Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ėjau ir aš googlint. Mūsų laikais tai iškarpytais plaukais vadinosi.

Viskas prasidėjo atostogos :wub: Ta ir kita 19 metų proga skaniai pavakarieniavom Loky. Šerniena tiesiog tobula :wub: 

Restar, kada išvažiuojat?

Atsakyti

Liniuka, mes lyg 12 dieną. Gal spėsiu iki to laiko kažkaip pozityviau nusiteikt/ pasiremontuot save.

O jūs kada?

Jo, prisiminiau, kad pati turėjau panašių karpytų šukuosenų, turbūt ir pradedant nuo 14-15 metu. Reiks dukrom parodyt :). Sukasi ratu visos mados. Tik pavadinimai mandresni :). Kirpėja sakė, kad šukuosena tiems, kam patinka betvarkė, visai nereiks šukuotis. Mažė džiugiai pareiškė "Man patinka betvarkė!". Tik kažko tai manęs nenudžiugino, nes aš kenčiu nuo tos betvarkės nuolat...

Mano viena šviesiaplaukė, o kita - ne :). Dabar jau gerokai pablukus šatenė, palyginus su Kerpenos tamsumu, galima ir dark blond turbūt vadinti, bet mūsų šeimoje ji natūrali tamsiaplaukė :).

Kaip tingiu perverti virbalus ir matuoti bliuskę, o geriausiai išvis būtų išskalbt ir palaukt, kol išdžius, o tada skalbt. Bet kito mezginio neturiu, nenoriu vilnų nei kojinių, o konkretaus plano kitkam lyg nebeturiu. Nualai nenusipirkau siūlo papildomo ir neliko. Nebent to paties nusipirkt dar, bet tingiu mėginuką iš 3ijų gijų bandyt.

Ai, o trečią kolegę pasirinkom faina, nusprendėm, kad apsieisim be iššūkių, kad turi būti pagalba, o ne papildomas krūvis. Džiaugiuosi.

Atsakyti

Kaip tingiu perverti virbalus ir matuoti bliuskę, o geriausiai išvis būtų išskalbt ir palaukt, kol išdžius, o tada skalbt

O kodėl?

Atsakyti

Restar, Birštone gal pasirodysi? 

Ryt išvažiuoju į Varšuvą. Pakeliui Emilį psliksiu. Šnd Vilniuj buvau pas klientus, nevairavau, bet vienur bendraut, kitur. Tašes savo, Emilio sukroviau. Pavargau.

Tai ryt, jei pavargsiu vairuot, su kolege keisiuos. Nors ji automatu važinėja, nesižavi idėja mechaninę vairuot. O aš automatinės niekad nevairavus.

Kažkaip bus. 

Atsakyti

Oi, apie tuos pamestus numerius. Mano dukra taip vienam vakarui ES valstybėje “pametė” pasą, dėl tam tikrų istorinių priežasčių, kurį kitą dieną “surado”. Viskas kaip ir buvo gerai pusę metų, kol iš vienos kelionės neteko grįšti į Lietuvą per ne Šengeno šalį. Vos įleido, nes pasas gi pamestas. Žiūrėsim šį penktadienį ką migracijos tarnyba pasakys, kai nueis naujo darytis. Tikiuosi jie mato tą patį, ką ir pasieniečiai.

Atsakyti

MHC :D​ 

Atsakyti

JKLMN :D​ 

Atsakyti

O kodėl?
Nu nes viena galvoju, kitką rašau :). Tingiu skalbt. Bandysiu sumegzt visą siūlą ir bus, kas bus. Arba gerai, arba teks ardyt -trumpint ar ilginti.

Kas per kodai/ paslaptėlės? Ai, Katuko tai supratau -masinos ne. O Liniukos? Mūsų tai LOM :).

Mane džiugina lietus, nereikėjo niekur važiuoti ( pas brolį braškių), gal net kaip nors pajudesiu prie rūbų krūvų.

Niuma, aš labai lėta ir mąstyme, ir veiksme dabar. Nesusidėlioja man tas Birštonas šiuo metu niekaip. Jeigu kažkokiu stebuklingu būdu ten atsidurčiau, gal būtų faina, bet gal ir ne, nes esu tokia ribinė, pati sau nepatinka, tai nereik ir žmonėms rodytis. Geriau bandysiu kaip nors itin lėtai ir ramiai susiruošt kelionei...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 liepos 2022 - 11:20

Numerį kačiukas pamurkė, Вискас Ман айшкуууу

Atsakyti

Beveik prisiraganavau tas raides. Įrodymai anam puslapy :D  vyrs klausia ar patenkinta, bet man kažkaip dzin, tik reiks persiprogramuot smegenis, kad automatiškai seno rinkinio vis nevardinčiau

Atsakyti

Prisiraganavai :). Aišku, sumokėjus daugiau, galėjai užsisakyti, kokių nori, kad ir MIAU :).

Visgi kokia laimė turėt namie tikrą gyvą katuką :wub:​ .

Atsakyti

Ai, iš netikėtai gerų dalykų. Vyras švaisto pinigus už Deli+ prenumeratą, tai bent aš skaitau :). Ir išlindo pasiūlymas prenumeratoriams sužaisti protmūšyje. Buvo smalsu ir sužaidžiau, sekėsi neblogai. Galima buvo ten kažką laimėt, bet nesigilinau. Ir ką - gavau 2 kuponus po 20 eur knygoms iš Dvi tylos knygyno. Paėmiau  2 už 44 eurus, sumokėjau 4.  Negaliu patikėt :). Reikės dažniau pažiūrėt, ką jie ten siūlo žaist :). Žinoma, debiutanto sėkmės efektas man dažnai pasitaiko.

Atsakyti