Katuk, išsivesk jubiliatą vakarienės ir problema išspręsta.
received_727592799037757.jpeg 132,27KB
0 Parsiųsta kartųAi, pagaminau dar vieną tortą
Šepardas? .Spėju modifikuotas O vat klasikinio tai norėčiau
Nu pasaulio pabaiga - neurologė uždraudė megzt Bent jau kol susitvarkysiu su rankų tirpimu. Diagnozavo abiejų riešų tunelio sindromą. Ir dėl to, kad abiejų, tai greičiausia ne nuo pelės, kas dažniausia būna, bet nuo mezgimo
Vis tiek apykaklę pabaigsiu
Dar šiandien einu pas reumatologą.
Liniuka
o tas sindromas gydomas?
Lengvesnės formos gydomos reabilitacija ir to, kas sukelia, eliminavimu. O jei rimčiau, tai padaro tokius mažus pjūvius ir atsilaivina tai, kas užspausta.
Tai gal tiesiog... keist mezgimo metodą nu rankas kitaip laikyt
Šepardas. Modifikacija tai tik tokia, jog faršas Naturli. Šiaip labai skanus, nevisi mėsėdžiai ir atskiria
Nu kad keisk kaip nori, bet vis tiek riešai juda. O čia net rekomendavo įtvarus nešiot, kad kuo mažiau judėtų.
Oj Liniuka…
Eisi į reabilitaciją?
Liniuka, tai ir Lace minėjo, kad jai tas pats. Spėju, kad ir man gresia, nes kartais taip įdomiai paskauda kairį riešą , faktas, kad ne nuo pelės...
Dar biškį apie nesveikatą . Kolegė nusipirko naują sofą ir kavos staliuką pagaliau. Džiaugėsi. Nepraėjo nei pora dienų - ėjo apsimiegojus, pamiršo, kad jis ten yra - vožėsi, šonkaulio kremzlę susilaužė, sunku kvėpuot, sportuot ( hiphopą šoka). Nei juoktis, nei verkt...
Vėl klipatėlių sąskrydis?
Man tai tik nykščius kartais paskausta nuo mezgimo.
Kaip galima kremzlę susilaužyt? Ten gi elastinga medžiaga
Aš apšalus dėl Kardiolitos greičių. Jau aną savaitę džiaugiausi. Tai šiandien irgi panašiai. Buvau pas neurologę 16:20. Jinai parašė siuntimą pas reumatologą, užrašė šiandienai 19:10. Tai per pusvalandį ir konsultacija, ir kraujo tyrimai, ir rentgenas Jokių eilių. O vat valdiškose tai liūdesys. Ta reumatologė dirba santarose, tai sakė 200 pacientų eilė, dar dirba Ukmergėj, ten 300. Kažkoks kosmosas
Paslaugų prieinamumas...
Liniuka, pas kurią buvai? Įtariu kad pas maniškę...