Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš galvoju, kad policija reaguoja į pranešimus. Iš manęs norėjo sukčius pirkti daiktą su neteisėta dpd nuoroda. Parašiau pranešimą. Kitą dieną jau ir numeris neveikia, ir nuoroda.

Šiandien kokioj akcijoj atrakcijoj buvau. Įsivaizdavau, kad Negyvojoj jūroj plaukiojau - plūduriavimas ant druskinio vandens. Išjungė visiškai. Rekomenduoju Only good vibes.

Atsakyti

Ai, tokių ir panašių spam'e darbinio pašto ne vienas ateina :).

Atsakyti

Restar, 12 Rug 2022 - 12:23, parašė: Kokių ten vienodų siūlų turit?
Iš woolio medvilnės su kašmyru: Priedas  received_919276789466215.jpeg   273,23KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  Screenshot_20220531-070207_Messenger.jpg   217,15KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Gal kuri žinot kas čia per gėlė? Goglas pagal nuotrauką tik pelargonijas meta. Gal kartais ir pelargonijas, bet žiedai tokie nelabai panašūs. Teta nusipirko pavasarį, nežino ar žiemos ar ne. 

Priedas  IMG_20220813_145516.jpg   718,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pelargonija čia

Atsakyti

Man irgi atrodo, kad čia pelargonija.

Atsakyti

Lauke nežiemos, bet namie pelargoniją galima išsaugoti krūmą arba šakelių pasidaugint.

Atsakyti

Kelis metus bandžiau per žiemą išlaikyti tai arba visai nudžiūvo, arba tokia nususus pavasarį buvo, kad net nesinorėjo sodinti lauke. O šiaip mano meilės paskutiniais metais yra margeniai :wub: Jų tiek rūšių, užaugina tokią puošnią lapiją, kad net żiedų nereikia.

Priedas  Screenshot_20220814_124011.jpg   825,55KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20220814_123901.jpg   733,4KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20220814_123835.jpg   560,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sako pelargonijas geriausiai žiemai laikyti vėsiose patalpose, kur šviesos yra. Kas turi namuose šildomus garažus, ar kokias vėsias laiptines, verandas, kur nėra visai nešildoma, bet ir daug vėsiau, nei gyvenamuose kambariuosi. Ir geriausiai vasaros pabaigoje įšaknydint jaunus augalus, nei imti žiemai senus. Tiek prisimenu iš tų metų, kai turėjau ir aš balkone pelargonijų užsiveisus, kai dar  daugiau gyva buvau ir daugiau norėjau visko. Bet pati kai tokių patalpų neturiu, tai neteko išbandyt. O margenių dviejų rūšių  turėjau praeitą vasarą balkone dideliam vazone. Buvau rudenį prieš pat šalnas mažus augunukus nusiskynus mieste, Praeitą rudenį dar trečios rūšies bvau įsišaknydunus, bet per žiemą nunyko viena iš pimų dviejų, O pavasrį išmečiau ir likusius,su visomi kitomis gėlėmis.

Mano tokios buvo:

Priedas  IMG_20220814_200654.jpg   445,6KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 rugpjūčio 2022 - 19:10

Šiandien netikėtai vyras parvilko du kibirus agurkų, tai be meilės 8 trilitriakus uzmarinavau. Visą vakarą prasiknisau :B 

Išsitraukiau seną pradėtą kašmyrinį, mezgu letaaaaai, nes daug pynių ir 2,5 virbalai.

Atsakyti

Murrrrrr

Atsakyti

Laba diena, kas murkia, kas skalbimais/ tvarkymais/ maisto gamyba užsiima :). Griausim spintą miegamajam, trauksim į šoną, dukrai reikės normalios lovos, kitaip netilps.. Reikia viską iškraustyti, nežinau, kur siūlus slėpt :). Tuo pačiu atsikratysiu dar panų šventinių 👗, dar visokių užsigulėjusių rūbų. Nusprendžiau, kad nebelieknėsiu tiek, kad tilpčiau į vienas kažkada tobulas kelnes, ir dabar man jos patinka, bet ai, visgi gal 1 litą už jas mokėjau :D.  Išsiskalbiau pora sudulkėjusių švarkų, abi pataisytas bliuskes. Išskalbtos mažos atrodo :). Kojines vakar sau baigiau ir išskalbiau. Berašydama supratau, kad neturiu ką megzt :). Ai, gali būt ir kojinės iš naujų siūlų, bent 6 porom turiu...Nors norisi ir kokio naujo megztuko į darbą. Panašu, kad teks dažniau ten eiti jau nuo rudens.

Tai va tokia mano transliacija. Ai, maisto gamyboje vis dar ką naujo mėginu, sode vaikus džiuginau ramenu su jautiena, išbandęs summer rolls, skanu, bet vaikams tie ryžių lakštai nepatiko, šiandien su dukra sočias Cezario salotas gaminom, su vištiena. Neatsidžiaugiau, kokia minkšta ir sultinga krūtinėlė iškepė karšto oro gruzdintuvėje. Reikia dar kokį slyvų pyragą sulebedot, kad slyvų išmest nereiktų, labai jau jos minkštos, skystos 

Atsakyti