Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Susiradau tą cipsiuko receptą, tai maniškis labai panašus. Tik ne su margarinu, su sviestu. Suminkyta tešla atšaldoma. Neblogas patarimas, apipjauti su lėkšte iš karto formą, likučiai kepami vėlesniems papuošimams.

Nu žodžiu, lakštai tai gavosi manau neblogai, bus matyt po sutepimo. Pabursiu, kad kremas pavyktų :rolleyes:​ 

Bet uodegą tai skauda :B 

Atsakyti

Katuk, kad neskaudėtų!

Woolis užsivežė buklių. Aš stipri, aš labai stipri. Turiu atsargų. Nereikia man juodos buklė. Nereikia.

Atsakyti

Jurgitak  - bukle ir dar juoda - pagailėk savo akių... Buklė man ir taip pasitaiko ne taip užkabint, o ant juodo siūlo išvis neatrinkčiau, kur akis, kur kilpa...

Dariau ryte mini mankštelę (man kaifas, kai ryte aš viena, o visi miega) ir staiga prisiminiau, kad man susitikimas gyvas šiandien, tik nepamenu, kelintą... Sėdau prie kompo  ir baigėsi malonus rytas be rūpesčių...

Kažin CUP dar yra siūlų parduotuvė? Poreikis gyvai kokį minkštą gražų kamuoliuką išsirinkt kepurei, būtų turbūt pigiau nei siųstis kažką, kad ir su nuolaida, bet tuo pačiu dar ko prigiebiant...

Atsakyti

Restar, yra, bet siūlų kepurei pasirinkimas tai ne itin...

Atsakyti

Prieš kelias savaites buvau užsukus, nu visai nieko įdomaus. Siūlyčiau rinktis kitą kokį tašką

Atsakyti

Kokį siūlot? :) Be MZ? Kur ką gero radot? :D

Ir apskritai nesuprantu, kokia spalva galėtų daugumai tikti...

Atsakyti

mados garažas?

Atsakyti

Vat ir žiūriu, kad Vilniuje nelabai yra gyvų siūlų parduotuvių belikę - nei Casa Lana, nei Kasiūlai...

Norėjau pėsčia nueit, iki Mados garažo jau važiuot reiktų. Ir ne matkelis :). Kožna babina jau vos ne skirtinga sudėtis, kokios spalvos yra, tokios, žodžiu... 

Tai internetu daugiau pasirinkimo tada.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 lapkričio 2022 - 09:15

Saulės siūlas, Siūlų miškas, Midara....nu googlas parodo visas.

Aš šiaip gyvai lankausi tik Mados garaže :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ai, nu, spalvos. Visom vienos idealios nepritaikysi. Gal labiausiai tiktų kokia neutrali :hmm: pilka, ruda.... bet man rodos jau kalbėjom, kad tikrai nebus taip, kad viena visom tiktų. Siūlyčiau megzti kaip sau, pačią gražiausią :D  o ten bus matyt

Aš pvz galbūt visai kepurės nenešiosiu :rolleyes:  šiais metais :D  bet tai nesutrukdys pasidžiaugti mainais :P 

Ir tikrai nemanau, kad mano numegztoji ideali. Kuo daugiau jūs diskutuojat, tuo labiau aš abejoju :D​ 

Atsakyti

Šiaip tai jo, normalių ne turkiškų siūlų gyvų parduotuvių nelabai Vln yra.

Katuk, laimei, kad tik melynėm atsipirkti, griūnant atbulom ant plytelių visko gali baisaus nutikti.

***** kaip užsidegė gerklė :B Visą naktį prasivarčiau, visi sąnariai skauda, gerklė visa užtinus, vos prakalbu :B​ Tokia angininė savijauta. Nors niekur visiškai nesušalau, nei su sergančiais bendravau. Rrrrr

Atsakyti

Nu aš taip tikiuosi, kad tik mėlynėm.... bet kadangi skauda lokalizuotai, judėjimui netrukdo, tai gal tikrai kauliukai nenukentėjo.

Gerklei :4u:  gal kokio vandens šalto pagėrei? Nu arba šeimyna užnešė ko nors...

Aš tai galvoju, kad kepurei visai tinka ir turkiški siūlai. Būna visai padorių ir sudėčių, ir kokybės.

Atsakyti