Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, atsidaryk tą sertifikatą su dviem skiepais ir surask galiojimo datą :mirksiukas:  neradai? Tai kas tau sakė, kad jis negalioja?

Ant setifikato apie ligą taip-yra galiojimas.

Taip. Pasirodo :) 

Skiepijimo data yra. Galiojimo - nėra.

Ant ligos pažymėjimo galiojimo data yra. 

Atsakyti

Kepinu duomedžio vaisius.

Nesipakuoju.

Londonamiestinė bus atostoga.

Rožininko pirštinės - metų atradimas.

Atsakyti

Taip. Pasirodo :)

Skiepijimo data yra. Galiojimo - nėra.

Ant ligos pažymėjimo galiojimo data yra. 

Šiaip net paskaičiau. Iš tikro ES komisija yra nusprendusi, kad tipo tas 2jų skiepų sertifikatas galioja 270 dienų po paskutinės dozės. Po 3jų nėra galiojimo termino. Bet čia nusprendė jau šiais metais. 

Bet kaip ir minėjau, konkreti šalia turi nusistačiusi savus terminus. USA nesvarbu, kada daryti skiepai, svarbu, kad turi.  Po ligos be apribojimų tik 90 dienų, kai ES-180 dienų. Ir t.t. ir pan. LT  išvis kol kas jokių sertifikatų nereik.

Blablabla... sugalvoji kažkur važiuot ir paskaitai, ko ten norės iš tavęs...ta pati USA testavimą atvykstant atšaukė tik birželio pabaigoj. Tai rudenį gali vėl uždėt...

Atsakyti

Aš tai noriu miško/ežero/baseino ir pan. atostogos, tik ne miesto jokio, šiukštu...

Atsakyti

Šiandien netikėtai įdegiau, Rodos neilgai laukuose pabuvau su maikute, o vakare pasijautė pečiiai ir kaklas.

Truputį sudalyvavau javapjūtėje, O paskui dar tetai kiemą su žoliapjove nupjoviau. O kiemas ten - yra ką pjauti. Tai  ant kojų nebepastoviu beveik, ryte bus turbūt blogai, Neabai man paskutiniu metu su kojomis. Net nežinau - ar čia nepaisant skausmo augiau vaikščioti ir prasijudins, ar čia kaip tik pasisaugoti. Kartais jau visoki„ų diagnozių prisigalvoju, bet paskui pasitikrinu internete požymius, - ne visai tas. :)

O šiaip kaime nustabaus gražumo vakaras

Atsakyti

Kerpena, gal kokių elektrolitų pavartot :hmm:  nes gal karštis ir nuovargis išplauna.

o šiaip matyt pavargę ir apkrauti sąnariukai. Staigiai padidintas krūvis neišspręs problemos, reiktų pamažu didint

Atsakyti

Aš tai noriu miško/ežero/baseino ir pan. atostogos, tik ne miesto jokio, šiukštu...

Aš visus metus praktiškai kaime ir miške gyvenu.

Atsakyti

Hm, susilaikei, bet pamiršt negali ir dabar gailiesi :D

kokio ilgo kardigano tau nereik? :rolleyes:

Nu būna kartais toks jausmas uždarius duris, kad reikėjo imt :D Bet negi grįši, kai ką tik pasakei, kad niekas nepatinka :D Beje nauja pardavėja jau yra pas juos.

Katuk, net neįsivaizduoju, ko man nereik :D O gal ir reik :D Kas ten supaistys :D 

Atsakyti

Nu suprantu, pilnatis, visokie ten ciklai... :D 

Baigiau megztinį. Sumezgiau visus įmanomus galiukus :D liko tik nuokarpos. Bet klientas vakar patingėjo matuotis, tai nežinau kaip ten su rankovėm. Svarstau, ar laukt primerkos ar skalbt be jos. Nes nu vistiek nieko nebepataisysiu. Realiai nuo planuoto rankovių ilgio praradau kokius 5 cm. Ne tiek ir daug, o dar jei pavyks patampyt, tai gal ir sueis :D  bet su vyrais sunkiau nei su moterim. Jie žino, ko nori. Pvz tokio rankovių ilgio ir taškas :D 

Kas ten apie patį megztinio ilgį kažką rašė, tai jis jau buvo pamažintas. Ženkliai. Nėr kur daugiau. 

O sveria megztinis :blink:  virš 800 gr. Nei ilgas nei didelis... toks sakyčiau tarp S ir M dydžio

Atsakyti
Bet kiek pyniųųųųųų.

Pasisvėriau vakar Kopos siūlų likutį. Užteks.
Atsakyti

Niuma net gaila, nes man dabar galvot kur tą šimtgramį kišt :D

Atsakyti

Kokių ten vienodų siūlų turit? Katuk, aš sakiau trumpint. Nu pamatysi išskalbus, kas darysis. Bet aš tai savo klientus, nori ar nenori, priverčiu bet kada matuotis, jie mažų mažiausiai tai skolingi man be kalbų :). Pilnaties sapnai labai ryškūs:), ir laivais per didžiausias bangas plaukiau, ir Lenkijoj prie ežero ilsėjausi, vaiką tramdžiau, kad nešiukšlintų visom mokamom ir nemokamom kalbom, stebėjausi, kad anglų visai nesupranta, tada supratau, kad rusiškai nepakalbinau. Ir, pasirodo, kad tik tą ir supranta, iš Latvijos, išsinuomavę vilą gal už 9000 EUR. Tada jo tėvai rusiškai garsiausiai bartis ėmė. Žmonės -stebėtis, kokia čia tauta, kad taip nekultūringai elgiasi. Aš pradėjau dainuot Rusijos/CCCR himno kelias eilutes ir pridėjau "Rossija idi na...". O tada mane išgirdo kažkokie klasiokai ir ėmė mano mergautine pavardė šaukti... Vienžo, sapnuose viskas taip persipynę... Ale intensyvus naktinis gyvenimas buvo, priedo porą sykių į wc ėjau, nes nuo  kompoto susilaikyti negalėjau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 rugpjūčio 2022 - 11:34