Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba Kilo įdėja dėl Liniukos covid pažymėjimo. Kadangi ji jau skiepyjos palaikomąja doze ar negali tame pažymėjime būti palaikomųjų dozių kiekis ir kiek ji jau jų gavo🤔 nes jau gi yra ką skiepyjo trečia palaikomąja.🤔

Nors ne... pirma.rašo dozių kiek gavai paskui kiek pagal schemą reik.  

Atostogos į pabaigą, bet džiaugsmo nėra🤔 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 11 rugpjūčio 2022 - 14:07

Ai kol jokiems pasams ir kelionėms nereikia tų skiepų skaičiaus tai nesuku galvos. Nors dabar galvoju, kad gal į kokią USA skrendant ir aktualu :hmm: Nusimato kažkada rudenį komandiruotė. Jei pasą turėsiu :D Nes liko apie pusmetį, tai užjūriui jau mažokai. Paso keitimui užsirašiau rugpjūčio 23, tai mėnuo, tada dar estai kažkiek laiko. Ai bus tai bus, nebus tai nebus :) 

Jau pradedu norėt megzti. Ypač katuko siūlai vilioja :)​ 

Atsakyti

Užtenka, Linuka, tau tų skiepų :). Nors USA gal savo taisykles turi, jiems ES Covid pažymėjiimas turbūt negroja. Bet u bet kuriuo atveju visokeriopai pavyzdinga, o 4ta dozė dar niekur neprivaloma gal.

Freke, faina, kad užsukai ir net apie mezgimą galvoji. O ko džiaugsmo nėra? Nors, tiesą sakant, ko džiaugtis, kad atostogos baigiasi :). Bet ar pailsėjai bent?

Aš tikrai nepavargstu :), gyvenu tausojančiu režimu, darau tik tai, ką noriu (uogienės ir vištos jau pamirštos :) ).  Jaučiu, kad kažkas su hormonais netvarkoj. Pas endokrinologę taip ir neužsiregistravus, nes išvs jokių laikų nerandu...

Atsakyti

Uošviai išskrido gi birželio pabaigoj į USA. Skiepų pilna schema reikalinga. 2 vnt. Rekomenduoja atvykus izoliuotis ir pasidaryt testą. Jei turi trečią, palaikomajį, gali nei izoliuotis, nei testuotis. Skiepai mūsiškiai pripažįstami. Įrodymai tinka bet kokie, tame tarpe ir ES sertifikatas.

Beje, verslo keliautojams gali būt kitokių reikalavimų, aš jų neskaičiau, neaktualu buvo.

O bet tačiau. Negali žinot, kas bus rudenį :D 

Kokie tokie Katuko siūlai :hmm:  camel spalvytė?  :rolleyes:  nors kartą ir aš užinfluencinau :D​ 

Atsakyti

Aha. Nors ką tik buvau MG ir čiupinau camel spalvos meriną, labai gero storio ir vis tiek susilaikiau :rolleyes:​ 

Atsakyti

Hm, susilaikei, bet pamiršt negali ir dabar gailiesi :D 

kokio ilgo kardigano tau nereik? :rolleyes: 

Atsakyti

Restar,  kažkaip nesijaučiu atostogavus 😁 

Liniuka, kolegė pernai važiavo. Su vienu skiepu ir oficialia liga(susirgo kaip tik prieš antrą dozę ir nusikėlė jai). ES pažymėjimas galiojo.  Tai tau su trim ir oficialia liga tikrai bus ok. 

Atsakyti

Man po 2 skiepų ir prasirgtos ligos pažymėjimą 6 mėnesiams išskyrė. Ir vėl nebegaliojanti esu nuo kažkada.

Atsakyti

Niuma, atsidaryk tą sertifikatą su dviem skiepais ir surask galiojimo datą :mirksiukas:  neradai? Tai kas tau sakė, kad jis negalioja?

Ant setifikato apie ligą taip-yra galiojimas.

Aš būtent dėl.kelionės į USA ieškojau ar yra koks nors terminas po paskiejimo-ir ne, niekur nekalbama, prieš kiek laiko skiepai turi būr padaryti.

Aišku, kai kurios šalys įsivedę 12 mėnesių laikotarpį. Pvz Baltarusija. Bet manau, kad rudenį info bus atnaujinta.

Atsakyti

Knisu lysves

Darau nagus

Glostau liną

Ryt man jau otoooooostogai!!!! Lialialia

Atsakyti

Oho, Gadget :D  labai svarbu prieš glostant liną, nagus susitvarkyt. Ypač po lysvių knisimo

Ką gero tau atostoga žada?

Atsakyti

Niuma, neturi sustiprinančio trečio skiepo, užtat ir negalioja.

Gadget, galvojau, kad tu prie jūros jau atostogavai  :bigsmile: . Atostogos yra gėris.

Aš tai jau vilnas noriu čiupint, nors ir karščiai ateina. Dėl to tai nesmagu vilnas megzt bus. Bet nešiot turiu ką. Reik dar antrą bliuskę nusiardyt.

Atsakyti