Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Įdomus, bet per dideli man jau tie sparnai būtų. Balloon paprastumas man labiau. Mielai nešioju. Dukros išaugo. Dičkei Baloon cardigan numezgus, mažei reikėtų irgi ką nors naujo numegzt. Kada visus norus realizuot? :oh: 

Pasivaikščiojau šiandien iki Delonos salyklo duonai ir parėjau namo per senamiestį. Pakeliui kolegei numečiau idėją apie vakarienės su valdyba vietą - tiko! Parsivilkau 3 siuntinius ir maistelio biškį.

Atsakyti

Ooommm juodojo penktadienio proga siūlinės jau pypauja apie nuolaidas, o piniginė tuščia totaliai.

Reikia išsitraukt savo siūlus ir pradėt žaist parduotuvę su savim 🤣🤣

Šiaip paskutinius du kartus taip ir nutiko, kad ieškodama vienų siūlų rasdavau dar kelis pamirštus. Reikia atsinešt visus į naują miegamąjį iš vaikų ksmbarių ir susidėt į komodos stalčių, lovą ir spintos vieną lentyną. Nes dabar per skirtingas vietas, pamirštu, ką kur ir kiek turiu. 

Atsakyti

Jo kartais siūlų susidėliojimas ir susitvarkymas apsaugo nuo pirkinių...karrrtais..

Atsakyti

Ai, negali žinot. Kartais kaip tik paskatina :D​ 

Atsakyti

6 kepurę pradėjau :). Gal ir nebaigsiu, bet tiesiog toks relax mezginys iš Qqutės siūlų :).

Atsakyti

kurių?

Atsakyti

Drops Air. O ką tu iš jų mezgei? Turbūt nusiivelia, įtariu? Bet pagalvojau, kad vaikams snoodams ar šalikams patiktų švelnumas gal.

Atsakyti

Mezgiau kardiganą. Subliuško išskalbus tai nelabai man. Bet gal kepurei jei tankiau..kokiais virbalais mezgi?

Atsakyti

Šnd nuotoliu, tai pietums vaikams wrapai-tortilijos. Gera idėja pakept sulankstytus sumuštininėj. Sau tik į salotos lapą susivyniojau mėsą su daržovėm. Įtariu, kad paplotėlius reikia chebrai palikt :) ir superinio skanumo perlinių sriuba su kalakutienos kaklais gavosi. Aš sau prisignaibiau mėsos. Vaikams ir be jos skanu.

Pas qqtę kojinių banga. Pas Restar- kepurių :) 

Man reik ir vienų, ir kitų bent po vieną kalėdinėm dovanom, galvoju. Didesniam kiekiui- nei laiko, nei noro neturiu. 

Atsakyti

Niuma nu tai :) darom turgelį- aš kojinių, Restar kepurių  :D​ 

Atsakyti

Man va pirštinių reikia, megzt tingiu

Atsakyti

Man ir pirštines megzt patinka. Tik reikia pradėt :).

Qqute - 3,75. Bet kaip nešiojant elgiasi?

Pietūs bus po kokių 30 min, kai zuikis su bulvėm iškeps.

Grožiui ir maistui išleidau šiandien virš 200 eur, neišėjus iš namų :). Susigundžiau Filorga ir ne tik. Bus ir dovanom.

Atsakyti