Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, išsivesk jubiliatą vakarienės ir problema išspręsta.

Atsakyti

Priedas  received_727592799037757.jpeg   132,27KB   0 Parsiųsta kartųAi, pagaminau dar vieną tortą :P :D

Atsakyti

Šepardas? .Spėju modifikuotas :) O vat klasikinio tai norėčiau :wub: 

Nu pasaulio pabaiga - neurologė uždraudė megzt :B Bent jau kol susitvarkysiu su rankų tirpimu. Diagnozavo abiejų riešų  tunelio sindromą. Ir dėl to, kad abiejų, tai greičiausia ne nuo pelės, kas dažniausia būna, bet nuo mezgimo :B Vis tiek apykaklę pabaigsiu :B 

Dar šiandien einu pas reumatologą.

Atsakyti

Liniuka :(

o tas sindromas gydomas?

Atsakyti

Lengvesnės formos gydomos reabilitacija ir to, kas sukelia, eliminavimu. O jei rimčiau, tai padaro tokius mažus pjūvius ir atsilaivina tai, kas užspausta.

Atsakyti

Tai gal tiesiog...  keist mezgimo metodą :hmm:  nu rankas kitaip laikyt :D 

Šepardas. Modifikacija tai tik tokia, jog faršas Naturli. Šiaip labai skanus, nevisi mėsėdžiai ir atskiria

Atsakyti

Nu kad keisk kaip nori, bet vis tiek riešai juda. O čia net rekomendavo įtvarus nešiot, kad kuo mažiau judėtų.

Atsakyti

Oj Liniuka…

Eisi į reabilitaciją?

Atsakyti

Liniuka, tai ir Lace minėjo, kad jai tas pats. Spėju, kad ir man gresia, nes kartais taip įdomiai paskauda kairį riešą  :B , faktas, kad ne nuo pelės...

Dar biškį apie nesveikatą :). Kolegė nusipirko naują sofą ir kavos staliuką pagaliau. Džiaugėsi. Nepraėjo nei pora dienų - ėjo apsimiegojus, pamiršo, kad jis ten yra - vožėsi, šonkaulio kremzlę susilaužė, sunku kvėpuot, sportuot ( hiphopą šoka).  Nei juoktis, nei verkt...

Atsakyti

Vėl klipatėlių sąskrydis? :D 

Man tai tik nykščius kartais paskausta nuo mezgimo.

Atsakyti

Kaip galima kremzlę susilaužyt? Ten gi elastinga medžiaga :hmm: 

Aš apšalus dėl Kardiolitos greičių. Jau aną savaitę džiaugiausi. Tai šiandien irgi panašiai. Buvau pas neurologę 16:20. Jinai parašė siuntimą pas reumatologą, užrašė šiandienai 19:10. Tai per pusvalandį ir konsultacija, ir kraujo tyrimai, ir rentgenas :blink: Jokių eilių. O vat valdiškose tai liūdesys. Ta reumatologė dirba santarose, tai sakė 200 pacientų eilė, dar dirba Ukmergėj, ten 300. Kažkoks kosmosas :B​ Paslaugų prieinamumas...

Atsakyti

Liniuka, pas kurią buvai? Įtariu kad pas maniškę...

Atsakyti