Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, gal kokios kojinės išeitų :hihihi: 

Siūlų įsimečiau tik kojinėms, tai planas tolimesnis aiškus.

Dar knygą turiu, kaip nors išgyvensiu.

Sapnus sapnuoju, bet ko tai nepamenu iki galo. Kažkokios nuotrupos.

Atsakyti

Katuk, o tu dabar kur? Jau nebesuseku :D​ 

Atsakyti

Dabar čia :D 

Pas vyrą. Grišiu į mėnesio galą. Vėl bus atostoga dirbantiems :D 

Kitą savaitę turėsiu vargelio su auto dokumentų tvarkymu. Reik pratęsti jo legalų pasibuvimą RU.

Ai, nepasakojau. Susiruošiau tokį vieną užsisenėjusį spuogą ant nugaros išpjaut  :rolleyes:  na būna, kad užsistovi riebaliukas ir susiformuoja tokia kieta kapsulė-cista. Ir ji mane nervina, nes matyt ant kokio nervo "sėdi". Vis badosi ir lyg skauda kartais. Tai va. Tokį "šūduką"išpjaut kainuos beveik 400 eurų  :oh:  o užtrunka toks darbas kokią valandžiukę. Tik kad praustis negali 10 dienų :D​ 

Atsakyti

Katuk, lakstuk !

Atsakyti

Katukas tudy siudy, pėdas mėto nuo seklių :). Prabangus spuogiukas ... Laimei, neturiu nieko panašaus. Arba, jeigu ir turiu, tai nežinau :).

Jau užkniso telefonas, kai namie ir nieko ypatingo neveikiu, tai kažkaip jaučiu pareigą atsiliept, na, ir galų gale prisėdau prie kompo, nes prisikaupė laiškų. Jeigu atsakysu po 2 sav, tai gali ir man būt per vėlu. Tai dirbtelėjau truputuką.

Na, ir pagaliau sulaukiau ir aš rusakalbių Swedbanko darbuotojų :). Vakar skambino, žiūrėjau serialą, nebuvau nusiteikus bazarint, tiesiog padėjau ragelį. Šiadien ta pati motera, iš kito numerio, ta pati dainelė. O sakau, kodėl rusiškai iš Swedbanko kalbat? Tipo, aš nurodžiusi, kad rusiškai moku. Sakau, kad niekur aš nenurodžius. Nu, tipo, kai pasirašinėjot sutartį su banku. Tai, kad sakau - nieko aš nepasirašinėjau :D. Nu ir numetė ragelį. Realiai tai esu atsidarius sąskaitą prieš 20 metų gal, kai paskolą ėmėm, turėjau būt kaip laiduotoja. Tai vat ir yra ta tuščia sąskaita, niekada daugiau reikalų su tuo Swedbanku neturėjus.

Kaip, Niuma, tavo pilietiškumas baigėsi? Kadangi manęs nepradėjo apgaudinėt, tai aš gal nebūsiu pilietiška, nes nežinau, kur ten ką pranešt.

Atsakyti

Atmetė mano pareiškimą kitą dieną, nes niekas nenukentėjo. Gali toliau skambinėt, kiek tik nori. 

Atsakyti

Nu va...Skamba tai visai be ryšio. Ir stenkis tu, žmogau...

Sėdu prie mezginio. Į sodą ryt važuosim.

Atsakyti

Restar, sakai tuščia sąskaita :D  siūlau pasidomėt, ar ne minusinė. Nors jei laiškų negavai, tai gal ir kaba tokia.

Aš kažkada turėjau irgi Swedbanke. Kai nedavė paskolos, ištampę nervus, nusprendžiau ją uždaryt. Parašiau prašymą, bla bla, reikėjo ten kažkokį mokestį kelis litus nuskaičiuot. Dar litai buvo. Tipo, mes nuskaičiuosim ir uždarysim po savaitės. Nu ramu, aš gi viską padariau. Po kokių 5 metų gavau laišką, popierinį su grąsinimu. Kad jei nieko nedarysiu, jie turi teisę išieškot kelis eurus už sąskaitos administravimą ir uždaryt prievartiniu būdu. Nu tada, su dūmais iš ausų variau į tą banką, išsireikalavau raštiško paaiškinimo, kad šįkart jau tikrai uždarys tą sąskaitą. Priešinosi visaip, tipo mes tokių nerašom, neturim teisės.. man dzin-kaip norit taip įrodykit, kad uždarėt. Tikuosi taip ir padarė, bo nes net neturiu jokių galimybių patikrint :D  jokių prisijungimų nebėr seniausiai. tik tą raštelį su pasižadėjimu.

O iš sukčių esu gavus pora skambučių. Vienas net į Wiberį. Juokingiausia, kad iš kažkokio Švedbanko (taip ir sako). Aha, ir aiškina apie rusų kalbos pažymėjimą. Nesvarbu, kad seniai ten neturiu nieko. Kalbėjau su Sergejum. Buvau pikta, tai apstaugiau ir pasiunčiau kažkur toli, liepiau pamiršt mano numerį.

Atsakyti

Ką tie bankai, aš tai va eilinį kartą laimėjau babkių :D

Priedas  Screenshot_20220812_174310.jpg   197,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Plę Liniuka, nu ir sekasi tau ..

Atsakyti

Bet googlas sako, kad egzistuoja toks fondas :D  padeda skurstantiems Afrikoj.

Tik nedidelė klaidelė varde...

Atsakyti

Nu kam tu apie tą klaidelę, jau buvau apsidžiaugus....

Atsakyti