykoPvZkaip mano atveju, pvz pametėte
katuks, 05 Lie 2022 - 02:35, parašė: O kas sakė, kad ten aš su LTKatilas gudruuuuusRU aš negrąžinu
Restar, 05 Lie 2022 - 07:57, parašė: Tai sukinėsi numerius kiekvienos kelionės metu, dėl savo ramybės?Vienžo, įdomiai jūs!
Ėjau pagooglint tą wolf cut
tai nelabai supratau, kaip ten korėjietė gaunas. Bet šiaip turėtų būt gražu
Aš pati irgi pagooglinau . Tai įvairiai ten gali būti. Bet panos konkrečias būtent korėjiečių foto rodė, panašu, kad pas jas populiarus tas kirpimas. Mažei dar surišo tokias uodegytes, o dar tamsiaplaukė, na, tai labai panaši į foto buvo
.
*****, atėjo tyrimo rezultatai, tai ir mažė reikalų su skydliauke jau turi....
Aš irgi paguglinau,.
O kodėl man atrodė, kad tavo, Restar dukros šviesiaplaukės, tai nelabai įsivaizdavau korėjietės.
Man patiko tas būdas kur suriša priekyje plaukus ir nukerpa, o tada išleidžia ir gatavas kirpimas. . Bent jau man prie wolf cut išmetė. Kažkada seniau buvau radus ir vienu metu vos ne sau taip nusikirpti norėjau, kai namie niekas nesutiko patrumpinti.