Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu buvo :D. Palyginus, kaip kad paprastai apsiperku :). Ir dar nežinia, ar gausiu prekę ir atgausiu pinigus :).

Atsakyti

Arba gausi du golfus :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Vat ir sakau, kad nepaprasta. Atėjo laiškas, kad rinkčiausi kitą mokėjimo būdą. Tai suprast, kad visgi nei vieno karto nesumokėjau? Vėl skambint? Nedalia su tuo golfu :).

Atsakyti

Man tai žymiai labiau patinka gyvose parduotuvėse prekintis, pačiupinėt, pasimatuot, pamatyt realų vaizdą, o ne nurerušuotą nuitrauką ant baslio :) O jau grąžinimas tai man išvis tragedija. Kartais patingiu išsiųst, tai taip ir lieka.

Šiuo gyvenimo momentu trūksta bliuskių :D Darbe karšta, o spintoj ryškus trūkumas ilgom rankovėm plonų viršutinių dalių.

Liko dvi savaitės, belia kiek darbų ir atostogos :yahoo:​ 

Atsakyti

Mano dėkinga darbo vieta- prie Akropolio, tai dažniausiai Reservede nusiperku, pasimatuoju ir, jei netinka- kasoj gražinu. Jei paštomatu parsisiunčiu, tai irgi kasoj gražint galima.

Restar, delfis rašė, kad Swedo internetinis atsiskaitymas streikavo. O ką rodo Reservedo užsakymo paskyroj? Apmokėta ar laukia mokėjimo? Ką banke- rezervuota ar nėra judėjimo? Aną dieną vyras Nordo pavedimą darė, tai gal 2 val buvo pakibę pinigai, kol parašė, kad nuskaityti.

Atsakyti

Norisi spalvųPriedas  Screenshot_20221209_190756.jpg   539,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tobulos spalvos  :wub: .

Mano Seb, bet pagalba sakė, kad visi bankai streikuoja :). Ir gi sakė, kad mato mano pinigus. O banke gali dar nesimatyt nurašymo. Bežiūrėdama radau, kad dar neišprotėjau ir nesivaidena. Tai HM mokėjimą dariau. Pinigai rezervuoti nuo lapkričio pabaigos... Bet paskyroj mano nėra to užsakymo :(. Reiks skambint į banką klaust, ką jie ten cirkinasi. Faktas, kad aš nebepamenu, ką šalia megztinio bandžiau pirkt...

O internetu net pagalvojau, kad sau beveik nieko ir nesu pirkus. Gal kokią maikę papigiai. Vaikams daugiausia. O sau vis netyčia CUP apsiprekinu. Dideli prekybcentriai mane veikia taip, kad vos ne autistė jaučiuosi - pamirštu ir ko noriu, ir ko reikia, sutrikusi nuo vaizdų, žmonių, erdvių... Ima skaudėt galvą ir noriu tik maut kuo greičiau namo. Dabar jau ir jaunimas po truputį patys apsipeeka, už ką aš esu jiems labai dėkinga.

Su grąžinimu man panašiai, turiu tokių daiktų. Bet jau 2 kartus ne pernelyg skausmingai grąžinau, per paštomatą, tai jaučiuosi persilaužusi. O važiuoti į parduotuvę grąžinti - ne ne.

Užsimaišiau pora kepaliukų duonos, reiks eit dar meduolių tešlą pasidaryt. Ryt važiuosim su maže pas jos klasiokę - visos mergaitės su mamom pakviestos kepti meduoliukų :)

Atsakyti

Hm... čia kažkas svarsto ar jau laikas puošt eglutes, ar dar anksti, o mank vyras jaj Kalėdines dovanas po egle sudėjo. Tik be vardų 🤪 išprotėjęs. Na, ir dar fejerverkus.

Pirmą kepurę kolegei baigiau (man per laisva), galėsiu skalbt, o ji spalvoto bumbulo ieškot.

Priedas  received_561156765823014.jpeg   122,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Net ir “Saulė ir jūra” apie mezgimą. :D
Priedas  40733F3F-8077-4CE3-93D8-4230B34EF7BD.jpeg   233,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tylu. Užsnigo?

Pasidalinkite patirtimi. Geriausia pagalbinė priemonė megzti pynėms (nukelti akis). Turiu tokią su išlinkimu per vidurį, bet kažkaip nelabai patinka. Gal tiesus trumpas virbaliukas būtų patogiau? O gal dar kokį žinot?

Atsakyti

Tylu. Užsnigo?

Pasidalinkite patirtimi. Geriausia pagalbinė priemonė megzti pynėms (nukelti akis). Turiu tokią su išlinkimu per vidurį, bet kažkaip nelabai patinka. Gal tiesus trumpas virbaliukas būtų patogiau? O gal dar kokį žinot?

Atsakyti

Žiūrint, kiek akių? Jei 3-4, tai be pagalbos. Jei daugiau, gal storą siuvimo adatą išbandyk? 

Buvom ką tik spektakly. Toooks stiprus. Sakom, įdomu, kaip patys aktoriai sugeba išeiti iš rolės..

Kaune- pusto, balta, sniego kalnai, niekas nenuvalyta.... 

Atsakyti